Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

star sa for siden:

God jul alle sammen :lys:

Tre nøtter til askepott på TV og bare et par små ting igjen.


#3

Appelsin sa for siden:

God jul, alle sammen :hjerter:


#4

Blondie sa for siden:

God jul!
Ungene kommer straks og det som gjenstår er å tenke lys på grava. Det utsetter jeg til det blir litt mørkere. Full kontroll på ribbe og riskrem, jeg føler meg særs voksen. Savner kjæresten, men sånn er det å ha barn på hver sin kant.


#5

polarjenta sa for siden:

God jul.

Særdeles rolig dag fram til nå, har gått tur, sett på digital gudstjeneste. Skal snart ta meg en dusj snart og etterhvert dra til broren min.


#6

Blå sa for siden:

God jul.

Vi har spist hyggelig frokost. Desserten er i kjøleskapet og oppvaskmaskinen er i gang. Nå litt rolig tid med en kopp te før jeg går ut i hagen og finner litt pynt til julebordet.


#7

Fersken sa for siden:

God jul!

Vi har sett Tre nøtter til Askepott, til og med tenåringen satt samme med oss. Begge ungene i nye pysjer som var en del av julestrømpen


#8

Hjertensfryd sa for siden:

God jul!
Eg daffer rundt og slapper av. Ferdig med alt som skal gjerast. Middag er ikkje før kl 18 hjå foreldra mine, så det einaste eg må gjera før den tid er å dusje og kle på meg ein litt finare kjole. Er ei overkommelig oppgåve :knegg:


#9

Timar sa for siden:

Her har to- og firbeinte herjet i snøen, til og med i solskinn! Så litt Askepott og julelunsj før alle tar en liten time out og lader opp til kvelden.

God jul, fine FP-ere! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.