Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oversettelse av meny (dansk)

#1

Aminta sa for siden:

[LEFT]Kan noen oversette denne til norsk og forståelig?
Ikke-gourmet-utrykk-bevandret (hvis det er det det er) som sjelden spiser ute, og ihvertfall ikke i danmark, så det er endel ord her jeg sitter fast på.
Ja, forretten (blomkålsuppen) forstår jeg hele av forresten :filer:

[CENTER]Vegetar Menu[/CENTER]
[CENTER]Blomkålssuppe med asparges og gulerodssorbet
*
Anretning med fire vegetariske smagsoplevelser
Chevre chaud med ovnbagt, muskatkrydret græskar
Smørristet sandwich med ovnbagte artiskokker
Fyldte piquillos
Porcheret æg med trøffel
Til dette serveres brød og madmuffins
**
Smørstegt rodfrugteterrine serveret med jordskokker og søkoral
Serveres med en variation af kikærter


Wallmans Dessertplatte
Gateau med tre strukturer:
Chokoladeganache med biscuit fondant og hasselnøddemousse
Petit Four af ananas og limecreme
Serveres med lakridsdrys og mangogelé[/CENTER]

[/LEFT]


#2

daffy sa for siden:

[LEFT]Kan noen oversette denne til norsk og forståelig?

Ikke-gourmet-utrykk-bevandret (hvis det er det det er) som sjelden spiser ute, og ihvertfall ikke i danmark, så det er endel ord her jeg sitter fast på.
Ja, forretten (blomkålsuppen) forstår jeg hele av forresten :filer:[/LEFT]

[CENTER]Vegetar Menu[/CENTER]

[CENTER]Blomkålssuppe med asparges og gulerodssorbet[/CENTER]

[LEFT]*

Anretning med fire vegetariske smagsoplevelser

Chevre chaud med ovnbagt, muskatkrydret græskar
Chevre chaud= geitost

Smørristet sandwich med ovnbagte artiskokker

Fyldte piquillos

Porcheret æg med trøffel
Posjert egg er egg knekt i en gryte med vann og kokt med edikk så det ikke blir misfarget. En avansert form for bløtkokt egg altså.

Til dette serveres brød og madmuffins

**

Smørstegt rodfrugteterrine serveret med jordskokker og søkoral
Terrin er som en paté, vet ikke hva definsjonsforskjellen på terrin og paté er. Jordskokker er en rotfrukt i slekt med poteten, mild og fin egensmak.

Serveres med en variation af kikærter


Wallmans Dessertplatte

Gateau med tre strukturer:
Gateau er fransk for kake

Chokoladeganache med biscuit fondant og hasselnøddemousse
Ganache er sjokolade og fløte tror jeg

Petit Four af ananas og
Petit Four er små, søte lekkerbisker som serveres til kaffen. Type konfekt, marengs etc, ofte i kunstferdig utførelse

Serveres med lakridsdrys og mangogelé[/LEFT]


#3

Aminta sa for siden:

Takk :blomster:
Visste at det sikkert var mye enklere enn det høres ut :knegg:

Bare et par ting til, piquillos hva er det?

Og søkoral?


#4

him sa for siden:

[/SIZE][/SIZE]2 piquillos, en type paprika/pepperfrukt (fra apretif.no)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.