Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Firma som kan hjelpe med byggesøknad, oppussing og oppgradering

#1

HP sa for siden:

Jeg har diverse oppussings- og oppgraderingsprosjekter som jeg vil få gjennomført, og jeg har etterhvert innsett at det blir ikke gjort om jeg skal ordne alt selv. Nytt bad, takvinduer, avdeling av rom, malerarbeid, ekstra sikringer og stikkontakter, og ventilasjon. Påbygg er også en mulighet. Arbeid for rørlegger, murer, tømrer, elektriker, maler, interiørarkitekt, og kanskje arkitekt.

Finnes det firmaer som kan bidra med ideer og løsninger, ta prosjekteringsansvar, finne og booke håndtverkere? Hvem leter jeg etter? Arkitekt-firmaer, noe annet?

Jeg har funnet noen som kan ta prosjektet med nytt bad, men jeg vil gjerne ha ordnet litt andre ting først/samtidig.


#2

007 sa for siden:

Jeg ville kontaktet et tømrerfirma.


#3

annemede sa for siden:

Helge Løseth i Smart Con as


#4

amo sa for siden:

Et tømrerfirma ja. Det er det som blir brukt her hos oss iallefall.


#5

My sa for siden:

Arkitektfirma eller entreprenørfirma er ofte ansvarlig søker ja, som tar seg av slike ting. :nikker: Jeg får ofte henvendelser fra slike i jobbsammenheng.


#6

Charlie sa for siden:

Jeg har brukt byggmester / tømrerbedrift som er mesterbedrift. De kan gi råd, tegne, har ansvarsrett, og koordinerer håndverkere. De tar et påslag for å koordinere, men det får du igjen i effektiv framdrift og at det er én du kan ta opp ting med og som er din buffer for alle (istedetfor at de skyfler ansvaret rundt dersom noe skjer). Det bør være en solid bedrift som har vært en stund i markedet. Det er et sunnhetstegn om de har oppdrag så du kanskje må vente litt. Min byggmester har ca 6 mnd ventetid på store jobber. Mindre ting hender det de kan ta innimellom om det blir «hull» i framdrift på andre prosjekter de har.


#7

My sa for siden:

Ja, for all del. Det er verdt å betale litt ekstra for et solid firma med erfaring.


#8

Ellisiv sa for siden:

Vi hadde et større utbygging/ombyggingsprosjekt for noen år siden. Min mann og jeg er helt samstemte på at det beste vi brukte penger på var 2 ting: Arkitekt og prosjektledelse.

Vi fortalte hva vi ville oppnå til arkitekten (ikke våre forslag, de ville hun ikke se da) og hun kom med forslag. Og mye smartere forslag enn vi hadde kommet på selv.

Prosjektledelse... Et must rett og slett! Det å ha noen med peiling til å holde de ulike håndtverkerne/underleverandørene i ørene, få dem inn til rett tid etc - Det hadde slitt oss fullstendig ut. Det var rett og slett et ekteskapsbevarende tiltak.

Vi brukte et velrenommert byggeselskap til jobben.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.