Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

celebelen sa for siden:

God morgen fra kontorkontoret. Mengder med snø, men heldigvis var det brøytet (og mannen kjørte meg på jobb). Jobber noen timer, og så skal vi bort på middag.


#3

Blå sa for siden:

God morgen fra kontorkontor her også.

Relativt tomt, og det er derfor jeg har fått lov til å være her, selv om vi egentlig har hjemmekontor i tre uker til.

Men det jeg skal gjøre i dag egner seg bedre til kontor og det er godt å få litt avveksling.

Ingen snø i Bergen. :trist:


#4

Blondie sa for siden:

Semi-hverdag her. Jeg har fri, men bedriver litt planleggingsarbeid for å lette dagene i januar. Jeg har fremdeles en skulder som ikke vil være med på bevegelse, så alt går tregt.


#5

ingling sa for siden:

Hjemmekontor her også. Kunne sikkert vært på kontoret siden det ikke er så mange, men med snømengdene utenfor er det helt ok å slippe. Minste er på SFO og var storfornøyd med å dra av gårde.


#6

Sissel sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret her som vanlig. Litt å gjøre fra morgenen av, men det blir ikke full arbeidsdag tror jeg.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter og jobber. Egentlig skulle jeg ha fri hele jula, men så dukket det opp ting som bare måtte gjøres. Og for å være ærlig ... det er helt greit. Det er skikkelig drittvær ute, resten av familien sover bort hele dagen uansett og jeg har ikke SÅÅÅÅ himla mye fornuftig å ta meg til. Og jobben min er spennende.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har fri i romjulen, deilig. Men jeg har sagt til jobben at det bare er å ringe om det skulle være noe viktig. Kontoret er en etasje opp, liksom.
Jeg skal jakte på noe dagslys i løpet av formiddagen. Handle mat er nok kanskje lurt, og bytte et par gaven, men det tar vi i kveld.


#9

Hondacrv sa for siden:

Er det komme masse snø rundtomkring? Her har det komme fire cm. Eg skal kanskje jobbe litt i dag, men det blir svært begrensa.


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Hadde tenkt å få gjort litt i dag, men i staden for så blir det å få siste unge heim og feiring av julafta i kveld med ungane. Full julemiddag og alt :knegg: Trudde me skulle ta det i morgon, men mine foreldre er alt for spente.


#11

Trixie sa for siden:

God morgen
Ingen snø her.
Fri i romjula, det er deilig. Skal vel en tur på butikken også skal jeg få meg en luftetur.
Selskap i kveld.


#12

Fersken sa for siden:

Har logget inn på jobbPC og gjort mandagsrapporteringen (tatt ut diverse statistikker for forrige uke). Romjulsjobbing betyr korte arbeidsdager og å være tilgjengelig.

Senere i dag blir det restefest.


#13

007 sa for siden:

Vi er på fjellet og skal snart en tur i bakken. Greit å få litt frisk luft og dagslys etter gammelt.


#14

millact sa for siden:

Har fri, men sjekket likevel mailen og sendte et par.

Så har jeg vært med eldste og fått henne testet. Forkjølet et par dager. Er nok kun det, men greit å være sikker.

Ikke snø her.


#15

Tjorven sa for siden:

Det er jammen effektivt å sitte helt alene på hjemmekontoret. Jeg har fått gjort masse jobb på 3 timer. Så da logger jeg meg av igjen.

Det snør hjemme hos oss nå, men jeg er ikke overbevist om at det fortsetter som snø. Det er ikke veldig kaldt.


#16

Blånn sa for siden:

Brev fra smittesporing kom omsider i morges og er sendt ut til 33 ansatte og elever. Da krysser jeg fingrene for at det ikke blir mer jobb før 4.1.

Plan for dagen: montere genser til mellomste og kikke ut på snøen. Måketraktoren kom akkurat nå.


#17

Toffskij sa for siden:

Jeg skulle liksom ha hjemmekontor i dag, og det burde jo vært gode forhold siden ungene bare så vidt har begynt å røre på seg nå. Men har jeg gjort noe? :hehehe:


#18

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg jobber hjemmefra og lurer på hvor lang tid hjernen egentlig bruker på å våkne. :gruble:


#19

Hjertensfryd sa for siden:

Ha, har fått avgårde ein søknad og gjort klar eit forsikringsbrev. Eg hater sånne skjemating, så eg er ganske så stolt når eg til og med har klart å få unna to slike på nokre timar.


#20

Maverick sa for siden:

I salute you, Hjertensfryd! (Jeg hater også skjemaer. Intenst.)


#21

Blånn sa for siden:

Bra jobba, Hjertensfryd!

Jeg har sydd i begge ermene på genseren jeg monterer og er i gang med halslinning.


#22

star sa for siden:

Godt jobba, Hjertensfryd.
Har vært på butikkrunde, dvs 2 stk. Guttungen fikk kjøpt en av tingene på ønskelista for pengene han fikk. Og så har vi kjøpt fyrverkeri.


#23

millact sa for siden:

Tatt diverse telefoner og ellers suller vi bare rundt. Skal bytte to bøker senere og må få kjøpt noe middag. Ute regner det. Eldste har nå pakket bort sin julepynt fra rommet. Like greit.


#24

Blånn sa for siden:

Da kan jeg konkludere med at smittevern jobber i romjula. De har nå ringt alle de 33 jeg har oppgitt som nærkontakter på skolen og meg for å sjekke et telefonnummer til en ansatt som ikke tok telefonen. Og jeg fikk nok en gang gitt beskjed om en elev de må følge ekstra opp på grunn av risiko. Så da puster jeg ut for denne gang.

Nå skal jeg straks it i snøværet for å handle.


#25

Maverick sa for siden:

Ja, det er da normal arbeidsdag i dag?


#26

Tjorven sa for siden:

Vi har ikke normal arbeidstid i romjula. Normalt sett skal vi jobbe 7 timer og 45 minutter hver dag, men i romjula er det 5 timer og 15 min pr arbeidsdag. Og de aller, aller fleste avspaserer (og vi har blitt sterkt oppfordret til å gjøre det hvis vi har plusstid).


#27

Fersken sa for siden:

Nesten som normalt, jeg har to timer mindre arbeidstid en normalt i romjula.


#28

star sa for siden:

Vi har julestengt.


#29

Blånn sa for siden:

Mave: Jepp, det er hverdag igjen i dag. Men de har brukt 1 1/2 døgn på å ferdigstille informasjonen som skulle sendes ut. Og om ikke vi hadde ringt til dem da vi fikk beskjed om smitte er jeg usikker på når de hadde kontaktet oss. Det har vi aldri turt å sjekke ut.


#30

ingling sa for siden:

Smittevern hos oss jobber hele julen, i hvert fall. Men bemanningen er nok redusert.

Vi har fulle arbeidsdager i julen utenom julaften og nyttårsaften, men i år har veldig mange fri fordi de ikke har tatt ut nok ferie og avspasering. Men de kritiske funksjonene må være på plass uansett. Fordelen er ekstremt få møter og tid til å få unna ting, hvis bare hodet hadde hengt med.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.