Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny stekeovn. Anbefalinger - og når er det salg?

#1

Polyanna sa for siden:

Stekeovnen tok kvelden første juledag, etter at den dumme mora i huset hadde latt den stå lukket, med vann i, i to døgn. (Etter karamellpudding i vannbad)

Omfattende utlufting og tørking med hårføner har ikke hjulpet så langt, og gitt at den er 17 år gammel, så er det kanskje begrenset vits i å reparere.

Noen som har anbefalinger til ny? Og når er det salg? :p

(Ved anbefaling, si gjerne både merke og modell eller annet som kan gi mer info enn fx «Siemens» :jupp: )


#2

meisje sa for siden:

Hvor er du budsjettmessig?

Jeg er meget fornøyd med min miele ovn. Vi kjøpte vår i kjelleren på Miele huset på Nesbru. Der selger de b varer til redusert pris. B består ofte av at de mangler innpakning, ikke feil på selve varen, og man må hente den der.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg vet jo ikke hva ovn koster en gang, så jeg aner ikke. :knegg:

Men gidder ikke kjøpe i dag, og så er den på salt 3. januar (vi skal på hytta mellom der uansett).


#4

Luftslottet sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Ikeas dyreste. Den har damp og pyrolyse og en masse kjekke programmer (deigheving, f.eks. og mattining med damp), også koster den en brøkdel av en Bosch med samme funksjonalitet.


#5

meisje sa for siden:

Dobbelt


#6

meisje sa for siden:

Jeg ville aldri kjøpt ikea ovn etter at jeg har hatt en Miele, om jeg ikke var nødt fordi jeg ikke hadde råd til annet. Miele ovnen som erstattet en ikea ovn, har 10x bedre temperaturkontroll og steker jevnere og ting til ikke svidd på den ene siden. Og varmluft funksjon som gir mye bedre stekeresultat. Det er rett og slett klasseforskjell på selve funksjonene.

Men det aller viktigste er at du kjøper en ovn med pyrolyse sånn at du holder den ren på en enkel måte.


#7

Pelen sa for siden:

Jeg anbefaler også kjelleren hos Miele. Ta mål før du drar dit.


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg kjøpte denne på salg og ELSKER den. Digert ovnsrom på 75l, samt mulighet for å dele ovnen i to og steke to ulike ting på ulik temperatur samtidig. Kan også bare bruke den ene for superrask oppvarming. Innebygd steketermometer, rottisserie og pyrolyse.

www.elkjop.no/product/hvitevarer/integrert-stekeovn/188344/samsung-dual-cook-flex-integrert-stekeovn-nv75n567drt?&scid=SEM6279&gclid=Cj0KCQiAoab_BRCxARIsANMx4S7lCkPn2cuTqxa-7SJJS0JOB5wOlnf6AGeFWAabp3CyvXSxB4aWGBAaAlpNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds


#9

Polyanna sa for siden:

Men den har større mål enn standard, sant?


#10

Tallulah sa for siden:

Bare litt høyere, men vi smekket den inn i samme åpning som IKEA-komfyren hadde vært. Vi har en skuff under til brett og tror høvdingen flyttet fronten på den litt ned.


#11

Einhyrningur sa for siden:

Et tips. Vi har et eller annet kredittkort som gir mellomlegg tilbake om ting blir billigere innen 100 dager. Hva heter det da? Full kontroll. :knegg:


#12

Polyanna sa for siden:

Gjerrighet lønner seg. :nemlig:

Siden jeg ventet på salg, ikke gadd styre med ny ovn i romjula, og uansett skulle på hytta nyttårshelgen, så fikk den bare stå.

Og MIRAKEL, den har våknet til liv!

Så da håper jeg det blir en stund til jeg starter ny tråd om dette.


#13

Maverick sa for siden:

Og folk sier prokrastinering ikke lønner seg? Pffft!


#14

Polyanna sa for siden:

Det skal sies at det var et ørlite element av teknisk vurdering også: Hvis fukt var problemet, så kan jo det løses med tid og varme (og en hårføner). Veldig fornøyd med meg selv. :knegg: (Og må huske å kjøpe sjokolade til naboen som generøst lånte ut sin hybel (som står tom og nyoppusset etter at forrige leieboer tente på den...), slik at vi hadde ovn for det grøvste. Da ble det mindre akutt å løpe ut og handle.)


#15

Adrienne sa for siden:

Synes heller du skal gi han noe av det deilige, hjemmebakte surdeigsbrødet ditt. Det er januar og sånt må du huske på.

Men i det minste har du lært at du skal ha pyrolyse når den du har nå legger inn årene. Jeg kjørte det på min i romjulen og den gikk fra å være totalt nedgriset av pepperoni (ikke spør) til å være gullende ren. Det er nærmest magi. Glemte helt å sende deg bildebevis.


#16

Polyanna sa for siden:

Skal ikke spørre, men gjette: Ungdommer.


#17

Adrienne sa for siden:

Mhm. Noe sånt. :mumle:


#18

Polyanna sa for siden:

De er jo kjent for å tenke nøye gjennom konsekvenser. :nemlig:

Jeg har fortalt om da eldste her skulle bære det runde pizzafatet - det som er sånt som snurrer rundt - gjennom stua, med oppskåret grandis på? Og han bare: "Hm, gøy med sånn spinning, jeg gir det en god snurr!" Ja?

Sentrifugalkraft? Har vi IKKE tenkt på! :dåne:



#20

meisje sa for siden:

Herlig historie om sentrifugalkraften i praksis :latter: Minner meg om da min venninne Ejsiem hadde kokt egget sitt for kort, og tenkte at jeg tar det en liten runde i microbølgeovnen.


#21

Tallulah sa for siden:

Hiawata snakker fremdeles om den gangen bestefar gjorde det samme. Når Hiawata var 4 år.


#22

kamp sa for siden:

Mamma prøvde på det i helga.. :rolleyes:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.