Hvis dere ønsker litt ekstra smak så er denne sausen veldig kjapp og enkel å lage, og har mye smak. Jeg synes det kan være godt med noe skarpt opp mot fløtepoteter, men om det er "korrekt" vet jeg ikke. :knegg:
Stek bacon i småbiter, tørk av mesteparten av fettet, fyll på en boks crème fraiche (ikke lett) og la det stå og surre i 5-10 minutter. Hvis dere liker sopp kan det også has i, og eventuelt en dæsj rødvin. Helt magisk.
Smørstekt sopp og løk og ovnsbakte tomater skal vi ha til indrefileten. Potetene er ikke bestemt, jeg vil ha ovnsbakte, mulig gjesten ønsker fløtegratinerte? Og pepperfløtesaus!
Jeg synes aspargesbønner med olivenolje/sitron-dressing på er digg. Og bladsalat med en god vinaigrette. Med kraftig kjøtt, fet saus, poteter, synes jeg det er godt med noe friskt og syrlig til.
Enig med storm. Biff og fløtegratinerte er mye og da trengs det lett og friskt tilbehør. Grillede tomater må det være til enhver biff her i huset. Jeg er ikke glad i minigulrøtter, og foretrekker heller å kutte vanlig gulrot i kubber, legge i alufolie med litt salt, pepper, urter, olje og bittelitt vann og bake i ovnen. Grillet vårløk er også knallgodt til.