Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Diamond paint - hvor kjøpe?

#1

Dali sa for siden:

Har kjøpt et sett fra Panduro, men ungene fant en nettside som hadde større utvalg: [url]www.happypainting.com[/url] . Etter litt søk ser jeg også at det fins på wish, atelier margaretha osv. Er det noen som har erfaring med nevnte nettside, og eventuelt fortollingskostnader? Eller anbefaling om hvor man finner bra utvalg til en ok pris? Blir fort dyrt når jeg har 3 som ønsker seg. :lol:


#2

zinatara sa for siden:

Jeg har kjøpt fra ebay.


#3

Dali sa for siden:

Hvordan fungerer det med toll osv?


#4

zinatara sa for siden:

Ebay betaler moms til norske myndigheter, så de legger på 25% moms når man kommer til kassen. Dermed slipper man å fortolle når de kommer til Norge og jeg har fått dem rett i postkassen.


#5

Morella sa for siden:

Det er en nettbutikk som holder til på Flatåsen som selger dette. Jeg klarer bare ikke å huske hva den heter. Skal søke litt. Vi kjøpte til minstejenta til jul og det var så kjekt at vi kunne hente det hos dem.

EDIT!
Det var enklere å finne dem enn jeg trodde. www.hobbybua.no/


#6

Dali sa for siden:

Det var jo der jeg kjøpte fra til navnefest for 9 år siden. Visste ikke at hun drev med hobbygreier også. Takk for tips! Da blir det en tur hit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.