Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reise 2021

#1

Fløyel sa for siden:

Jeg drømmer om å få reise i 2021. Jeg søker etter flyreiser, og ser prisene er gode pt. men jeg tør ikke trykke på knappen "bestill". Vi er heldige som har mulighet til å sikre oss bosted, men fly syntes jeg er veldig usikkert, men er det lov å håpe? Kan vi reise når man er vaksinert og vil vi være vaksinert i juli?

Hva tror dere om sommeren 2021?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Jeg tør ikke håpe på noe. Trykker ikke på noen bestillknapp. Mange reisebyrå har gode betingelser på avbestilling nå. Jeg tar likevel ikke sjansen, om de i mellomtiden går konkurs, så får man ikke refundert penger.
Men du og du som jeg lengter etter en sommer i garantert varme.


#3

millact sa for siden:

Jeg tviler. Vi satser på Norgesferie i år også.


#4

løve70 sa for siden:

Jeg har troen, men godt mulig vi må vente helt til sommeren:( Vi hadde billetter nå i romjulen som vi selvsagt ikke fikk brukt - vi har ombooket til juli og satser på at vi kommer oss til Spania da. Jeg har også håp om en tur sent på våren, men tør ikke bestille enda.


#5

millact sa for siden:

Tror i alle fall man må regne med karantene ved hjemkomst.


#6

Pøblis sa for siden:

Jeg håper virkelig jeg kan reise i november 2021. :tvitvi:


#7

Molly sa for siden:

Jeg tør ikke å bestille noe nå, men jeg håper vi kan begynne å reise igjen i løpet av 2021.


#8

Lavender sa for siden:

Bestiller ikke, regner med at jeg er nær rettighetsløs hvis jeg allikevel ikke ønsker å reise eller om flytider blir flyttet. Jeg har fortsatt klagesak mot Norwegian som mener vi ikke møtte til en flight vi ikke hadde billetter til.

Har bestilt en uke i Fredrikstad ved stranden, kan håpe på Danmark der vi evakuerte i fjor. Nydelig sted var vi alle enige om.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg hadde nok definitivt ikke bestilt noe foreløpig, tilbudet er alt for usikkert. Jeg håper på å kunne feriere i 2022.


#10

Anne C sa for siden:

Jeg satser på Norgesferie i år også.


#11

Pelen sa for siden:

Vi har bestilt tur til høstferien og alt kan foreløpig avbestilles. Vi har ikke bestilt flyende, men det regner vi ikke haster. Dete r godt å ha noe å glede seg til.


#12

millact sa for siden:

Jeg har klage til Transportnemda.


#13

zinatara sa for siden:

Vi håper å få en tur til Kypros i høstferien. Det er til leiligheten til foreldrene mine, så tenker vi avventer å bestille flybilletter en stund til vi ser om det er sannsynlig eller ikke. Ellers har vi lite planer.


#14

Lyppa sa for siden:

For oss blir det Norgesferie i nord i år også. Har ingen hast med å reise så vi venter til det er trygt igjen.
Hvis jeg har forstått det riktig kan man fortsatt smittes selv om man er vaksinert, men symptomene vil bli mildere. Tenker det er greit å avvente med reising til vi vet litt mer.


#15

Lavender sa for siden:

Jeg også. Første svar fra de var dårlig arbeid, la ved en presentasjon med dokumentasjon og tidslinje, venter nytt svar.

Jeg og barna håper på Trondheim by, vi savner mor og mormor.


#16

ingling sa for siden:

Tviler sterkt på at vi reiser utenlands i år, selv om jeg personlig har veldig lyst til å feire jul i varmere strøk igjen (usikker på hva de andre i familien vil). Sommerferien blir nok hjemme og på Vestlandet, jeg har arvet andel i det som nå er et feriehus og har lyst til og bør bruke litt tid der. Jeg og eldste har en Londontur vi måtte utsette, men jeg frykter at HVIS det er mulig å dra dit i høstferien, blir det stappa fullt av nordmenn. :humre: Men vi har ikke planlagt noe som helst, så vi får bare se. Vi blir ikke blant de første som reiser.


#17

Pasta sa for siden:

Jeg drømmer, men tør ikke å håpe.
Vi planlegger noen reiser våren 2022.


#18

Charlie sa for siden:

Har veldig lyst på mye reising, og en jobbreise jeg har gledet meg til som er utsatt fra 2020, men med det muterte og mer smittsomme viruset i 33 land tenker jeg det er en ok sannsynlighet for at det blir Norge, vaksine eller ei. Dessverre.


#19

Musemus sa for siden:

Jeg drømmer om å reise og sjekker flybillett-priser jevnlig. Men tør ikke bestille noe.


#20

007 sa for siden:

Jeg har gitt opp sommeren, kjenner jeg. :sukk: Mulig det er lov å reise og at vi her i Norge har smitte og vaksinasjon under kontroll, men jeg orker ikke reise til utlandet om det der er munnbind, avstand, antibac og et presset helsevesen.

Jeg har et høstferiehåp om Spania eller Lanzarote. Eller mulig juleshopping i London.


#21

Myria sa for siden:

Jeg tror dessverre ikke det blir sommerferie som normalt. Det blir nok mulig å reise, men jeg tror det blir som i år, med restriksjoner og karantene og ikke fullt inntak på turistattraksjoner og slikt. Vi tør ikke bestille noe. Vi avventer og om det ser ut til å bli noenlunde normal ferie hopper vi på ett eller annet og hvis ikke klarer vi oss hjemme også.


#22

Ru sa for siden:

Jeg tenker at det blir god plass innenlands når alle pensjonistene med vaksinepass drar til Spania. :nemlig:


#23

Taien sa for siden:

Vi satser på ny norgesferie. Litt reprise på i fjord, men gjerne noen dager lenger i sør og et par dager i Oslo også. I tillegg til Telemark.


#24

veobra sa for siden:

Jeg håper på sommerferie i Skandinavia. Noe annet tør jeg ikke tro på. Her vil nok vaksinedekningenvære relativ lik. Jeg håper derfor det kan åpnes. Noe mer utland enn det tør jeg ikke håpe på.


#25

Høns sa for siden:

Jeg tror det vil være lov å reise, men er usikker på om vi kommer til å reise til varmere strøk. Pandemi og smittevern har vist seg å trumfe mye, og reglene endres til stadighet. Jeg vil ikke risikere å bli sittende i hotellkarantene uten mulighet til å gå ut i en to-roms «sydenleilighet» i 35 grader med restriksjoner på vannbruk og uten noe særlig med leker ril minste.


#26

venla sa for siden:

Jeg regner med det vil bli mulig å reise til bestemte land i løpet av året. Men selv planlegger jeg ny Norgesferie. Det er fortsatt mange steder jeg har lyst til å reise til her, og jeg må ikke ha varme for å føle at det er ferie.


#27

millact sa for siden:

Vi kunne tenke oss Trondheim, Bergen eller noe sånt. Drømmer også om noe med fin natur, overnatte i tretopphytte mm.


#28

Eia sa for siden:

Jeg satser på knallvær i Norge til sommeren, og å nyttiggjøre oss av hyttene vi har tilgang til. :jupp:

(Håper på en tur til Venezia i mai, da mannen skal stille ut bilder på biennalen, som ble forskjøvet ett år i 2020. Men det er foreløpig meget usikkert om det går.)


#29

Tjorven sa for siden:

Jeg var på ingen måte fornøyd med fjorårets Norges-ferie, og kommer til å reise utenlands så snart det er lov. Jeg håper inderlig at det skjer sommeren 2021, men jeg er ikke sikker på om det skjer.

Jeg bestiller ingenting enda.


#30

Blondie sa for siden:

Jeg har feriert i Norge i så mange år at jeg ikke har tenkt på at det er et dårlig alternativ. :knegg: De3t gjør nok at jeg ikke er ivrigst på å utfordre reiserestriksjoner.


#31

Robyn sa for siden:

Jeg håper på en uke ved Middelhavet i september, men føler meg langt fra sikker.

Har sommerferie i juni, så der føler jeg meg sikker på at det blir Norgesferie.


#32

Selma sa for siden:

Vi bygger ut og pusser opp hytte på Helgeland. Snekkeren skal være ferdig i god tid før ferien så ferien skal brukes på komme i orden, male og fikse hage. Satser på fint vær og at det er mulig å ha gjester


#33

Strå sa for siden:

Jeg har planlagt med hjemmeferie/lage hageferie i år. I den grad det blir reising blir det til hytta nordpå og det får vi nok lov til. Jeg ville nok uansett ikke planlagt ennå for utenlandsreise.


#34

Elise sa for siden:

Vi har feriested en halvtime hjemmefra og hadde en ganske normal sommer i 2020. Det blir nok sånn i år og.

(Eller campingvogn, da. Feriested bare hørtes finere ut. :knegg: )


#35

Minty sa for siden:

Vi har benyttet Norwegian reward-poeng og booket en langhelg i en storby i oktober. Om vi ikke kan dra likevel er ingenting tapt, poengene gikk uansett ut 31/12-20. Booket Airbnb som kan avbestilles kostnadsfritt innen en uke før.


#36

GinaK sa for siden:

Drar ingensteder før vaksineringen er ferdig og myndighetene sier at det er ok å reise. Og at alt er åpnet i det landet jeg vil til, Spania.

Snakket med en pensjonist før jul. Hun hadde vært ukesvis i Torrejeva i høst og fortalte at det var folketomt overalt og alt var stengt. Sånn ferie er ikke noe stas altså.

Hvis det er trygt så har jeg lyst til å dra til København. Kan kjøre rundt, evt kanskje ta Købenbåten hjem. Det har vi gjort noen ganger og er litt fint å våkne opp og kjøre 10min så er man hjemme igjen. :)


#37

Malama sa for siden:

Jeg planlegger for Norgesferie og forbereder familien i slå drypp på et nytt forsøk på telt camping på campingplass. I tillegg til at vi håper å få besøke svigers, inkl det nye tantebarnet som skal komme nå i disse dager


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.