Anne sa for siden:
Mannen laget helstekt indrefilet av svin igår og måtte kokkelere seg frem til en ny saus, glemte selvsagt å ta bilde, men den kunne minne av utseende på rosèpeppersaus, med innslag av rødt fra chilien.
Vi serverte råstekte poteter til, skjærer dem i båter, 50 g smør, kvernet havsalt, ca 1 ts, og en 1/3 ts pepper. Barbeque krydder og gresk potetkrydder fra Kreta, 1/2 ts av hver.
Her er oppskriften på sausen, den er lett sterk og absolutt smakfull :D
50 g smør
1 ts chilipurè (2 ts om sterkere ønskes)
1 ts (toppet) med currypasta
¼ ts med ingefær
1 ss sesamolje
1/ 2 ts honning
2 små bokser med kokosmelk
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts sitron
2 dl fløte
1 ss olivenolje
1 kina hvitløk
1 finhakket champignon, medium str
½ ts med Red Devil (ligner på tabasco saus)
Ha alt i i denne rekkefølge, kok opp og servèr! :D