Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips meg om fin brødkurv!

#1

Sweetie sa for siden:

Jeg ønsker meg en stilig brødkurv. Kom med tips! :vilha:
Har ikke så mange krav, annet enn at den ikke må være sånn av flettepil/rotting/strå eller hva det er. :grøsser:



#3

Myria sa for siden:

Må det være kurv? Vi har brødskål fra Erik Bagger, en som denne. Vi har den største på 30 cm, liker at det er plass til mye. Og så synes jeg det er fint at det følger med tre tøyposer som brukes til å kle skålen (hvit, svart og rød) slik at vi kan bytte litt, og rød er jo perfekt til jul. :jupp: Jeg klarte ikke å finne noen steder som selger den (men jeg lette ikke så veldig godt heller), men ser at den finnes på Finn i alle fall.



#5

Myria sa for siden:

Vi har hatt brødskålen vår i snart 14 år og tøyposene passer fremdeles her i alle fall.


#6

Madicken sa for siden:

Vi hadde også den, men ga den opp på grunn av krympet stoff. Nå bruker vi store, flate flettekurver som jeg har spraylakkert i fine farger.



#8

Madicken sa for siden:

Ja, og så har vi en brødpose fra Stelton som kan lukkes i toppen med magnet. Denne bruker vi når vi vil holde ting varme. Vi har hatt den i årevis, og den fungerer bra fremdeles.


#9

Sweetie sa for siden:

Oooh, mange fine tips her! Tusen takk!
Nei, må ikke være kurv altså, skål funker.

Jeg liker ideen om å ha en egen Stelton-pose til varme rundstykker. Har liksom slått fra meg den fordi jeg egentlig vil ha en mer åpen sak til vanlig brød og knekkebrød. Men jeg kan jo ha to! :highfive:


#10

Palmen sa for siden:

Ja det syns jeg.


#11

Høns sa for siden:

Savner vår Stelton brødpose intenst. Klarte ikke finne ny når den gamle var utslitt - så tar gjere mot tips. Nå om dagen bruker vi et fat fra Stavangerflint med teksten «gi oss vårt daglige brød» (haha) og pent strikket kjøkkenhåndkle over ombudet skal holdes varmt.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.