Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Det er sol ute :jippi:

Skal ut på løpetur, og så skal jeg til kjæresten. Det blir en bra dag.
I morgen er det jobb, det blir heftig.


#3

Eia sa for siden:

Jippi! Sol! Vi skal på skitur. :glis:


#4

Blondie sa for siden:

Veldig fint, ja! Jeg prøver å finne en buss som kan frakte meg til favorittskogen, men det ser dårlig ut. Mulig jeg må bruke den nærmeste, men der er det skygge. :i-landsutfordringer:


#5

Serafin sa for siden:

Her går prosjekt snu døgnet i dass, for å si det mildt. I dag bråvåknet jeg 0945. :sukk:

Bonusgutten skal hjem i dag, jeg må prøve å få ryddet og ordnet litt, innimellom strikker jeg sokker, drikke kaffe og følger med på nyhetene.


#6

Timar sa for siden:

Jeg nyter fortsatt alenetid hjemme. DET har det ikke vært mye av siden mars! Sola skinner, så hunden og jeg må likevel ut en tur og samle energi. :)


#7

Fintdethei! sa for siden:

Julen er ryddet ut, dvs stjerner henger igjen i vinduene. Støvsuget har jeg også, badet skal vaskes seinere i dag. Solen skinner fra skyfri himmel, og det er et par kalde grader. Det blir nok en liten fjelltur om aldeles kort tid.


#8

Pøblis sa for siden:

Julen får bli til tirsdag eller onsdag her hos oss.
jeg har vært på tur langs fjorden med fine FP-damer, og det var utrolig deilig!

Nå sitter jeg med laptop og bok i sofaen og har det fint.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg endte opp med å ordne hjemme, jeg nyter definitivt ikke alenetid. Faktisk kjeder jeg nesten på meg brokk og i dag gadd jeg visst ikke å gå tur alene heller. Blir bra med tur på kontoret i morgen.


#10

Tjorven sa for siden:

Sola i dag gjorde usedvanlig godt. Knerten så sola og var helt klar på at han ville være med ut på tur. Jeg kjenner det faktisk i ansiktet. :lykkelig:


#11

oslo78 sa for siden:

Har vært på FP-tur og storkost meg. Så tur med venninne som har vært bortreist i jula. Og nå tur med Storebror. Bra dag!


#12

ingling sa for siden:

Snart ferdigryddet og -vasket hus her, så godt som julefritt utenom litt lys og blomster. Deilig! Jeg og ungene har en dag til med fri i morgen (sånn halvveis i hvert fall, jeg har vært litt på jobb flere dager i julen), så vi trenger ikke gjøre den store oppgiringen til skole ennå, utover å få niåringen tidligst mulig i seng. Snuoperasjonen har vart noen dager, så det kommer seg. Her i området er det mye lystenning for Gjerdrum i dag, så vi skal også sette ut lykt utenfor huset Det har vi for så vidt gjort alle disse dagene. Spesiell stemning i området om dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.