Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny støvsuger - har du en å anbefale?

#1

Madicken sa for siden:

Mannen mener vi trenger en oppladbar sak, noe som dette, men jeg mener vi heller bør kjøpe en vanlig, "gammeldags" støvsuger.

Noen som har erfaringer og tips, gjerne med tips til konkret merke/modell?


#2

allium sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med oppladbar. Støvsuger ikke like bra, men jeg orker å bruke den ofte. Støvsuging som blir gjort er bedre enn støvsuging som ikke blir gjort.


#3

Madicken sa for siden:

Dette (uthevet) er ankepunktet mitt. Jeg trenger en støvsuger som suger godt.


#4

IzziCreo sa for siden:

Electrolux Pure D8 (mulig 8.2) Silence. Kjøpte den i høst og veldig fornøyd. Electrolux scorer ofte høyt på tester.


#5

trøtt sa for siden:

Dyson v11 animal har vi og det er svært sjeldent jeg tar frem den gamle støvsugeren. Den suger mye bedre enn alle andre oppladbare støvsugere jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange av toppmodellene som var på markedet fra høsten 2019 til våren 2020.


#6

Neket sa for siden:

Vi har også Dyson, men en eldre modell. 8 kanskje? :gruble: Jeg elsker den. :jupp:


#7

Trulte sa for siden:

Oppladbar uten tvil. Men jeg ville gått for en med motor lengre nede pga det blir veldig tungt i håndledd. Jeg har hatt dyson, men den fra Bosch jeg har nå er mye bedre. Og den støvsuger BEDRE enn alle de jeg har hatt med strømkabel. Dysen jeg hadde var en eldre modell og var ikke like bra. Men min nye fra bosch er et monster. Elsker den.


#8

IzziCreo sa for siden:

Kan legge til at vi har en robotstøvsuger også (Roborock S6 Max V). Jeg liker komboen veldig godt. Skal man ha oppladbar så må man høyt i pris, men det må man gjerne med robotstøvsiger også. Med robotstøvsuger så trenger vi ikke støvsuge annet enn trappen. Vaskehjelpen bruker den vanlige støvsugeren hver 14 dg, men nå har vi ikke hatt vaskehjelp på over en måned og roboten gjør jobben uten problem. Den vasker også gulvene. Personlig så vil jeg heller ha en robot til den prisen en Dyson e.l. koster. Det å slippe å gjøre jobben er veldig godt synes jeg, og til stor hjelp i hverdagen.


#9

Madicken sa for siden:

Hva heter den du har fra Bosch?


#10

Anne C sa for siden:

Vi trenger også en ny støvsuger. Vi har en oppladbar som jeg er veldig fornøyd med, men den kommer ikke til i alle kriker og kroker. Og den suger ikke like bra som den gamle vi hadde.


#11

Pamina sa for siden:

Dyson suger bedre enn noen annen støvsuger vi har hatt. Bruker denne til all støvsuging.


#12

Madicken sa for siden:

Jeg har slitt/sliter med en betennelse i høyrearmen, og innbiller meg at disse nokså digre oppladbare er tyngre å jobbe med. Noen som har erfaringer med dette?


#13

Timar sa for siden:

Jeg har nettopp fått meg ny oppladbar fra Phillips. Med moppefunsjon! :D

Denne har motoren høyt oppe, og jeg må innrømme at det er en tilvenning å bruke den sammenlignet med den gamle Electrolux'en som har motoren lenger ned. Men jeg tror det har litt med teknikk å gjøre også, jeg kan bare holde den rettere opp, så bærer den vekta si selv.

Denne nye rengjorde sofaen mye bedre enn den gamle, vanlige støvsugeren vår gjør.


#14

zinatara sa for siden:

Anbefaler kombinasjonen robotstøvsuger og oppladbar. Elsker den oppladbare med mye tilleggsutstyr, de mekaniske børstene til gulv og til sofa/madrasser er supre og de små børstene kan brukes til å støvsuge inn i kriker og kroker og ting som f.eks. tastatur. Siden robotstøvsugeren tar de store flatene er det mest der den ikke kommer til vi trenger å støvsuge manuelt. Vi har en Xiaomi Dreame V10 som ikke er av de dyreste, men syns den er god og har mye ekstrautstyr. Skal sies at jeg aldri har prøvd en sånn Dyson, så godt mulig de er fantastiske i forhold.


#15

Blånn sa for siden:

Tror det er en sånn som kom i hus her i dag også. Jeg har ikke prøvd den enda.


#16

Timar sa for siden:

For å si det sånn, i dag har mannen uoppfordret støvsugd ikke mindre enn to ganger! Det er vel mer enn totalen for forrige år. Skal ikke kimse av fancy tekniske duppeditter. :humre:


#17

Madicken sa for siden:

Det er et godt poeng. Mannen her i huset er fancy teknisk duppeditt-gal, og jeg hater å støvsuge (i dag deler vi omtrent 50/50 på jobben). :nemlig:


#18

liefje sa for siden:

Den eneste støvsugeren jeg virkelig har hørt noen sverme om, er Dyson. De er dessverre way dyrere enn det jeg er interessert i å gi for en støvsuger, noe som nok kommer av at vi har vaskehjelp. :skrape:


#19

Timar sa for siden:

Med to barn og to hårete dyr i hus så bør det støvsuges ganske ofte. Men det skjer visst bare hvis støvsugeren er lett tilgjengelig. Ned i boden og hente klumpen og så flytte den kontakta rundt, det blir liksom aldri noe av. :sparke:



#21

Madicken sa for siden:

Takk for tips! Jeg og mannen tar en liten prøverunde i el-butikker i løpet av uka, så får vi se hva det blir.


#22

Frøy sa for siden:

Vi (les jeg) satt å så på denne i går og vurderte om ikke den var god nok i tillegg til roboten Helga. Tror du overbeviste meg her.


#23

Madicken sa for siden:

Det ble en oppladbar sak (Dyson), og alle mine betenkeligheter rundt denne typen støvsuger ble gjort til skamme. Stuvsuging har nesten blitt gøy! :danse:


#24

Timar sa for siden:

Så bra. Jeg elsker også de oppladbare. Var skeptisk til typen med motor øverst først, for den er tyngre å manøvrere enn den gamle, men den kommer jo til overalt! Kan støvsuge opp i hjørnet av taket og vinduskarmen høyt oppe i trappa uten problemer. Digger den!

Vår har moppefunsjon også, ingen perfekt vaskeløsning, men legger terskelen for å ta bort hundepotespor i gangen lavt nok til at det blir gjort!


#25

Robyn sa for siden:

Jeg elsker min Dyson. Eneste gangen jeg finner frem den med ledning er når jeg har klippet hunden og skal støvsuge opp hundehår.


#26

Isolde sa for siden:

Vi har bosh. Veldig fornøyd og liker at vi kan både kjøpe nytt batteri og hente et fra andre tekniske ting i huset. Det gjør at det blir lettere å utvide levetiden på den. Bruker ikke sentralstøvsugeren lenger. Har 220kvm hus.


#27

Che sa for siden:

Vi har nettopp kjøpt dreame v11. Det er xiaomi som er produsent. Jeg synes den funker fint og har en pris som er mye lettere å like enn dysom (og mindre glorete design)

www.multicom.no/xiaomi-dreame-v11-tradlos-stovsuger/cat-p/c/p1001268470

Den har gjort det bra i tester.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.