Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er dette en ok gaming-PC?


#2

Elise sa for siden:

Lurer på om du har limt inn feil link. :humre:


#3

Stompa sa for siden:

Jeg tror FHIs rapport egner seg dårlig til gaming. :knegg:



#5

star sa for siden:

Litt sliten i huet, men min brukte opp 500 GB lagring på under 1 år. Han fikk 1 TB til jul.


#6

Molly sa for siden:

Gamingsønnen mener også at den er bra. :nikker:


#7

Polyanna sa for siden:

Hva gjør man da - bytter man disken på den man har, eller bytter man hele greia? :blond:

Og hva er det som gjør at de bruker så mye minne?


#8

Molly sa for siden:

Da bytter man disken. Evt kjøper en ekstern harddisk og kobler til.


#9

star sa for siden:

Min har plass til 2 kort. Denne ser ikke ut som den har det. Peker opp på Molly.
Og aner ikke. Trodde ikke det skulle gå så fort. Her spilles det Fortnite, Minecraft, World of Warships/Warplanes, Fligthsimulator og sikkert noen til.


#10

Storm sa for siden:

Kjæresten min mener følgende:
Tja, tror det duger, men litt knapt med kraft 8G RAM er lite, bør ha min 16.


#11

Polyanna sa for siden:

Vanskelig innenfor budsjettet...


#12

Elise sa for siden:

Uten at jeg har skikkelig peiling på dette nå i dette århundret, så kan man vel ofte sette inn mer RAM etter hvert, så det er mulig å f.eks kjøpe mer RAM hvis/når man får spart opp penger eller får noe bursdagspenger eller noe. :jupp:


#13

Elise sa for siden:

Min gamingmann mener det er et greit kjøp til den prisen, men lurte på hvilke spill den var tiltenkt. Hvor gammel er minsten?


#14

Elise sa for siden:

Min gamingmann fant en annen som han ved første øyekast tenkte var et bedre kjøp, men landet på at den der var bra. Han sier at man får kjøpt 2 TB harddisk til 600 kr som kan settes inn i tillegg, og det er enkelt å gjøre selv. Han sier at hvert spill fort tar 60-70 GB, og med Windows i tillegg så brukes lagringsplassen fort opp. :jupp:

Gubben her er usikker på hvordan det er å kombinere ulike RAM-brikker, eller om man da bør kjøpe to like, eventuelt en på 16, han klarer ikke å finne en løs som er lik den som står i. :vetikke: Han sier at han kan prøve seg frem, og det kan hende at dette er nok for spillene han spiller, men at det for noen spill kan være lite.

Men konklusjonen er at det er et godt kjøp, og at det kan utvides litt etter hvert.


#15

Adrienne sa for siden:

Mannen i huset er skeptisk til både minne, harddisk og grafikkort... Man bør ha i7 prosessor og 16 GB minne. Spesielt minne vil bli for lite fort, men også grafikkortet kan lage bøll.


#16

Adrienne sa for siden:

Han skal sjekke litt alternativer, sier han.


#17

Mex sa for siden:

I utgangspunktet enig med mannen. Men. Alt er avhengig av hva man har tenkt å spille. Vi kjøpte en tilsvarende til guttene her i huset, og det fungerte supert til Roblox, Fortnite og Minecraft. Så fant mannen ut at flight simulator var kjekt, og oppgraderte skjermkortet.. og fant så ut at hovedkortet ikke taklet nytt skjermkort, så måtte det også oppdateres.. i tillegg til en 2TB ekstern disk (som var det billigste oppi det hele..)

I7 og 16 GB minne bør man vurdere. 500GB SSD er kjekt, dette er en dyr disk, så ett alternativ kan jo være å gå ned på halvparten her, og heller kjøpe (intern eller ekstern) ekstra disk som ikke er SSD


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.