Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

tink sa for siden:

God morgen! Har kaffe på kanna og en ny dag foran meg. Det blir sikkert bra.


#3

Tjorven sa for siden:

Snuppa har hjemmeskole og knerten starter seint i dag, så det er en veldig rolig morgen. Mannen fikk tilsendt morgenlevering fra en prosjektleder, og det var en gledelig start på dagen.

Etter et par dager hvor jeg ikke helt har skjønt hvordan jeg skulle overleve den inneværende uka, så har jeg nå hodet over vannet igjen.

Mål for dagen - gå 30 minutter i dagslys, gjøre enkel treningsøkt på sats digital og se siste episode av Bridgeton. :nemlig:


#4

Blondie sa for siden:

Mårn! Migrenenatt. :kaffepc:

I disse tilfellene er det en åpenbar fordel med hjemmekontor, tross alt. Jeg hadde ikke hatt nubbsjans til å komme meg til kontoret (jeg har blitt fotgjenger og akkurat nå er 1,5 km for langt å gå).

Satser på bedre tider mens dagslyset kjemper seg frem, det er ti kjølige grader ute.


#5

annemede sa for siden:

:klemme: på Blondie og Tjorven.


#6

Hondacrv sa for siden:

Det er så kaldt! Eg verker i heile kroppen og frys sjølv om det er varmt inne. Minus 15 er for masse altså.


#7

Toffskij sa for siden:

Kaldt, ja, -12 hos oss. Men man har da dunparkas.


#8

Blondie sa for siden:

On a happier note, kan jeg fortelle at kjærlighetsspråket til kjæresten fungerer utmerket. Han staket opp slukene mine i går (de faktiske slukene, for dere som har fredagstanker) og i dag kunne jeg dusje uten at badegulvet ble oversvømmet. :hjerter:


#9

Frøy sa for siden:

Jeg har en jentunge som ligger under dyna på sofaen, skulle egentlig ha vært på tur, men vondt i en fot og oppkast satte en stopper for det. Hun er i bedre form nå så tenker at dette går bra. Ellers så er det mye å gjøre på jobb i forbindelse med et nytt år så jeg har egentlig ikke tid til å være her.


#10

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Jeg har gått i survival modus og må bare holde ut. Litt samme mål som Tjorven :knegg: Fikk kjøpt kettlebells i går, så skal kjøre en online økt, samt basic styrkeøvelser.

Arvingen er på skolen; det ble ikke så ille opplegg - fysisk skole annenhver dag.


#11

Blånn sa for siden:

God morgen! Har en følelse av at alle mine er på hjemmeskole/hjemmekontor i dag siden det var helt mørkt da i huset da jeg sto opp for å reise til jobb. -12 hjemme hos meg og relativt friskt sykkelvær. Etter en stopp underveis hvor hansker ble byttet med ullvotter og overtrekksvotter ble det bra.


#12

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!

Jeg hadde en utblåsning til mannen nå på morgenkvisten hvor jeg fikk tømt hodet for alle bekymringer, reelle og ureelle. Det hjelper å kalibrere, så nå kjennes ikke resten av dagen like håpløs ut. Har et par skumle arbeidsoppgaver å ta fatt i, som jeg mistenker ikke er så skumle bare jeg kommer i gang.


#13

celebelen sa for siden:

-11 her, sikkert litt kaldere nede ved elva. Jeg sitter på stuekontor og ser på rådyra spise fuglenek i hagen. Tror vi må grave litt så det blir enklere for dem å gå, den minste hadde snø til buken.


#14

Addison sa for siden:

-12 her også. Jeg har også store planer om en SATS digital økt i kveld, sånn her kan det jo ikke fortsette. Løping ute i -12 er ikke så realistisk å satse på. Har startet året med å få doblet størrelsen på teamet jeg leder, blir spennende! Velvel, midt i uke 1, vi skal vel komme oss til helg tenker jeg! :babysteps:


#15

Adrienne sa for siden:

15 minus her i dag tidlig og det merket jeg på hjemmekontoret som hadde lånt bort varmeovnen sin til soverommet i natt. Men det ble heldigvis fort varmt igjen, og jeg koser meg med morsomme arbeidsoppgaver, te i koppen og musikken på lavt nivå. Hjernen har heldigvis begynt å venne seg til at arbeidshverdagen er i gang.


#16

star sa for siden:

Fikk hjemmekontoret til å funke til slutt. Satte meg først opp på spisebordet og fikk vondt i nakken etter 30 min.
Så klaska jeg meg i panna og lurte på hvorfor i all verden jeg ikke satt det opp på pulten til minsten med gaming stol. Det er nå gjort. Fyke ut til fysio snart.


#17

Blånn sa for siden:

Jeg sitter og regner på årsverk. Hvordan legge fram så selv tillitsvalgte skjønner det? Tar i bruk alle mine pedagogiske evner.


#18

oslo78 sa for siden:

Jeg er tillitsvalgt og skjønner utmerket godt årsverk, timetall, deltidsstillinger, sosiale kostnader, vikarutgifter, m.m. :DSå håper det går fint!


#19

Blondie sa for siden:

Jeg tror ikke det er forståelsen det går på, det er vel heller motstridende interesser. :knegg:


#20

Agent Scully sa for siden:

:lol: av Blondies fredags-staking av slukene sine.
Iskaldt på hjemmekontoret, så måtte flykte til stuen, der det ikke er like mye effektivitet gitt at man ligger i sofaen og stirrer i peisovnen :hjerter:.


#21

Blånn sa for siden:

Nja, opplever vel at det også er forståelse det skorter på innimellom, samt at de må forstå det så godt at de også kan forklare videre til sine medlemmer uten at det blir for mye krøll. Og for at vi skal kunne diskutere på en god måte (vi har for mange ansatte og må trolig melde overtallighet). Så håper vi det blir en god prosess hvor alle som skal bli hørt blir hørt osv. Og jeg har brukt mye tid på å skjønne det selv. Hvordan regner man ut stillingsprosent når man jobbet bare i sfo, bare i skole eller kombinert stilling.


#22

Blånn sa for siden:

NB! Vi har et veldig godt samarbeid med de tillitsvalgte!


#23

Toffskij sa for siden:

Takk og lov for varmeovnen jeg har på leiekontoret! :hjerter:


#24

oslo78 sa for siden:

Overtallighet er aldri noe gøy da. Veldig lurt å ha en så god prosess som mulig på det, så det er ikke rart at det er arbeidskrevende.


#25

Tjorven sa for siden:

Sånn nå mangler jeg en episode av Bridgeton og så har jeg klart dagens mål. :D Og akkurat det er nok det enkleste å få til ... hvis bare det pokkers hopprennet kan ta slutt. Finnes det en mer meningsløs idrett en skihopp? Utendørsidretten som ikke klarer å forholde seg til at den foregår utendørs. :gaah:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.