Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God hodelykt til markabruk

#1

tinkadott sa for siden:

Vi må ha by kraftig hodelykt da den forrige tok kvelden. Bør lyse godt! Og langt. Fra den forrige savnet vi en alarm eller noe som fortalte hvor mye batteri som var igjen, eller gav en liten pekepinn litt før batteriet var tomt.
Fordel om det kan kjøpes fysisk i butikk.

Skal brukes i skog og fjell. Noen som har forslag?


#2

venla sa for siden:

Jeg har en god lykt fra MagicShine. Bruker den både på hodet og sykkelen. Ikke noe varsel om lite batteri igjen, men det går an å kjøpe ekstra batteripakke siden de er adskilt fra selve lykta. Kjøpte min på XXL, men de finnes sikkert i flere butikker.


#3

noen sa for siden:

Vi har flere Silva Cross Trail, og jeg er kjempegodt fornøyd med min. Det ser ut til at det er tilbud på XXL på en modell nå. Husker ikke hvilken jeg har.


#4

Hyacinth sa for siden:

Har hørt utrolig mye positivt om Belt Lamp. Skal visst være langt bedre enn hodelykt.

beltlamp.com/


#5

Robyn sa for siden:

Jeg har denne fra Nitecore, kjøpt på tilbud på XXL for et par år siden. Veldig fornøyd. Bruker den stort sett bare på laveste styrke. Syns den sitter godt på hodet, og så kan man justere vinkelen. Oppladbart batteri, har aldri gått tom for batteri så har ikke tenkt over indikasjon for lavt batteri.

www.xxl.no/nitecore-nitecore-hc60-nl1834-1000-lumen/p/1141081_1_style


#6

noen sa for siden:

Det var nytt for meg. Umiddelbart tenker jeg at hodelykt er praktisk fordi jeg vil lyse dit jeg ser, men kanskje dette fungerer minst like godt?


#7

skyfri sa for siden:

Jeg har Silva trail runner free, kjøpt på min lille lokale sportsbutikk (så da har de den sikkert i de fleste butikker). Den er lett og fin, og lyser langt synes jeg. Og det ekstra kjekke er at den har oppladbart batteri, men den fungerer også med vanlige batteri. Så du kan ha med ekstra i lomma!

www.xxl.no/silva-trail-runner-free-hodelykt/p/1177347_1_style?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAiA_9r_BRBZEiwAHZ_v1_gF8SfE78JWLgxmhrLekHyN3xYqyeYhWmQ9ngxnU4pP1cmJJB4heRoCmQwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#&gid=1&pid=11


#8

Hyacinth sa for siden:

Ifølge de jeg kjenner som har prøvd er dette mye bedre. Men de er dyre da. Visstnok verdt pengene. Ikke vet jeg. Jeg er ikke ute i mørket. :knegg:


#9

noen sa for siden:

Må sjekkes ut. Jeg er ute i mørket rett som det er. :gladspøkels:


#10

frukt sa for siden:

Den hadde vært noe for meg. Jeg får vondt i hodet av å gå med hodelykt for lenge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.