Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva driver du med om dagen?

#1

LilleT sa for siden:

For meg er starten av året vanligvis den tida der jeg går på ekstra mange konserter, har ekstra mange kafébesøk og er ekstra sosial. Jeg gjør alt det jeg ikke rakk på slutten av forrige år fordi det var for travelt. Januar er den måneden der planer for resten av året legges. Vi bestiller ferieturer og booker billetter til både det ene og det andre og holder på. Jeg elsker den tida!

Nå er jo hverdagen en ganske annen. Ikke nok med at vi ikke gjør noen sprell nå, men siden det er høyst usikkert hvordan i alle fall det neste halvåret vil se ut i forhold til smitte og tiltak, er jeg ikke så gira på å legge planer heller. Vi brukte mye tid i 2020 til å utforske turområder, men ettersom jeg fremdeles sliter med betennelser i føttene, skal jeg helst ikke bevege meg stort.

Det er ikke synd på meg. Jeg har både jobb å gå til og familie å være sammen med, men jeg kunne rett og slett tenke meg litt inspirasjon til ting å bruke tid på.

Hva driver du med om dagen?


#2

frukt sa for siden:

Jeg trener, legger puslespill, spiller Assassin's creed Valhalla, går fjellturer, leser og går på kunstutstillinger.


#3

Tangerine sa for siden:

Jeg rydder. I alt mulig.


#4

frukt sa for siden:

Jeg har planer om å vaske sykkelen og komme igang med syklingen igjen. Men akkurat det er litt tiltak gitt.


#5

Millen sa for siden:

Jeg surfer, rydder, begynt å lese litt igjen, søker jobber, ser film og serier, går turer og skal komme i gang med yoga og styrketrening, pusler puslespill.


#6

Minty sa for siden:

Strikker. Er ikke noe racer med pinnene og går fort lei så prosjektene tar gjerne et par år før jeg er ferdig.


#7

Syrinx sa for siden:

Tja, hva skal man si. Er sykmeldt pga utmattelse og går igrunn bare hjemme og gjør lite. Spammer alle stakkarer jeg har på snap med alt mulig rart. Stakkars tålmodige mennesker. :humre:


#8

Señora sa for siden:

Omtrent som vanlig, jobb fra hjemmekontor (pleier å sitte i landskap). Trener på studio og reiser på hytta i helgene. Ski, turer. Eneste er at jeg ikke går i klubb/forening med venner.


#9

Elise sa for siden:

Går tur og ser på Netflix. Og spiller sudoku på mobilen.


#10

Strå sa for siden:

All medfølelse Syrinx, det er slitsomt å være utmattet. Jeg håper du har hjelp eller noe slikt for å komme mer på plass igjen.

Det jeg driver med om dagen er å pakke oss ut av huset, det skal vaskes før ny eier overtar neste fredag. Utover det jobber jeg som vanlig, 40 %, og går tur med Helten eller en venninne. Jeg gleder meg til manglende stress i mellomfasen før ny bolig er innflytningklar.


#11

amylin sa for siden:

Strikker, leser og ser på Netflix!


#12

Malama sa for siden:

Første arbeidsdag i januar markerer starten på 7-8 uker med overtid, årsoppgjør.

Så på denne tiden av året prioriterer jeg vanligvis, så ofså i år, ungene høyt i helga og de dagene det ikke er jeg som jobber lenge. solialt liv har jeg minimalt på denne tiden av den grunn (også, jeg har lite sosialt liv i det hele tatt)


#13

Anne C sa for siden:

Jeg hekler, trener, går tur med hunden og ser på serier.
(Hvis man bare skal si ting som ikke er jobbrelatert.)


#14

Dali sa for siden:

Jobber. Kryper på hjemmekontoret litt senere enn jeg ville dratt ut døra for å dra på jobb. Sitter gjerne en time ekstra på ettermiddagen. Så hjelpe 1, 2 eller 3 barn med mattelekser. Så går jeg veldig gjerne en tur mens jeg hører lydbok, legger litt puslespill og spiller wordfeud. En serieepisode rekker jeg kanskje også om kvelden.


#15

Maverick sa for siden:

Plager politikere. :knegg:

Utenom det er det jo et hverdagsliv å ivareta, tre barn og en voksen gjør jo at det ikke er mangel på ting å henge fingra i. Går lang tur med bikkja hver kveld, tegner, har på serier i bakgrunnen.

Men det er mest politikerplaging, og uendelig med tid på mailer, research, planlegging, skrinlegging av planlegging, ny research, ny planlegging, og forsøk på å ivareta flokken min på jobb best mulig.


#16

Input sa for siden:

Spiser popcorn. Og studerer, så akkurat nå leser jeg om fremveksten av fascisme og nazisme før andre verdenskrig. Lurer innimellom på om det er dagens USA jeg leser om. :gruble:

Edit: Ser at det så veldig drittsekk ut å skrive, men det er ingen sammenheng altså. Jeg trøstespiser popcorn, jeg finner ikke dagens situasjon i USA underholdende.


#17

Musemus sa for siden:

Jeg er som deg, og planlegger resten av året. Vi bestiller flybilletter for sommeren, planlegger ferien, kjøper inn sommerklær og bikinier osv, bestiller noen konsertbilletter og hoteller for venninneturer.

Nå - ingenting. Ikke noe kan planlegges og alt er usikkert. Stort sett henger vi sammen vi fire, vi er på aking, går tur med foreldrene mine sin hund og bare koser oss. Det er stille og rolig.
I tillegg har jeg vært syk siden starten av desember, så treningen utgår også.

Ja -også spiser jeg altfor mye godteri!


#18

Fløyel sa for siden:

Bortsett fra å jobbe på hjemmekontor, så vever jeg, fikk vevstol hjem her før jul, fikk også båndvev til jul, så den er spennende, når jeg vever hører jeg på lydbok. Strikker og ser på TV. Jeg kan også benytte meg av en vevstue, der står det mange vever med goood avstand og folk på kvelden.

Nå vever jeg vaskekluter, bordbrikker, løpere, håndklær. Bånd til vesker. Jeg skal sy en bunad før 17. mai og ettersom det er til min egen datter har jeg lyst til å veve båndene selv, så jeg øver mye.


#19

oslo78 sa for siden:

Går turer, går mer turer, går på ski, pusler puslespill, leser, jobber mye, besøker faren min og ellers ser på tv og spiser snop... Turene og snopet går foreløpig opp i opp vektmessig.


#20

Musemus sa for siden:

Vi har i tillegg to vennepar vi har møtt jevnlig i helgene, hvor barna er hverandre skole og lekevenner. (Vi møter dem ikke samtidig) Da har vi drikke masse vin og skravla og spist mat/godis. Det har gjort mye med humøret, altså!


#21

Bluen sa for siden:

Gjør akkurat det samme i januar i vanlige år som nå. Puslespill, trening, gåturer, sitter og koper med telefon eller nettbrett. Treffer knapt folk og går aldri på konserter, kino eller utstillinger uansett.


#22

Magica sa for siden:

Jeg har ikke kommet i gang med noe spesielt, så jeg gjør det jeg pleier og siden det er brrr kaldt og litt for lite snø så går jeg ikke på ski. Men det skal jeg etterhvert! Det vil si at jeg leser litt, strikker, og ser serier. Og prøver å gå meg en tur sånn omtrendt annhver dag. Når disse restriksjonene lempes på så blir det vel litt mer klubb og strikkekafe igjen håper jeg.


#23

007 sa for siden:

Jeg lever som vanlig i januar: jobb og trening i hverdagen, fjellet og ski i helgene.

Perioden januar-mars er de travleste jobbmånedene mine, og så roer det seg etter søknadsfristen 1.mars. I år har det vært helt crazy bonanza hele skoleåret, så jeg er fornøyd om jeg rekker trening og litt strikking i tillegg til jobb.


#24

polarjenta sa for siden:

Jeg gjør som vanlig, ser på serier, slapper av, husarbeid osv. Det eneste nye er tur stort sett hver dag med fast turvenninne.


#25

allium sa for siden:

Jobber. Timene for denne uken var gjort en gang på onsdag.

Men prøver å trene også, her er Sats fortsatt åpent, så jeg drar dit, eller går tur i skogen, avhengig av vær og tidspunkt på dagen. Det er vel det jeg rekker.


#26

Heilo sa for siden:

Jeg strikker, går tur med hunden, hører på podkast, leser altfor mye nettaviser, trener litt, gjør yoga og forbanner meg selv for at jeg bestemte meg for at jrg trenger en sjokoladepause.


#27

amo sa for siden:

Hjemmekontor, strikking, serieseeing,nettshopper kalender og julegaver. Kjøper klær, trener,gå turer,sosialiserer med vennepar,planlegger Norgesferie .
Prøver å ikke tenke på at vi skulle reist til Kanariøyene om et par uker, første vinter på mange år uten, planlegger tur til Kenya når det en gang blir mulig igjen.
Rydder, har aldri hatt så ryddig hus som nå. Begynner på to nye fag og skal lese mer strukturert dette semester.
Ser nyheter og lurer på om verden er gal......Trump sine påfunn, pandemi og verdenspolitikk.


#28

Milfrid sa for siden:

Jobb, turer, trening, Netflix, lydbøker, huslige sysler og kjæreste.


#29

Molly sa for siden:

Jeg sover mye og jobber mer enn jeg gjør normalt. Ellers blir det en del Netflix, rastløs og meningsløs surfing på nettet og turgåing. Har massevis av planer, men mangler motivasjon til å komme i gang.
Har en bunke med bøker liggende, skiene står klare i boden, yogamatten ligger klar på gulvet, har påbegynt fangbånd til bunaden som har ligget urørt i et års tid etc. :sukk:


#30

Dansma sa for siden:

Jobber, leser bøker, ser noe på Netflix, rydder i boder og diverse her i huset, leser mye nettaviser, og prøver å komme meg ut på tur.


#31

Nooria sa for siden:

Normalt ville jeg gått mest mulig på ski og vært i aktivitet ute. Løpe om det ikke er skiføre. Alene, sammen med familien og sammen med venner. I tillegg ville jeg sett serier. Nå har jeg tråkket over og må holde foten i ro. I tillegg tror jeg at jeg har sett alle serier som er interessante.

Ja, og i dag er jeg 50 år og kan ikke invitere til feiring.


#32

millact sa for siden:

Nooria: Gratulerer med stor dag!

Jeg gjør det jeg pleier. Ser tv, jobber, surfer og går tur.


#33

Maverick sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nooria! :blomst:


#34

Karamell sa for siden:

Jobber, ser serier, går tur og surfer. Helt det samme som ellers minus å treffe noen venninner ca hver 14. dag og gå på café av og til.


#35

løve70 sa for siden:

Gratulerer med dagen Nooria :blomst:

Jeg er i overlevelses modus. Nå handler det mest om å holde ut. Jobber, løper, prøver å trene styrke, ser på serier, er med i stallen, drikker vin med venninne (singel, så har ‘lov’)


#36

Primrose sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nooria!

Jeg jobber fullt på hjemmekontor, har to unger på barneskolen samt bikkje, katt og hus, og hvis jeg har noe tid til overs så trener jeg. Ikke veldig ulik hverdag for meg med unntak av hjemmekontor.


#37

shute sa for siden:

Jeg jobber. Det virker som jula fikk frem all oppdemmet koronafrustrasjon i mange og verden gikk litt av skaftet. Lenge siden vi har hatt så mye å gjøre og mye er ekstremt alvorlig.

Og så studerer jeg, leser ut internettet, henger med barn og partner, følger opp Minste og hennes tusen issues... Føler ikke jeg har tid til overs, men savner teater og annet kulturliv likevel.


#38

Maverick sa for siden:

Okei, jeg chatter en del også, innser jeg nå. Vanligvis er det on-the-go fra mobilen, men nå for tiden blir det til at jeg sitter mye med pc og har samtaler på omtrent samme måte som om vi skulle vært i samme rom, ofte rask responstid og ikke minst kommentarer som "må stikke, jeg skal ut med bikkja", som jeg jo vanligvis ikke ville informert om, siden responstiden i normalverden ofte er mye mer tilfeldig.

:gruble:


#39

Nooria sa for siden:

Takk dere!


#40

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nooria. :blomster:


#41

Taien sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nooria!

Jeg er sykemeldt fordi verden ble en litt rævva plass å være, så jeg bruker dagene på positive ting.
Det innebærer å besøke jobb et par ganger i uka (fordi jeg har lyst), tilbringe mye tid med ungene der vi kjører tur/ser filmer osv, planlegger hvordan det skal bli når dagene ikke er fylt med knute i magen og binger serier.


#42

Magica sa for siden:

Gratulerer Nooria! :hjerter:


#43

Miromurr sa for siden:

Sitter på hjemmekontor og prøver å ferdigstille et prosjekt før jeg blir sykemeldt. Gjør husarbeid, hjelper unger med lekser, prøver å planlegge hvordan livet blir fremover. Går tur med ei venninne innimellom.


#44

star sa for siden:

Gratulerer, Nooria. :blomst:

Sover, jobber (hjemmekontor), soffa, jobb, soffa etc.
Jeg er, jeg lever ikke.


#45

Adele sa for siden:

Jeg jobber, trener mye, studerer, er mye ut på tur og har i tillegg hund, mann og barn. Må røre meg mye, hvis ikke grubler jeg for mye.


#46

Fintdethei! sa for siden:

Hjemmekontor i et aldri tomt hus. Vi er heldige og har åpent treningssenter nå, det brukes flere ganger i uken, ellers blir det tur. I helgene må jeg ut på tur i dagslys. Strikker på et teppe, men det har visst pause nå. Vasker klær, leser internettet, legger meg tidlig. Rinse and repeat.


#47

My sa for siden:

Hjemmekontor, og det har vært et voldsomt trykk denne uka, så jeg har jobbet mange timer ekstra utover kvelden. Så mye annet enn det har jeg egentlig ikke orket å drive med.

Til uka er det meldt litt mildere temperaturer og en del snø, så da håper jeg å få til noen skiturer.


#48

veobra sa for siden:

Jeg jobber alltid mye i januar, i år er intet untak. Jeg har begynt å strikke igjen og prioriterer det. Ser en del på tv, har fortsatt ikke runda NRK så det er en del å ta av.


#49

Toffskij sa for siden:

Jobber og ser masse serier, tydeligvis.


#50

Fjols sa for siden:

Sykemeldt akkurat nå, men går over på AAP i neste uke fordi jeg var en del sykemeldt(utbrent) før diagnosen og har dermed brukt opp sykemeldingsretten. Dagene mine går til kaffedrikking, serier, musikk på øret, litt strikk og scrolling. Prøver også å gå turer hver dag, samt litt lett trening.


#51

Pasta sa for siden:

Tilbringer tid med ny baby; stell, pupp, kos, trilletur etc.
Har noen venninner som sporadisk blir med på tur.
Spiser, siden jeg er konstant sulten.
Leser bøker.
Ser film eller serie.
Gjør yoga.
Gjør litt enkel styrketrening.
Lager mat. Og tenker på mat.
Er med storjenter og kjæreste.


#52

Smash sa for siden:

Jeg og mannen har gått tur hver dag etter middagen, litt fint å ha tid til det. Ofte er det mye kjøring, så det blir ikke alltid prioritert. Ellers er ikke dagene så veldig annerledes. Vi lager oss også litt bedre middager, og ungene har bedre tid før de forsvinner på rommene sine. I tillegg er skøytebanen åpnet, så de to minste har vært noen timer der de siste dagene, veldig godt at de går ut på eget initiativ. Jeg burde gjort skoleoppgaver da, får se om jeg starter litt i helga.


#53

Mei sa for siden:

Jobber, spiller brettspill, går tur, leser bok, scroller nyheter og ser på serier.


#54

Chablis sa for siden:

Går tur med mannen, bader , leser bøker, ligger i sofaen, rydder., går på ett kurs, jobber . Møter ingen venner, savner det kjenner jeg.


#55

Anne C sa for siden:

Grattis med gårsdagen Nooria!


#56

Cabrel sa for siden:

Jeg jobber med nettstudiet og trener - enten løper ute eller trener styrke inne. Januar pleier å være en veldig travel jobbmåned for meg, med masse jobb og reising - så det er veldig rart i år hvor alt er avlyst.

Selv om jeg bor nærme skiløypa har jeg ikke prøvd meg ennå, kanskje til uka?


#57

Myria sa for siden:

Jeg strikker mye (som oftest mens jeg ser på serier av ulike slag, gjerne serier jeg har sett for lenge siden og som jeg kjøpte på DVD i sin tid), legger puslespill, løser kryssord, spiller mye brettspill med hele familien, baker/lager mat, leser.


#58

GydaG sa for siden:

Chatter med ett par ulike grupper på Messenger, rydder litt, spiller pokemon, syr, rydde litt til, koser meg med ungene, øvelseskjører med eldste (eller, må starte igjen, for med ny bil stoppet detopp litt en stund der) puslespill, serier mens jeg syr.
Har det som plommen i egget.


#59

Madicken sa for siden:

Gratulerer på etterskudd, Nooria! :blomster:


#60

Karamell sa for siden:

Kom på en ting ti:
Kjører den eldste ungdommen til og fra jobb for å unngå unødig bussbruk pluss øvelseskjører en hel god del med samme ungdom.


#61

Retz sa for siden:

Jeg passer 2-åring. Og slapper av på jobben innimellom.


#62

ingling sa for siden:

Vi gjør vel egentlig mye av det samme som vi pleier, vi er uansett mest hjemme. Jobber mye for tiden, det har vært intensivt særlig fra romjulen av. Og akkurat nå rydder jeg ut av barndomshjemmet. :sukk:


#63

Unicorn sa for siden:

Jeg har vært sykemeldt (nå AAP) pga blant annet utmattelse siden juni 2019. Dagene går med til å lese bøker, se serier, tegning og bullet journaling. Dagene går også til psykolog, lege, fysioterapeut, møter med nav... Skulle egentlig prøve meg i jobb fra 4. januar, men det er korona-utsatt på ubestemt tid.


#64

venla sa for siden:

Trener, ser på tv, baker og jobber mer i perioder. Skulle gjerne vært mer sosial, reist og dratt på konserter igjen. Men det blir nok bedre tider igjen. Får vært mye med jentene mine nå som det er lite aktiviteter på kveldene.


#65

Strå sa for siden:

Jeg har akkurat oppgradert aktivitetsnivået til panikk. Det huset er langt fra tomt og det skal fortsatt vaskes før nøkkeloverlevering på fredag kl 12. Og hva gjør vi med alt i fryserne? 400 liter tipper jeg, med villsvin, lam, hare, plommer, rips, solbær osv. I mellomboet har vi 50 liter fryser.


#66

Geitrams sa for siden:

For meg er januar årets mørkeste og lengste måned, et solid anti-klimax etter julehøytiden. Dagene gjesper jeg meg gjennom og lengter etter å se sola igjen. Hjemmekontor, hjemmeskole, jeg holder på å bli sprø og venter på bedre tider. Trener ganske mye for tida for å få ut frustrasjon. Og strikker.


#67

Isprinsessen sa for siden:

Har ikke lyst til noe og får lite gjort. Må nok ta litt tak å få litt innhold i dagene mine


#68

Blondie sa for siden:

Jeg jobber mye, leser endel, går turer og binger serier.

Jeg har øvd på et litt begrenset liv et par år allerede, det er jo praktisk nå. Jeg har ikke noe reising eller restaurantbesøk å savne. :knegg:#70

Simone sa for siden:

Eg jobbar r*** av meg og er misunnelig på dei som har tid til å gjere noko som helst! I dag jobba eg frå 07.30 til 21.30.

Eg har absolutt ikkje fått meir tid til overs, sjølv om vi stortsett er heime.


#71

Blondie sa for siden:

Forøvrig chatter jeg mindre! :sjokk: Jeg har mistet kontakten med flere jeg pleide å ha hverdagsprat med, det er jo litt rart.


#72

Lille meg sa for siden:

Det høres ut som dere skal spise en del de neste dagene? :knegg: I verste fall kan man gi bort ting på finn.


#73

Tjorven sa for siden:

Vi bruker også betydelig mer tid på hverdagsmiddager nå. Ungene er ikke så fornøyde, for de liker det egentlig bedre jo enklere det er.

Jeg strikker veldig mye, og ser uendelige mengder med tv-serier.

Og kjeder meg noe helt ekstremt.


#74

Bluen sa for siden:

Da har jeg også slått meg på serietrenden. Brukte under halvannet døgn på 10 episoder med krim i helga, og én kveld på seks episoder i en annen krimserie i går. :gal:


#75

Nenne sa for siden:

Strikker og ser på TV. Jeg synes det er lite gøy å finne nå. Januar er fryktelig lang hvert år, men jeg tror den blir ekstra lang i år.

Akkurat denne uka blir det et røsk med julerydding. Så det vil jo stjele en del tid. Alt kompliseres også litt av at mannen er i reisekarantene og vi må ha god avstand hele tiden.


#76

Neket sa for siden:

Ser på serier, går på ski og tur. Ikke nå da. Har vondt i kneet etter trynings i helgen, så nå er det bare serier. :knegg: Og jobb da. Vi er på slankern og har bestilt middag fra spis riktig, så jeg lager ikke mat engang.


#77

Frk_Fryd sa for siden:

Dagene går. Jobber, lager middag, hjelper ungene med lekser og prøver å få en luftetur i løpet av dagen. Har husarbeid og gårdsarbeid nok å ta av dersom jeg kjeder meg. Så blir det en del sofa og TV serier også.
Vi har det egentlig veldig fint, men jeg savner venner og tid utenfor familie og jobb-bobla.


#78

apan sa for siden:

Jobb, er sammen med barna, går turer og på ski, baker (hverdagsgjærbakst), strikker og legger puslespill. Og ser ulike serier med lillesøster. Vi må stadig ha noe nytt vi følger med på. Akkurat nå er det Mesternes mester, Valpeskolen og 71 grader nord kjendis. Det er jo roligere enn vanlig, og det er på sett og vis deilig, men jeg savner å gå ut mer med venninner og treffe mer folk utenom jobb. Er likevel heldig som treffer folk på jobb.


#79

Serafin sa for siden:

Ser litt serie med kjæresten, mens jeg strikker. Spiller minecraft og hører podcast når jeg trenger alenetid. Bruker tid med ungene. Nå går mye tid til hjemmeskole og organisering. Legger meg tidlig.


#80

Input sa for siden:

Jeg også, faktisk. Jeg tror det bunner i at vi har mindre å snakke om. Før kunne jeg f.eks. sende en melding for å fortelle om noe jeg så på t-banen, noe en kollega fortalte osv. mens nå tar jeg jo ikke t-bane og snakker ikke med kolleger, så da blir det liksom ikke noe å innleder samtaler om heller.


#81

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg chatter også mindre. Det skjer jo ikkenoe. :sukk:

Jeg har begynt å lære meg japansk med duolingo, ser enorme mengder TV-serier og ommøblerer. Jeg burde strikke, men finner ikke helt roen til det.


#82

Anda sa for siden:

Jobber, trener, jobber litt til, går på ski og på tur med bikkja, lager kjedelig hverdagsmat og forsøker å holde 17-åringen i gang.

Og litt strikking, serie og nyheter på TV.


#83

Blå sa for siden:

Arbeider, gjør husarbeid, driver med frivilligaktivteten digitalt, leser og strikker, trener.

Jeg burde egentlig ha mye mer tid, men jeg synes ikke egentlig at det er slik. Jeg bruker nok mer tid på sofaen med strikketøyet, men igjen, ikke så mye at jeg blir lei i hvert fall.

Blir mer og mer giddalaus er jeg redd.


#84

Elise sa for siden:

Jeg føler også at jeg har lite å snakke om. Noen ganger hører jeg at jeg forteller den samme historien til de samme folka på nytt, og da blir jeg litt lei av meg selv. :himle:


#85

Millen sa for siden:

Akkurat nå venter jeg på at det skal bli mars, så jeg blir ferdig i den jobben jeg er nå. Tida går så saaaakte.


#86

løve70 sa for siden:

Kjenner at det for alvor begynner å tære på å ikke kunne treffe folk/trene. Nå er det vanskelig å løpe ute også pga glatt føre :(


#87

ingling sa for siden:

Jeg opplever ikke å ha så veldig mye mer tid, egentlig. Jobben strekker seg fort utover ettermiddag/kveld, innimellom henting og etter middag og sånt, og ingen av ungene går på fritidsaktiviteter akkurat nå uansett, så merker ikke så mye forskjell der heller. Nå har vi fortsatt barn som trenger en del ekstra oppfølging, så vi kjører og henter på skolen og bruker mye tid og krefter på lekseoppfølging og sånt. Vi er kanskje så lite sosiale til vanlig at det ikke merkes på samme måten. :vetikke: Sosialiserer på nett, da.


#88

millact sa for siden:

Det har du rett i. Jeg merker det godt når min svigerinne i Oslo ringer meg. Det er hyggelig, men de har murt seg totalt inne i Oslo siden mars, så det er ikke noe å snakke om. Jeg er lei av å snakke om Corona for å si det sånn.


#89

Divine sa for siden:

Jeg jobber 50 % (øker fra neste uke av) på hjemmekontor, jogger litt, går tur, prøver å motivere meg til styrketrening inne, ser altfor mye på tv, leser litt og sover mye.


#90

Røverdatter sa for siden:

Enig i at det er lite å snakke om. For meg betyr det at jeg driver mye mer med intetsigende nettsurfing og at jeg blir opphengt i enkelte nyhetssaker. :gal:

Jeg er mye mer engasjert i den amerikanske situasjonen enn jeg ville vært ellers og frykter at det blir litt vakum i tilværelsen når(hvis) det roer seg der.

Jeg kan også våkne om natten og sjekke smittetallene på mobilen.


#91

veobra sa for siden:

Jeg har heller ikke mer opplevd tid. Jeg sprer en del tid på reising, men mye annet tar lenger tid. Jeg synes handling er mer ork, en liten tur i butikken etter sko til ungene blir en mye mer omfattende affære. Mentalt også.

Jeg bruker mye mer krefter på oppfølging av barn som ikke har det bra i situasjonen. Det jeg kunne spart inn på annen tidsbruk fyker rett ut her.


#92

ingling sa for siden:

Det høres kjent ut. I tillegg har jeg brukt mye tid det siste halvåret på å reise frem og tilbake til Bergen og bisettelse og rydding av hus og.. Jeg gleder meg i grunnen til en dag jeg har tid til å kjede meg. :sukk:


#93

Molly sa for siden:

Jeg har mye bedre tid enn vanlig. Bruker ikke tid på å reise t/r jobb og ikke bruker tid på å trene (siden jeg ikke får det til når jeg ikke kan gå på gruppetimer).


#94

Strå sa for siden:

Haha, det kan man, men nå har jeg plutselig bedre kontroll på fryserne. Eldste har hentet alt sitt unntatt noen ferdigpizzaer og jeg laget en stor kjele med plommerabarbrasyltetøy i dag og fikk det ned på glass. De kan lagres i kjellerboden i mellombostedet. Den hele meterlange villsvinsiden sliter jeg med. :confused: Fredagsarbeid kanskje?


#95

Martis sa for siden:

Jobber, ser på Tv og spiller på mobilen. :gal:


#96

Lille meg sa for siden:

Godt å høre at du fikk ryddet opp og tatt tak i det meste som lå i fryseren. Krysser fingrene for at også villsvinsiden blir håndtert. Og hvis ikke, så passer den nok helt perfekt på finn.no.

Hva driver jeg med om dagen? Jo, jeg forsøker å få ut testresultat fra mandagens koronatest. Symptomene er borte, men jeg er fremdeles i karantene. Blæh!


#97

Smash sa for siden:

Her er hele familien i karantene etter et lokalt utbrudd, og det er fordeler og ulemper med det. Deilig med rolige morgener og at ungene kan være litt lengre oppe på kveldene, men jeg fungerer veldig dårlig som lærer, samtidig som jeg burde konsentrere meg om eget skolearbeid og husarbeid. Går tur stort sett hver dag etter middagen, og det gjør veldig godt. Lar ungdommene styre dagene sine selv, i stedet for å mase og styre rundt dem, og det er godt, både for dem og meg. :knegg: Ser ut som om smittetallene går ned rundt oss nå, så tror ikke det er lenge før vi er tilbake der vi var før jul, så det lover godt.


#98

007 sa for siden:

Det kan virke som at de som har mye tid til overs nå er de som har unger med fritidsaktiviteter. Hos oss er det lenge siden vi voksne fikk ettermiddagene og helgene våre tilbake, så vi har for lengst fylt dem med egne greier som i liten grad er påvirket av nedstengingen. I de periodene treningssenteret har vært stengt har vi gått mer tur, men ellers går livet ganske som normalt. Men nå er ikke jeg en kafé og konsert-dame, jeg hadde kanskje merket det bedre da.


#99

Selma sa for siden:

Vi er nok litt i samme situasjon som 007. Bare ett hjemmeboende barn nå og hun styrer seg selv. Jeg jobber litt mer i januar enn resten av året. Treningssentrene er åpne her så jeg bruker litt tid på trening og går også en god del turer. Ellers så går ettermiddagene og kveldene med til litt husarbeid og strikking


#100

veobra sa for siden:

En tøff og vanskelig situasjon blir enda tøffere og vanskeliger med restriksjoner. Tøffe tider du står i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.