Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

celebelen sa for siden:

God morgen!
Ny dag på hjemmekontoret, med rapporter hit og dit.


#3

Serafin sa for siden:

Skikkelig blåmandag.

Plutselig karantene på hele gjengen. Skal bli gøy å skulle sjonglere hjemmeskole med Lillesøster, med Storebror hjemme. Sukk.


#4

tink sa for siden:

God morgen! Endelig snø. Sånn skikkelig snø som ligger i minst et par dager. Så i ettermiddag blir det skitur med familien.


#5

Blå sa for siden:

Uffda Serafin. Lykke til.

Her er det egentlig ikke noe spesielt. Men litt tungt å komme i gang på hjemmekontoret etter en fin helg. Heldigvis kom jeg i gang så tidlig at jeg også kan avslutte tidlig og unne meg en god tur i forhåpentligvis fint vær


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Småforkjølet og hjemme.
Skal gjøre litt forefallende og ikke mer enn det.


#7

Neket sa for siden:

Morn, back to the hjemmekontor. :sukk: Jeg klarte å tryne på parkeringsplassen etter endt skitur i går og har vridd kneet. Au. Var litt bekymret i går, men mindre vondt i dag, så satser på at det ikke er noe farlig. Plan for dagen, bortsett fra jobb: Fint lite.


#8

Martis sa for siden:

Hjemmekontor som vanlig. Har en kontordag å se frem til i morra da. Jei

I dag skal minsten få reggis nede også, så jeg skal følge han dit i ettermiddag.


#9

Martis sa for siden:

Au Neket! Håper det går fort over!
Jeg tok halebenet på skitur for to år siden, og har ikke vært på langrenn siden, men de fine løypene og været nå, så kommer jeg sannsynligvis til å prøve igjen. Bmrk Bambi


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg har vært pålogget hjemmekontoret en stund og gjort noen beregninger som fullstendig torpederer et prosjekt. Jeg lurer på om jeg blir veldig lite populær nå.

Jeg vet at jeg burde vært ute på skitur, men siden det er så fullt i marka, så er det jo greit at jeg lar det være. :D


#11

Blondie sa for siden:

Jeg har en miks av hjemme- og kontorkontor, det er litt stressende. Det blir for oppstykket og lite effektivt.


#12

Addison sa for siden:

God morgen! Litt bratt mandag ja, startet med å kjøre elbilen til verksted, ladekabelen vekselvis sitter dønn fast, eller fester ikke i det hele tatt. De hadde egentlig ikke time før om flere uker, men skulle ta det innimellom håpte de. Og jeg. :nemlig: I går hadde vi en magisk skitur i winterwonderland, jeg kjenner at skigleden begynner å overta for bambi-følelsen. Sol og snø! :hjerter: Nå ny uke, snart halvveis i januar og lyset er på vei tilbake! :elsker:


#13

star sa for siden:

Auda, Neket. God bedring!

Første gang på Teams og skjønner ikke hvordan jeg kan se alt samtidig. Teams lokalt og alt jeg bruker er på terminalserver. Så hører alt, men ser jo ikke noe.

Og så er det hurra for meg i dag. Da blir det husknusing i kveld. Pepperkakehuset altså.


#14

løve70 sa for siden:

Uff Neket, det høres ikke bra ut. God bedring :klemme:

Sløv dag i dag. Hadde kundemøte midt på natten (Australia), fikk selvsagt ikke sove etterpå, så er ganske zombie i dag. Ute er det spinnglatt - litt usikker på hvor/hvordan jeg skal få løpt. Savner inderlig muligheten til å trene inne...


#15

Heilo sa for siden:

Gratulerer med dag star!

Det er rart å høre om all snøen dere har overalt i landet. I nord er det barfrost. Vi har hatt noen snøfall tidligere i vinter men alt er borte igjen for lenge siden. I stedet har det blitt skøytebonanza, men jeg som aldri har gått på skøyter som barn kjenner at det sitter langt inne. Mange kuldegrader og vind gjør at bihulene mine ikke er så glad i å være ute heller akkurat nå. Heldigvis bygget mannen treningsrom til oss i desember. Utrolig luksus å ha ellipsemaskin, tredemølle og romaskin hjemme!


#16

Maverick sa for siden:

God morgen! I dag er min lille yngsteguttebass femten år! :what: Jeg fikk utvidet permitteringsperiode i fødejubileumsgave av regjeringa og er fornøyd med det. :nemlig:


#17

Hondacrv sa for siden:

Eg skal på zoom- kurs om demokrati og medborgerskap knytt til skolen. Det blir bra, eg gleder meg. No er det ein pianist som speler taffelmusikk (happy new year) av ABBA. Humor, og ganske koselig.


#18

Hondacrv sa for siden:

Rapporterer at no er pianisten over på generelle musikaler :knegg: og litt småklassisk innimellom.


#19

Fintdethei! sa for siden:

Gratulerer med dagen, Star :fløyte:


#20

star sa for siden:

Gratulerer til guttungen, Maverick. :fløyte: Fineste dagen.


#21

Eia sa for siden:

Gratulerer til Mavericks yngstegutt og fødejubileumsgave, og til star! :ballonger:

Her snør det! Da blir det endelig skiføre i nærområdet, og jeg drømmer om å gjenta fjorårets aller beste skitur - fra husdøra opp til nærmeste lysløype og ned igjen, i sol og med perfekt blåføre. Det er noe eget med å spenne på seg skia hjemme. :jupp:


#22

millact sa for siden:

Hurra for både Star og Maverickgutten!

Holke her til morgenen; men jeg kjører pigg, så kom meg greit til tannlegen. Null hull, men ikke greit likevel.


#23

Chablis sa for siden:

Hurra for Maverick sin yngste og for Star. :ballonger:

Kaldt og snø her, jeg sitter inne å skriver jobbsøknader, i kveld er det 3 t kurs på teams, tenkte kanskje å få trent litt før det kurset.


#24

Frøy sa for siden:

Hurra for bursdagsbarna.

Her har dagen vært preget av lite arbeidslyst, en beskjed om at tiltakene for arbeidstakere i kommunen forlenges ut februar, antar at dette gir meg ett år på hjemmekontor, en nyttig opplevelse å ha med seg videre, men nå er jeg snart klar for kontorkontor.


#25

star sa for siden:

Jeg klarer ikke å bestemme meg helt for hva jeg vil ha til middag. Kanskje dra til IKEA å kjøpe overmadrassen som yngste skal ha som de nå har fått inn og kjøpe burger på vei hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.