Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har vondt i viljen. Det var -13 da jeg gikk og la meg. Jeg gruer for sykkelturen til jobb.


#3

Blondie sa for siden:

Fjorten kalde her, frister ikke spesielt mye å ruske til kontoret. Det er ikke så langt, men det pleier å ta en stund før jeg venner meg til kulda.


#4

Frk_Fryd sa for siden:

"Bare" 8 minus her, men kaldt nok! Elsker at vi har fått snø som ser ut som den skal ligge litt lenger enn 2 dager!


#5

Tjorven sa for siden:

Oi. Er det så kaldt ute? Man blir jo litt bortskjemt på hjemmekontor på akkurat det der. jeg sitter i kjole og ullsokker (beina synes uansett ikke på teamsmøtene). Det har jeg gjort siden september - og fortsetter sikkert med det på hjemmekontor frem til sommerferien. :dåne:

Jeg har møtt på noen faglige utfordringer på jobben, så jeg drømmer og drømmer om hvordan dette kan løses. Så jeg bruker store deler av nettene på problemstillingen også. Det ser ikke ut til å hjelpe noen verdens ting. Jeg kommer ikke nærmere noen løsning. :gaah:


#6

Serafin sa for siden:

Kaldt og masse snø her, jeg sitter inntullet i pledd i sofaen og venter på at Storebror skal bli ferdig på badet, slik at jeg kan hoppe i dusjen. Har katt som tusler rundt meg og maler som en gal, men har ikke tid til å ligge i ro og kose, hehe.

Koronatesting på meg og Storebror kl 09, så er det hjemmeskole med Lillesøster resten av dagen.

Jeg innså i går at hvis jeg har flaks får meg mandag neste uke alene hjemme, ellers har jeg et eller annet barn på hjemmeskole ut neste uke...

Bonusgutten starter på ungdomsskolen her på mandag, og han får da mandag på skolen, og resten av uka hjemmeskole..


#7

millact sa for siden:

Tror ikke det er mange minus her, men glatte veier. Jaja. Halve januar er straks unnagjort.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Kjole på hjemmekontor, Tjorven. Dypt imponert. Jeg er fornøyd bare jeg ikke lukter :knegg:. Neida. Joda.


#9

ingling sa for siden:

:humre: Motivasjonen for fine klær på hjemmekontor er sånn passe, ja. Jeg har imidlertid kjøpt meg en ullkjole som er superbehagelig, da går det an. Ser grei ut og.

Stuptrøtt etter slitsom ryddehelg, men skal vel komme meg i gir med litt mer kaffe og en dusj. :yessir:


#10

Eia sa for siden:

Det var kaldt å sykle i dag, ja. 11 kalde hjemme, 13 kalde utenfor jobben. Men hvitt og fint, da. :jupp:

Jeg gleder meg over at dagen er nesten 40 minutter lengre enn solverv, og at alle er friske og raske. Produksjonsdag i dag og resten av uken, så jeg får kose meg med kaffe mens jeg kan. :kaffepc:


#11

Blå sa for siden:

Jeg trenger å kle meg litt "ordentlig" på hjemmekontoret for å beholde den siste resten av motivasjon. Men jeg bruker nok mindre tanker på klær og sminke enn når jeg faktisk er på jobb.

I dag skal jeg til byen for ett lite møte, så jeg har både skjørt og pen genser.

Før det skal jeg prøve å få unna noen brev, men det sitter langt inne. Jeg vil drikke te og strikke og se på tv-serier. :sur:


#12

Tjorven sa for siden:

Kjole innebærer ikke at jeg er spesielt pyntet. Det betyr bare at jeg ikke trenger å ta på meg mer enn ett plagg. :knegg:

Men jeg ser ordentlig ut på overkroppen. Det gjør jeg. Jeg sitter i veldig mye møter og vi har på kamera, og da synes jeg det er et poeng å se ut som jeg tar dette alvorlig.

Sminke har jeg visst helt slutta med. Jeg som aldri gikk ut av huset uten.


#13

tink sa for siden:

Jeans og ullgenser her. Perfekt for både hjemmekontor og ektekontor, så lenge jeg uansett ikke skal ha noen møter med utenforstående. Foreløpig beholder jeg lua på selv om jeg er inne da.

Skal jobbe med minst tre ulike tekster. Vil helst drikke te og ser serier som Blå. :kaffepc:


#14

Neket sa for siden:

Grå joggebukse og fleecegenser her. :knegg: Fyr i peisen, kaffe i hånda. Jeg skal evaluere meg selv før medarbeidersamtale. Jeg hater sånt.


#15

Frøy sa for siden:

Pysjbukse og t-skjorte her i dag, ingen møter og bare kjedelige arbeidsoppgaver så da må det være lov. :knegg:


#16

Martis sa for siden:

Jeg prøver å ha litt ok klær og muligens litt sminke på hjemmekontoret, det gjør at det er litt mer vanlig hverdag. :knegg:


#17

Fintdethei! sa for siden:

Vi bruker nesten aldri video, bare på avselingsmøte, og der er vi ganske avslappet i stilen, uansett. Har noen deilige ullkjolen jeg også, jeg tar utfordringen for morgendagen!


#18

Fersken sa for siden:

Bekledning på hjemmekontor er en ting, hår og ansikt en helt annen. Det er sjelden fletten(e) jeg sover med løses opp før langt ut på dag, så før det er jeg både bustete og usminket. Godt vi ikke bruker videofunksjonen på morgenmøtene. :humre:


#19

Addison sa for siden:

Mornings! Jeg trenger også å late litt som ting er normale, i det at jeg kler meg omtrent som på kontoret, dropper joggebukse og pysjbukse, har på sminke, dusjer hver morgen etc. Tidligere pre-corona har hjemmekontor vært en deilig avveksling fra kontordagene, med mulighet for pysjbukse, rett fra sengen til PCen, ingen sminke etc. En gang eller to i mnd eller når man hadde lyst. Nå, not so much. :sukk:


#20

Addison sa for siden:

Må legge til at vi bruker video veldig mye, både internt og eksternt mot kunder.


#21

Frk_Fryd sa for siden:

vi har begynt å bruke en del video i møtene våre, og det synes jeg er godt! Det er litt fint å se andre fjes en umiddelbar familie. Kleskoden er rimelig casual, ulltrøye er innafor. :jupp:


#22

Hondacrv sa for siden:

Eg skal på jobbjobb for første gang etter jul. Har sminka meg og greier. Litt seint ute da.


#23

Anda sa for siden:

Jeg har gitt blod i dag - der var det fullt av folk. Jeg har jo nærmest blitt folkesky, og ser jo ingen for tiden, så jeg hadde jo ikke en gang tenkt på å ta med munnbind. Jaja, god avstand, mye sprit og mange skjermer, så det går vel bra.

Nå tester de (frivillig) for korona-antistoffer også når man har gitt blod, så det skal bli spennende å følge fremover.


#24

Toffskij sa for siden:

Jobbe, jobbe, jobbe, jobbe. :dramaqueen:


#25

Mex sa for siden:

Heldagsmøte på skype i dag. Har faktisk gått overraskende greit så langt. Flink møteleder som legger inn jevnlige pauser.

Jeg startet dagen med en god "power-walk" på 4 km, i -15. Ganske fornøyd med at jeg kom meg ut!


#26

star sa for siden:

Jeg har vært ute og gått/trent i kulda. Bare - 9, men føles som - 14 sier telefonen.
Har planer om en rundtur etter jobb. Hente noe på renseriet, hente pakke og IKEA tur for laken og overmadrass. Så burger som jeg bestemte meg for i går, men det ble ikke noe av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.