Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Betale for mat og kaffe/te på jobb

#1

~TM~ sa for siden:

Hva betaler dere og hva dekker det?



#3

Sissel sa for siden:

Te, kaffe og juice er gratis. Ellers har vi kantine som er litt subsidiert, men det er ikke så veldig billig.


#4

Retz sa for siden:

Har med frysetørret kaffe selv.


#5

løve70 sa for siden:

Kaffe og te er gratis. Lunsjen er noe subsidiert. Vi betaler ca 40,- per dag. Da er det (i normale tider) bra utvalg og man kan spise så mye man vil.


#6

Nenne sa for siden:

Kaffe og te er gratis, og kantina er litt subsidiert, men ikke mye. Jeg har niste.


#7

Adrienne sa for siden:

Kaffe, te, juice og melk er gratis, frokost og lunsj kjøpes i kantina og den er sånn midt på treet dyr og har godt utvalg.


#8

Lavender sa for siden:

Kaffe, annen varmdrikke fra maskin og te er gratis. Og melk til lunsj. Resten er subsidiert, men ikke mye. Vi har delt kontorer med flere andre firmaer, og da ble det minste nivå.
Nå har jeg vært hjemme snart et år, ingen kompensasjon gitt. Men det kan bli litt bedre dekning på nye kontorer med kun min arbeidsgiver.


#9

millact sa for siden:

Kaffe og te er gratis. Ganske dyr kantine og et stykke å gå. De fleste har med niste. Har spist på pulten siden mai.


#10

Magica sa for siden:

Drikker fra kaffemaskinen er gratis (før kostet det 2 kr). Alt annet må vi kjøpe selv, vi har stor og flott kantine men den er ikke billig på noen måte. Jeg har med meg mat hjemmefra.


#11

Molly sa for siden:

Kaffe, te og frukt er gratis. Lunsj koster 540,- pr mnd, eller 25,- pr dag for de som ikke ønsker å ha fast avtale..


#12

Ellisiv sa for siden:

Kaffe og te er gratis.

Kantine, med middag, suppe, brødmat, salat, joghurt, etc etc, blir vi trukket 350 kr måneden for. Vi er kjempeheldige!


#13

Mikkeline sa for siden:

Drikke fra kaffemaskinene er gratis i de ulike etasjene.

Kantinen er noe subsidiert, men vi betaler for alt. Også drikke. Kantinen er dessverre ikke spesielt god, og heller ikke spesielt billig, så med dagligvarebutikk i nabobygget så er det veldig mange som spiser mat kjøpt annet sted eller matpakke.


#14

veobra sa for siden:

Kaffe og te er gratis. Isbiter også. :glis:
Vi pleier å ha frukt.


#15

Neket sa for siden:

Kaffe/te/kakao er gratis. Og frukt når det ikke er corona (stoppet siden det ikke er noen på kontoret). Lunsj koster rundt en 50-lapp. Til vanlig syns jeg det er en god deal fordi vi har veldig bra kantiner, men nå er det sørgelige greier, fordi corona.


#16

Hyacinth sa for siden:

Skal si dere har rause arbeidsgivere. :knegg:

Vi har kun tilbud om traktekaffe, og den betaler vi for. Penger samles inn når det er tomt.

Men vi kan få kaldt vann fra vanndispenser helt gratis! :knegg: Vel, nå er personalrommet stengt, da. Men til vanlig.


#17

Galathea sa for siden:

kaffe og te, samt melk og juice i kantina er grtis.


#18

Malama sa for siden:

0

Har tilgang til kaffi på trakter, og teposer og instant-kakao (og vannkoker) og frukt fra jobbfrukt levert en gang i uka.

Kantine har vi ikke, så vi har med matpakke. Har kjøleskap og mikro og smørbrødgrill (en kollega som tok med en for de hadde fått ny)


#19

My sa for siden:

Varme drikker som kaffe og te får vi.

Mat selges i kantine. Midt på treet når det gjelder pris og utvalg. Salatbaren er veldig bra.


#20

tink sa for siden:

Varm drikke som kaffe, te og kakaoposer er tilgjengelig og gratis. Det er også mulig med en skvett melk i kaffen for de som drikker det. Mat ordner vi med selv, men det hender rett som det er at det finnes noen kakerester for den som liker sånt, eller at det handles inn litt frukt og nøtter til møter.


#21

banana sa for siden:

Samme her - bare at vi betaler 35,- pr dag. I min gamle jobb fikk vi kaffe og te, og hadde med matpakke. Der ble det kjøpt inn en kapsemaskin for noen år siden, men man måtte holde kapsler sjøl. Hvis man ikke var fornøyd med filterkaffe, liksom.


#22

Teflona sa for siden:

1000 kr i året, kaffemaskin.


#23

Pegasus sa for siden:

Får ingenting på jobb, verken kaffe eller noe annet.


#24

Hyacinth sa for siden:

Håper dere i det minste får vann, som hos oss. :knegg:


#25

Røverdatter sa for siden:

Kaffe og te er gratis, kantinen er kraftig subsidiert, så betaler ca 400 i mnd.


#26

Blå sa for siden:

Vi får gratis kaffe og te (godt utvalg av te) og (i normale tider) en fruktkurvlevering i uken. Som betyr at det stort sett er frukt de tre første dagene i uken.

Akkurat nå er lokalene våre under ombygging, men vanligvis har vi kantine, som er grei, men hverken strålende eller spesielt billig. Det blir spennende å se hvordan det blir med ny kantine. Særlig siden vi etter ombyggingen har fått beskjed om at det kommer til å bli litt press på at man skal spise lunsj i kantinen og ikke ha små lunsjsamlinger i egen etasje. Akkurat det tror jeg nå mitt om, men vi får se.


#27

Selma sa for siden:

Vi betaler 450,- pr mnd for kantine. I "normale tider" buffet med brød og pålegg, i "korona-tider" påsmurt matpakke.


#28

maggypop sa for siden:

Vi har kaffemaskin med te/varm sjokolade etc. Vi pleier også å få frukt levert annenhver dag. Betaler 500 per måned for kantine og vi har 3 kantiner å velge mellom.


#29

Strå sa for siden:

Hos oss betaler vi ingen ting for kaffe, te og sjokoladedrikk fra automat. Jeg har med egen og bedre kaffe selv. Mat kan handles noe subsidiert i kantina. Utvalget der var ganske bra før koronastenging, nå vet jeg ikke hvordan det er der.


#30

Señora sa for siden:

20,- for mat pr dag. I normale tider har påleggsbuffet med noe salat og varmmat en dag i uka, samt vafler hver fredag.

Kaffe/te/melk/juice/kakao etc. er gratis gjennom dagen.


#31

celebelen sa for siden:

Vi trekkes 300,- i mnd (for de som jobber heltid, det reguleres mot evt deltid). Jobben kjøper inn brød og pålegg, juice, kaffe, te og frukt.
Vi bytter på å gå og handle, så vi kan velge hva slags pålegg m.m. vi vil ha.


#32

Bean sa for siden:

Vi betaler vi ingen ting for kaffe, te og sjokoladedrikk fra automat. Vi har også egen kran for boblevann på kranen. Fruktkurv leveres en gang i uka. Ofte tomt i løpet av samme dag. Noe subsidiert kantine med gratis drikke (juice, te, kaffe, melk etc).


#33

Appelsin sa for siden:

Vi betaler ingenting og får ingenting.
:knegg:

Jo, forresten, det er vel en eller annen kaffeordning hvor man slenger oppi en hundrelapp iblant, men jeg drikker ikke kaffe.


#34

Tjorven sa for siden:

Vi får kaffe og te, og det er som regel tilgang på frukt. Men akkurat nå får vi ingenting siden det ikke er lov til å møte på jobb med mindre det er krise.

Det er kantine i bygget hvor vi kan kjøpe lunsj, og jeg gjør ofte det når jeg er på kontoret. Men det er utfordringer med "reisetid" siden det ofte er veldig fullt i heisen hvis man vil spise til de mest populære tidspunktene. Dermed er det ganske mange som spiser knekkebrød med pålegg eller matpakke. Det er tilgang på kjøleskap og mikrobølgeovn.


#35

apan sa for siden:

Vi kjøper kaffekapsler, koster vel 3 kroner stykket eller noe. Det er ikke noe annet vi kan kjøpe (utenom elevkantina) og vi får ikke noe gratis. Matpakke er greia.


#36

oslo78 sa for siden:

800 kr betaler vi. Dekker kaffen kakao og gaver til personale som fyller runde år eller gifter seg eller får barn.


#37

Miromurr sa for siden:

Det er en frivillig kaffeordning, de som bruker kaffemaskinen betaler et beløp dersom de vil være med. Ellers har vi tilgang på mikro og vannkoker, og har med kaffe/te selv. Får ingenting sponset av jobben.


#38

GinaK sa for siden:

Gratis kaffe og te. Og vafler. Men det prøver jeg å unngå.


#39

Maverick sa for siden:

Til vanlig er det kantinetrekk på 100 kr pr måned. Vi har kontorkollektiv og handler inn til felles kjøkken sammen med to andre firmaer.

Nutildags er det den som er ute og handler som trekker firmakortet, på de tre rundstykkene og pakken med salami som trengs for en uke i denne jævla pandemien, og vi har ikke kantinetrekk.


#40

Nada sa for siden:

300,- i måneden for en fantastisk fin kantine med varmrett, brød og pålegg og diverse salater, drikke (både varme og kalde) og frukt. Vi er veldig heldige med kantina vår.
Pr nå er det ingen servering og vi trekkes heller ikke, håper det starter opp igjen til uka, alt avhenger av restriksjonene.


#41

meisje sa for siden:

Vi får varmt og kaldt vann og kaffe gratis. I kantinen koster det 40 kr for kald lunsj inkl drikke og salatbar. Varm lunsj koster mer. Det er også mulig å kjøpemelk til 10 kr om man tar med matpakke. I tillegg har vi kaffebar med godt i utvalg i baguetter og ordentlig kaffe for de som drikker det. I nabobygget er det et treningssenter der man kan kjøpe smoothies av ulike slag.


#42

veobra sa for siden:

Vi er euforiske av lykke hvis det dukker opp fire bauetter som rester fra et møte. Da samles vi på kjøkkenet od deler og koser oss. :knegg: En gang i året er det rester av pizza etter et stort møte, den varmer vi og har til lunsj dagen etter.


#43

Robyn sa for siden:

Vi får kaffe, te, saft og melk. Mariekjeks og sjokoringer. Og litt frukt i ny og ne.
I hektiske perioder og i akutte situasjoner trenger vi raske karbohydrater når vi ikke rekker spise, derfor har vi tilgang på saft og kjeks.
Vi får ansattpris i kantina som er 5 min å gå fra avdelingen, ergo har vi aldri tid å gå dit.


#44

Milfrid sa for siden:

Jobben betaler for kaffemaskinen som står på fellesarealet - ergo gratis kaffe, te og kakao. Ellers betaler vi selv for maten vi velger å ha i kjøleskapet vi har anskaffet oss.


#45

Pasta sa for siden:

50,- per måned for traktekaffe og teposer.
Kantina er dyr og har dårlig utvalg.


#46

star sa for siden:

Kaffe, te og varm sjokolade er gratis.
Pølser kan kjøpes for en tier på fredager.


#47

allium sa for siden:

Automat med varm drikke. Frukt. Kantinetrekk på 400 kroner måneden, da kan vi spise hva vi vil, det er en bra kantine med både salater og varmretter.

Alt dette gjelder selvsagt ikke nå, på hjemmekontor på ellevte måneden. Men jeg slipper kantinetrekket.


#48

Lille meg sa for siden:

Jobben sponser fancy kaffemaskin, vann med bobler fra kran og frukt. Sånn i ikke-koronatider. Lunsj ellers er i en passe dyr kantine hvor jeg tror maten er til selvkost (og at jobben betaler for personalet)?

Dere som har super kantine og som bare betaler noen hundrelapper hver måned: Må dere ikke skatte av fordelen? Det var i alle fall grunnen vi ansatte fikk høre for at vi måtte slutte med å ha "gratis" kantine (betalte vel 400 i måneden eller noe tilsvarende).


#49

Blondie sa for siden:

Vi betaler for kaffe, blir trukket direkte fra lønn. Husker ikke hvor mye, det er ikke noe upris. Vi har ikke noe matservering, bortsett fra en dyr kantine.


#50

ingling sa for siden:

Husker nesten ikke. :knegg: Neida, vi har kaffetraktere / kaffemaskiner rundt omkring, og litt te står det vel også her og der. Betaler ikke for det. Vi har kantine, men ikke det største utvalget (men så kom jeg fra kantine med 2-3 varmretter og salatbar og hva-har-du), og enda mindre nå på grunn av korona. Jeg har alltid mat med meg.


#51

millact sa for siden:

Vi får frukt. Leveres av attføringsbedrift to ganger i uken.


#52

Inagh sa for siden:

Jeg blir trukket 310 kroner måneden, da får jeg mat og drikke på jobb.
(Jeg husker ikke hvor mye som utgjør bare mat og hvor mye som utgjør bare drikke, jeg har aldri brydd meg om å finne det ut, da jeg syns det er like greit å kunne forsyne meg av begge deler.)


#53

-ea- sa for siden:

Betaler ingenting.
Har kaffemaskiner og -traktere, boblevann, te og jobbfrukt. Kake når noen har bursdag (skjer ganske ofte).

Alle har fått hver sin boks i kjøleskapet til pålegg/lunsj, så der har jeg nesten mer pålegg enn hjemme... tar med brødskiver hjemmefra, eller noen handler på butikken.


#54

allium sa for siden:

Man må ikke skatte hvis man trekkes et beløp tilsvarende cirka råvarekostnad.


#55

jolie sa for siden:

200 i måneden. Egentlig er summen 400, men den ble halvert pga korona. Jobber i barnehage, så spiser det barna spiser. Pluss kaffe og te, da.


#56

Ru sa for siden:

Betaler ingenting for kaffe/te osv. Har månedstrekk til lunsj når det ikke er korona. Det er typ 3-400,-kr mnd tror jeg? Det er selvkost-prinsippet i hvert fall. Da er det smørelunsj + salat.


#57

IOA sa for siden:

Vi har en maskinen med (vond) svart kaffe og varmt vann. Frukt en gang i uka. Vann i krana. Vi har ikke kantine, men når vi skal tilbake på kontoret har bygget byttet eier. Så da kan det hende at det blir kantine. Dvs det blir kantine, men det har vært usikkert om vi får bruke den fordi den er subsidiert av ny eier (som er fylkeskommunen).


#58

Pøblis sa for siden:

Vi har kaffeautomat med god kaffe - en som kverner bønnene og brygger kaffen man ønsker. Vi har også traktere for de som foretrekker det, og tilgjengelig te og kaffemelk. Det er gratis for oss. Vi har vannkjølere i hver avdeling. Vi får også frukt to eller tre ganger i uken.

Vi har kantine med bra tilbud, salatbar, varmrett og brød og pålegg - eller vi hadde frem til 12.03.2020. Der betaler vi 350,-/mnd for, (tror jeg det er) et beløp som er satt slik at vi skal slippe skatt for kantinetilbudet.


#59

Isolde sa for siden:

Gratis kaffe/te/kakao, og vann med og uten kullsyre. Ingen kantine og 10min å gå til nærmeste butikk. Staten skulle spare så de la ned kantinen og lot folkene som jobbet der gå overtallige rundt uten oppgaver.


#60

vixen sa for siden:

100 kroner pr mnd. Kaffe, te og ellers sånn fredagskos og slikt. Er kommunalt ansatt og får ingenting sånt av arbeidsgiver. Har heller ikke kantine. Har tilgang til kjøleskap da.


#61

Darth sa for siden:

Gratis kaffe og te på personalrommet. Kantine (for ansatte og elever) med god mat og helt kurante priser.


#62

polarjenta sa for siden:

Det er laget et sånn betalingssystem som man betaler utifra hvor mye kaffe man drikker i løpet av en dag. Vet ikke hva det koster, jeg drikker ikke kaffe.

Vi har enn så lenge kantine 2 dager i uka, men den er vedtatt lagt ned fra neste skoleår.


#63

Snippa sa for siden:

Gratis kaffe og te.
Betaler 540 i måneden for kantine, eller 45 kroner dagen. Da er det suppe + varmrett, salatbar, brød, pålegg, frukt osv.


#64

Pelen sa for siden:

Kaffe og te er gratis. 150 kr for lunch og da kan man fikse seg litt mat noen timer etter lunch også. I ikke koronatider så kjøper vi inn selv i matbutikk i samme bygg. Vi er tre og tre som har ansvaret for det og det går på rundgang fra uke til uke. Det fungerer hra.


#65

Elise sa for siden:

Ubegrenset fra kaffemaskin med kakao og diverse, men jeg drikker ikke kaffe. Bevilger meg en kopp kakao i uken. :knegg:

Har mulighet til å kjøpe mat på kafeen på jobb, med ansattrabatt, men går heller til nærmeste matbutikk en gang i ny og ne og har liggende greier i kjøleskapet.


#66

Fløyel sa for siden:

Alt av varmt, melk, juice er gratis.


#67

Serena sa for siden:

Vi får kaffe og dårlig te gratis, jeg drikker ikke kaffe og tar med egenlaget skikkelig te. Vi har kantine som vi har en liten rabatt på. Nå i disse tider tar jeg alltid med matpakke.


#68

Erica sa for siden:

Vi har kaffemaskin fra House of Coffee som leverer ulike typer kaffe, samt kakao. I tillegg er det tilgang på teposer og suketter. jeg er sær på teen så jeg har uansett med min egen. Mat må vi kjøpe i kantina, til ganske så høy pris, så jeg har alltid med matpakke.


#69

Primrose sa for siden:

Betaler ingenting, får kaffe og frukt.


#70

ingling sa for siden:

Jeg er på kontoret i dag, og vi har ny kaffemaskin som maler bønner. :nemlig: Gratis kaffe, som før. Det var en gledelig oppdagelse siden jeg glemte den gode kaffen min hjemme!


#71

Charlie sa for siden:

Vi får gratis kaffe og te. Har maskiner som maler kaffen. Vil bare spille inn at vi har to typer maskiner, en type som maler til filter og en uten. Vi hadde den uten først. Mange kolleger fikk høyere kolesterol, og man kom til at den nye kaffemaskinen kunne være årsak. Vi har derfor fått maling til filter, også. Ville bare nevne det, om det hender flere. Kaffen var jo kjempegod i forhold til den gamle kaffetrakteren, så folk drakk nok mer kaffe, men framforalt tror de at det var mer ufiltrert kaffe som hadde helsekonsekvenser for noen.

Vi har kantine etter selvkostprinsipp, en lunsj for meg koster vel typ 35 kr, en salat eller to skiver med pålegg.


#72

venla sa for siden:

Kaffe og te er gratis. Har en automat på spiserommet med godt utvalg.

På avdelinga har vi en mokkamaster som vi koker kaffe på om morningen og om vi spiser kake i pausen. Der kjøper vi inn kaffen, og det er frivillig om man vil være med eller gå på spiserommet og hente kaffe der. Kjøper kaffe for ca 200 kr i året til avdelinga.


#73

ingling sa for siden:

Hm, vi har maskin som maler bønner hjemme, men ingen av oss har høyt kolesterol. Det er ulike typer på jobben, uansett er vi jo der nesten ikke, så blir ikke mange koppene per person.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.