Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du pulsklokke?

Har du pulsklokke?

  • Ja
    65 stemmer
  • Nei
    29 stemmer
  • Ja,men bruker den ikke.
    13 stemmer
  • Nei, men ønsker meg.
    3 stemmer
#1

amo sa for siden:

Hvis ja, bruker du den, og hvorfor bruker du den?


#2

Elise sa for siden:

Jeg har en smartklokke som også måler puls hvis jeg vil. Den er ikke like pålitelig som pulsbelte, så når jeg er på spinning bruker jeg belte i stedet, for å vite hvor mye jeg skal gi på.


#3

amo sa for siden:

Hvis ja, bruker du den og hvorfor bruker du den?
Det lurer jeg på i kveld...


#4

Malama sa for siden:

Bahh, skrev visst i feil tråd i det de ble slått sammen eller noe

Nei, jeg har ikke. Jeg har skritt-teller-klokke som jeg ikke bruker for jeg har rotet den bort da jeg la den fra meg etter gjennomført dytt.no kampanje på jobb i høst. Jeg lurer av og til på om jeg vil ha smart-klokke, og de teller jo ofte puls også, men det har jeg ikke bruk for. Jeg trener ikke, og har ikke interesse av pulsen min sånnsett. (utover å ha en)

Men vher gang jeg har spist middag sammen med min svigerinne fastslår jeg at en smartklokke for meldinger og mail og sånn, nei, det bør jeg ikke ha


#5

Input sa for siden:

Ja, men pulsmålingen er ikke sånn kjempeviktig for meg. Jeg motiveres av statistikk, så skritteller, og ikke minst etasjeteller, er veldig kjekt. Men den viktigste grunnen er at den sier i fra når jeg får meldinger, ringer osv. Synes det er nyttig å f.eks. ta en titt på klokka for å sjekke om det er skolen som ringer mens jeg jobber eller noen jeg kan ignorere.


#6

kamp sa for siden:

Jeg har Apple watch.

Har egentlig ikke behov for for å trakke skritt osv men pulsen min øker ofte før et epilepsi anfall så jeg har lært å sette meg ned vist pulsen plutselig går fra 50 til 130 slik som i går. Da piper klokken.

Den trakker også metning og den faller når jeg har anfall.


#7

Anne C sa for siden:

Jeg har Fitbit som jeg bruker. Tidligere har jeg hatt pulsmåler med pulsbelte, det gidder jeg ikke å bruke lenger.


#8

Synnemor sa for siden:

Jeg trener hver eneste dag, ofte flere økter i løpet av dagen og har en av markedets mest avanserte pulsklokker. Den brukes 24/7 året rundt og måler alt mellom himmel og jord (og vel så det.)
Delvis brukes pulsklokka fordi jeg trener så mye at det er viktig å intensitetsstyre treninga mi så jeg får restituert nok, delvis for å holde styr på hva og hvor mye jeg har trent og så er jeg jo en treningsnerd som elsker duppeditter som gir meg info de fleste ikke aner hva er for noe en gang.


#9

MegaMie sa for siden:

Nope. Jeg bruker endomondo på løpeturer men tenker ellers at jeg sikkert beveger meg nok.


#10

vixen sa for siden:

Ja har en fitbit. Jeg liker å ha klokke på jobb siden jeg synes det tar seg bedre ut å ta en titt på klokka enn på en telefon under samtaler med brukere. Ellers litt gøy å følge med på puls, søvn, skritt og slikt.


#11

Anne C sa for siden:

Jeg kjøpte den i utgangspunktet fordi jeg ville ha en klokke som telte skrittene mine. Nå liker jeg å følge med på sovemønster, hvilepuls og sånne ting.


#12

star sa for siden:

Ja, men for øyeblikket er den ødelagt.


#13

Che sa for siden:

Ja, jeg har en fra Polar. Akkurat nå bruker jeg den til å se på søvn og som klokke - men før mars 2020, brukte jeg den for å tracke trening, det har jeg egentlig intensjoner om fortsatt....


#14

amo sa for siden:

Selv har jeg hatt en fit-bit, men har ikke virket, iallefall ikke i bruk etter at jeg byttet mobil for to år siden. Nå kom mannen hjemom med en til seg og en til meg. Lurer på om det er et hint om et eller annet.....


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har treningsklokke, en Fitbit Versa. Har brukt den daglig i to år og blir motivert av å se resultatene. Den måler puls, men ikke like nøyaktig. Den ser jeg mest på for å overvåke intensiteten på øktene.


#16

løve70 sa for siden:

Jepp. Har den som regel på hele tiden, men bruker den når jeg trener. Har også en Apple watch som teller skritt og sånn...


#17

Hondacrv sa for siden:

Fitbit. Det er liksom klokka mi. På heile tida.


#18

Primrose sa for siden:

Ja, jeg har og går med den hele tiden. Jeg trener nesten hver dag og har ikke noen annen klokke.


#19

Neket sa for siden:

Jeg har epleklokke, men er ikke så opptatt av akkurat puls. Jeg liker statestikken, kart over treningsøkter og smartfunksjoner. Kjekt å ha den pulsmålingen da. Bruker den hver dag, det hender jeg tar den av hvis jeg pynter meg (har annen klokke som er finere. :knegg: )


#20

C3PO sa for siden:

Jeg hadde Polar pulklokke og belte i flere år, men gikk over til Apple Watch for en del år siden. Jeg bruker den til alle treningsøkter (annen app), og synes at de innebygde prestasjonene er motiverende for å holde meg aktiv.


#21

Morella sa for siden:

Jeg har en Garmin Fenix 5x Plus. Trener hver dag og bruker den til å registrere øktene og følge med på utviklingen av formen. Bruker alltid pulsbelte i tillegg når jeg trener, det gir en mye mer presis avlesning.


#22

Annki sa for siden:

Jeg har tidligere bare brukt Polar, har en Polar M400 og en PolarA370, men nå har den ene bestemt se for å ikke synkronisere med appen og den andre tar ikke lading, så nå har jeg bestilt ny.

Denne gangen ble det en Garmin Forerunner 245 Music, veldig spent på den, første gang med noe annet enn Polar! Har fått melding om at den er klar for henting i dag, så den skal testes i helgen, forhåpentligvis på skitur! :-)

Jeg bruker klokka daglig og logger alle treningsøkter, turer osv.


#23

Musemus sa for siden:

Ja, jeg fikk til bursdagen min i sommer og er superfornøyd.

Bruker den ikke som treningsklokke, men primært for skritteller og fordi den er kobla opp mot telefonen slik at meldinger og anrop kommer på klokka. Det er fordi jeg ikke alltid har muligheten til å ha mobilen helt i nærheten og det er greit når Lillebror kommer hjem fra skolen at han kan nå meg.


#24

Luftslottet sa for siden:

Ja, jeg har en Garmin. Jeg bruker den hovedsakelig til kondisjonstrening og kilometermåling. For min del er det motiverende å se at en økt som føltes slitsom, faktisk var slitsom, og se at jeg trener riktig. Statistikken på hverdagsaktivitet er også god å ha med seg.

Jeg klarer dessverre ikke å sove med klokka på.


#25

Fjols sa for siden:

Har Applewatch, syns det funker bra.


#26

Input sa for siden:

Ikke jeg heller, men da mannen min gjorde det, var det veldig tydelig at klokka hans også målte min søvn, så det var ikke så mye poeng egentlig. Han sov som en stein, men det så ut som han hadde sovet veldig urolig de nettene jeg gjorde det.

Nå hadde vel klokka mi trodd jeg var på vei til å dø om jeg brukte den om natta, siden jeg ammer hele natta. :gal:


#27

Retz sa for siden:

Bruker klokke med pulsbelte på brystet. Pulsen er viktigst å holde øye med når jeg skal løpe sakte i lav sone, krever en del konsentrasjon å holde seg der. Ellers vil jeg gjerne se distanse, tid og kartet.


#28

frukt sa for siden:

Har ikke, og vil ikke ha heller. Jeg blir fort opphengt i tall så jeg tror jeg har det bedre uten. Det er også grunnen til at jeg ikke har badevekt.
Men nå driver ikke jeg med løping heller da, bare styrketrening,og sykling når været tillater det.


#29

Niobe sa for siden:

Apple Watch. Brukes daglig til å overvåke puls under trening. Jeg må, så jeg er glad det kan gjøres med noe såpass hendig. Og kjekt å ha.


#30

Unicorn sa for siden:

Har Apple Watch, men har ikke brukt den på snart et år. Jeg ble såpass opphengt i alle tallene at jeg ble syk av det. Savner dog den smarte delen av klokken.


#31

Señora sa for siden:

Har pulsklokke, bruker den ikke fordi jeg får utslett av den.


#32

Tjorven sa for siden:

Jeg har fitbit og den har jeg på armen hele tiden, men jeg tror egentlig aldri at jeg bruker den til å se hva pulsen min er. Den har andre oppgaver for min del.


#33

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har en Polar. Bruker den hele tiden, men ikke om natten. Syns det er en kjekk dings, som gir meg skryt når jeg trener. Ulempen er at den er hvit, og selve klokken har begynt å bli gul i fargen, klarer ikke å vaske det vekk.


#34

Spoon sa for siden:

Jeg har Garmin Venu, veldig fornøyd med den. Bruker den til å registrere trening, søvn osv. Følger med på pulsen når jeg trener. Bruker pulsbelte av og til.


#35

Storm sa for siden:

Har Apple Watch. Kommer snart til å kjøpe meg en Garmin Fenix, for å få mer data jeg kan nerde over og fordi har jeg lyst til å kjøpe meg litt moro i denne ganske kjedelige tiden. :knegg:


#36

Robyn sa for siden:

Ja. Motiveres mest av skritt, pulsbiten er ikke det viktigste og til det har jeg heller ikke den beste klokken.


#37

IzziCreo sa for siden:

Ja, har Garmin Vivoactive 4s og den brukes 24/7. Dog til ganske annet enn normalen. Jeg bruker den til å registrere hvordan kroppen funker, og som en ekstra påminner når jeg må ta det med ro. Jeg skal til enhver tid ikke bruke mer enn 70% av energien min, og det kan man jo tenke seg er rimelig vanskelig å forholde seg til - for hva er vel det liksom?! Så jeg bruker den aktivt for å unngå post exertional malaise. Til det så brukes i hovedsak puls, stress og body battery. Søvn er også greit å følge med på. Klokken er veldig mye til hjelp :jupp:


#38

Nooria sa for siden:

Jeg har Polar Ignite og bruker den til å følge med på treningen min.


#39

Dali sa for siden:

Ja, hatt i mange år. Skiftet nettopp fra Fitbit til Garmin. Bruker den til å holde orden på menssyklus i tillegg til motivasjon til bevegelse og sjekk av søvnmønster.


#40

Billa sa for siden:

Fikk en sinnsyk sak av mannen min til jul. Det jeg egentlig ønsker meg var en nett og fin smartklokke - for å få innkomne meldinger etc. Det jeg fikk var en klokke som hadde fått yrkesmilitære til å sikle. En enorm sak, med absolutt alle mulige tenkelige parametere. Skal bytte.


#41

My sa for siden:

Nei. Jeg er ikke opptatt av pulsen min, og synes ikke informasjonen en slik klokke gir meg er verken spennende, nyttig eller motiverende. Hadde en en gang i tiden (tror det var Garmin), den ble såvidt brukt litt i starten, så ble den bare liggende til jeg solgte den. De gangene jeg brukte den syntes jeg det beltet som fulgte med var irriterende, og glemte som regel å sjekke resultatet underveis og etterpå. Mens jeg løp var jeg som alltid i mine egne tanker, og da kom hjem var jeg bare fornøyd med å ha løpt, og tenkte ikke mer på det. :knegg:

Jeg er nok den minst nerdete personen som finnes. I alle fall når det gjelder teknologi.


#42

Storm sa for siden:

:knegg:


#43

Anne C sa for siden:

Det minner meg om den gangen jeg ønsket meg en kikkert til å se på fugler med. Jeg fikk en sinnssyk sak med stabilisator og alt mulig fancy man kan tenke seg. Jeg så selvsagt fugler med den, men valgte å bytte til en letter sak.


#44

cora sa for siden:

Ja, har Garmin Forerunner og bruker den både som treningsklokke og i det daglige. Kjøpte denne modellen for å kunne høre på musikk mens jeg løper uten å være avhengig av mobilen, og jeg følger med på pulsen underveis på rolige langturer for å justere farten, blant annet.


#45

Fløyel sa for siden:

Jeg har en liggende ett eller annet sted, TomTom. Brukes i golfsesongen da det også er en golfklokke med GPS.
Når man går en 18 hulls bane går man fort over 20.000 skritt, men mer interessant å se hvor langt jeg slår og hvor langt det er igjen til green og hvilke hindre jeg skal passe meg for.


#46

Geitrams sa for siden:

Har Polar Ignite og bruker den hele tida. Både som klokke og fordi jeg trener mye. Motiverende å følge med aktivitetsnivået og i tillegg registrerer den søvnen min. Får også inn meldinger fra mobiltelefonen på klokka.


#47

amo sa for siden:

Jeg trodde det var mange som hadde pulsklokker, men at 70% av oss har, det hadde jeg ikke trodd. ;)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.