Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Serafin sa for siden:

God morgen, kun jeg og bonusgutten oppe så langt, holder på vekke Lillesøster.
Dagens hjemmeskoleplan ser overkommelig ut for Lillesøster, bare jeg får holdt Storebror i ro, haha.

Teams-møte med skolen i dag, mandag er det ny skole for bonusgutten.

Og håper vi i løpet av dagen får vite litt om hvordan uka for Lillesøster blir, foreløpig vet vi ingenting om neste uke.


#3

Frøy sa for siden:

Fredag. :lykkelig:


#4

Blondie sa for siden:

Fredag, ja! Bikkjekaldt ute, men det tar seg opp på hjemmekontoret. Fikk tilkjørt litt nød-ved tidligere i uka. Jeg føler at verden ligger for mine føtter etter at jeg kjøpte bil i går, men jeg har jo egentlig ikke noe sted å reise? :gruble: :knegg:


#5

Hondacrv sa for siden:

Gratulerer, Blondie!


#6

tink sa for siden:

Fredag! Vi holde pusten, sjekker værmeldinger og smittekart. Skal driste oss over i en annen kommune for litt alpine aktiviteter. Det skal bli deilig, men det koster jo litt å komme seg av gårde.


#7

Kaprifol sa for siden:

Gratulerer, Blondie!


#8

tink sa for siden:

Og gratulerer med bil Blondie! :flagg: Det er jo ekstra godt å få ting på plass etter å ha vært uten en stund.


#9

Martis sa for siden:

Endelig fredag. :lykkelig:


#10

Addison sa for siden:

Utrolig glad for fredag nå! :jippi: Iskald morgen, -14 grader, 17 pluss inne i stuen, ovnen hadde ikke tatt seg i går kveld og var kald. Tok litt tid å få gang i ilden igjen. Mannen bestilte 2,4 kubikk ved i går, da har vi ved noen år framover. :knegg: Jeg er stuptrøtt, mer kaffe må til, lange og heftige møter i vente. God fredag! :klemme:


#11

vixen sa for siden:

Deilig med helg. Som naturlig nok er helt blank og uten planer. Det er meldt sol i morgen og selv om det er drittkaldt så blir det nok alpinbakken på gutta. Må sørge for nok klær. Er heldig som har alpinbakke omtrent som nærmeste nabo. Kjører bort på to-tre minutter (hadde det ikke vært for alt utstyret kunne de jo bare gått bort). Jeg og mannen sitter hjemme idag og vi fyrer som gale.


#12

Blå sa for siden:

God morgen

Sitter på digitalt heldagskurs/møte. Helt greit, jeg skal stort sett lytte.

Og så ble jeg litt fristet av de som sier at de skal fyre. Kanskje jeg skal hente litt ved og varme opp litt jeg også.

Plan for dagen er jobb, trening og sofa og strikketøy. Egentlig som de fleste andre dager.


#13

Stompa sa for siden:

Morn.

Jeg har norsktime på Teams. Har satt i gang elevene med en oppgave, om 15 minutter skal vi gå gjennom den. Forrige time hadde vi felles på Teams hele økta, så denne gangen måtte jeg gi dem litt pusterom.


#14

Stompa sa for siden:

Ellers skulle jeg egentlig på et møte kl. 10, men det ble avlyst. Takk og lov, egentlig - det skulle være et sluttmøte før stefaren min skulle sendes hjem fra sykehus/korttidsopphold på sykehjem over helga, og det ville overhodet ikke vært forsvarlig. Nå har de heldigvis sett det på sykehjemmet også, så han får være lenger. Spent på hvordan dette ender. :(


#15

Selma sa for siden:

God morgen! Jeg er vanligvis fysisk tilstede på jobb, men i dag ble det hjemmekontor Iskaldt ute, men jeg har fyrt i ovnen rett ved her jeg sitter siden kl halv sju, så det er godt og varmt her. Hjemmeskole-eleven er i gang i etasjen over meg hører jeg.

Noen timer effektiv jobbing og deretter hyttehelg


#16

Toffskij sa for siden:

Ikke dumt med fredag, nei! Jeg har langt færre møter enn i går, og helt overkommelig med annet arbeid. Hepphepp!


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg skal til tannlegen nå. Det gleder jeg meg ikke noe til, men jeg får trøste meg at tannlegeskrekken som gjorde meg helt ute av funksjon er over. Nå kjenner jeg bare på ubehag, og synes det verste er prisen jeg må betale i etterkant.


#18

Blånn sa for siden:

-15,5 grader på morgenen i dag. Jeg føler meg superflink som fortsatt sykler til og fra jobb. Varslet mannen om at når jeg kommer hjem må jeg tine og vil ikke gå ut igjen for å handle. Basta. Han har ikke vært utenfor døra siden søndag og trenger luft. Har jeg bestemt.


#19

Blondie sa for siden:

Du ER superflink, Blå! Veldig imponerende. :heia:


#20

Blå sa for siden:

Jeg setter alltid pris på ros. Men denne rosen tror jeg var til Blånn. :D

Som er superflink.


#21

Blondie sa for siden:

Heh, ja. Du er sikkert superflink du også! :ror:


#22

løve70 sa for siden:

Endelig fredag :)

Arvingen begynte sent på skolen i dag, så vi dro tidlig til stalle. Hun red, mens jeg fikk tatt en løpetur med hunden - nydelig vær, men 10 minus er kaldt for sånne som meg....

Dagen er ellers fullbooket med møter. I kveld blir det som vanlig fredagsvin med venninne. Til og med innenfor koronaanbefalinger da hun er enslig. Godt å se noen mennesker :knegg:


#23

star sa for siden:

Gratulerer, Blondie!

Vært hos fysio. Oppstart knær. Gikk fram og tilbake i kulda. En ekstra runde på vei hjem.


#24

Fersken sa for siden:

Fredag! :lykkelig:

Hjernen min er teflon i dag, absolutt ingenting fester seg av det jeg har lest/gjort hittil i dag.


#25

Eia sa for siden:

Blånn: :tilber:

Jeg sykler til jobb ofte, men kun en gang denne uka. Til jobb går superbra, men hjem igjen - brrrr! :nedoverbakke og bitende, rå luft:

Du er helt rå! Hva gjør du for å holde deg varm på fingre og tær?


#26

Serafin sa for siden:

Da har jeg hatt telefonmøte med PPT dama, også teams-møte med ungdomsskolen til bonusgutten, og jammen meg har vi rukket endel hjemmeskole også.

Tror oppstart på ny skole på mandag blir veldig bra, ungdomsskolen har virkelig tenkt, og virket skikkelig interessert i å få det så bra som mulig for guttungen. Jeg blir så glad, og håper at det blir så positivt som det kan virke som.


#27

tink sa for siden:

Måtte fnise litt av den feilslåtte rosen fra Blondie til Blå(nn).
Særlig med tanke på en viss tråd om virkningen av generell ros. Det gjorde dagen min. :knegg:

Jeg har vært flink i vegg til veggmøter (3 stk) fra 8.30-12.10. Og nå skal jeg bare være effektiv i ca 30 minutter til.


#28

Blondie sa for siden:

Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør. :flau: Glad for å kunne bidra til god stemning.


#29

millact sa for siden:

Er det mulig å være så trøtt? Føler jeg bare har surret etter nyttår på jobb; husker plutselig ikke ting osv og får ikke konsentrert meg. Er nok fordi det er så mye å ordne opp i etter barnas avdøde far og ikke minst at jeg vet vi snart må bort og tømme huset. Skal være glad når den biten er overstått.

Helg, nydelig vær her, men kaldt. Yngstemann er på skøyter med klassen. Eldste har gymtime ute med sin klasse, skogstur.


#30

Blånn sa for siden:

Eia: Føttene tiner etter en stund inne. :knegg: Ullsåler, ullsokker x 2 og fjellsko gjør at jeg ikke fryser helt til bånns. På hendene har jeg tjukke, hjemmestrikka ullvotter med overtrekk. Og ull, ull, ull på hele kroppen. Tre, fire lag og vindtett ytterst.


#31

ingling sa for siden:

Puh, for en uke! Men jeg har vært fysisk på jobb i dag, og hatt et møte hvor ingen skjermer var mellom oss, og spist lunsj i kantinen! Fy søren så koselig! Nå må jeg forte meg hjem så jeg rekker digital fredagspils. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.