Charlie sa
for 4år siden:
Kiden har lagd kake, og vi er stuck med store mengder frosting (kremost, fløte, melis og vaniljesukker). Pga kaken vi har er vi ganske forsynt med kremostglasur. Er det noe bakst av noe slag som har kremost i deigen? Føler nokså sterkt for å konvertere den til noe annet :knegg:
Syrinx sa
for 4år siden:
Det går vel også an å fryse ned glasuren til senere, om det skulle være et alternativ.
Floksa sa
for 4år siden:
Kremost blenda med frossen frukt er usannsynlig godt.
kamp sa
for 4år siden:
Jeg lager vafler (egentlig er de lavkarbo men kan også lages med sukker)
1 pk phildalfia
4 egg
1,5ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2 ss sukker/sukrin/ingenting
Litt kardemomme/vanilje
Mikses sammen. La svelle ca 10 minutter
Blir røren for tykk kan du vispe inn litt fløte eller et egg til
Gørrgode vafler! Brukes til frokost her...
Zulu sa
for 4år siden:
Bland peanøttsmør i frostingen og legg et lag mellom to browniecookies.
Polyanna sa
for 4år siden:
Herlighet, menneske, nå ble jeg søtfysen!! :dåne:
#pms
Pøblis sa
for 4år siden:
Disse:
www.nrk.no/mat/brownies-med-kremost-1.12041167
Charlie sa
for 4år siden:
Takk, her var det litt å ta tak i! :elsker: