Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ullundertøy str 170 eller S herre

#1

Kaprifol sa for siden:

Hvor kjøper dere ullundertøy til gutta deres? Jeg har en på straks 14 som er 170 høy, klassisk vekstspurt, vanlig slank. Han må ha ullundertøy, og jeg finner ikke, mistenker det er utsolgt i mange butikker.
Gjerne nettshopping og tips om hvor. Jeg er ikke veldig interessert i å bruke nærmere 1000 per del forresten...


#2

meisje sa for siden:

Vi er veldig glade i HH lifa active her hos oss, det er riktignok superundertøy, ikke ullundertøy da. De finnes også HH lifa merinoull, men har ikke brukt det selv. Devold er også et merke med gode produkter.


#3

Kaprifol sa for siden:

Begge deler er aktuelt. Hvilke størrelser bruker dine gutter og hvor høye er de?


#4

millact sa for siden:

Obs og Extra pleier å selge Janus sett. De koster rundt 500 tenker jeg. Aner ikke hvordan herrestørrelsene er. Vi har kun barn og dame.


#5

meisje sa for siden:

Jeg anbefaler str 170/176, det er største str i JR gruppen, det passer enda til han som nå er blitt 180 cm. Vi har nettopp kjøpt inn str M i SR, til han som er blitt 185 cm.


#6

Blånn sa for siden:

Jeg har en på 189 og som fremdeles kan bruke truser i str. 158. Han trenger ull. Så hiver meg på her og ser etter tips.


#7

Chablis sa for siden:

Vi bruker bergans , ofte på salg på xxl eller bergans egen nettbutikk. Vi er også glad i woolland og aclima.



#9

apan sa for siden:

Vi kjøpte noe fra Bula på XXL til eldste til jul. Jeg har ofte lett en del for å finne grei pris.


#10

IzziCreo sa for siden:

Obs har Tufte sin ull/bambus serie til 500,- pr del. Har nettopp kjøpt der. Den er vi veldig glad i. Jeg merker litt til ullen i buksene, men det ser ikke ut til at det er et issue for din pode? Han kan nok helt sikkert gå for voksenstørrelse, og jeg hadde nok valgt det fremfor 170, så kanskje han har det litt lengre. Stormberg har også inne på nettbutikken tror jeg, men jeg har ikke erfaring med det selv.
Jeg vet at Anton Sport har hatt kampanje på ullundertøy til 199,- pr del, men vet ikke om det fortsatt gjelder og om de har inne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.