Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forklar meg MGP

#1

Taien sa for siden:

Jeg forstår ikke konseptet MGP lenger. Før "i gamle dager" var det en norsk finale der en vinner ble kåret og så bar det videre til internasjonal finale.
Nå er det jo ørten shows, noen går direkte, noen må stemmes fram osv. Og nå satt jeg tilfeldigvis innom i dag, og da var det dueller?! Jeg fatter bæret!


#2

Charlie sa for siden:

Noen er forhåndsgodkjent, så og si, og har garantert finaleplass og bare viser låta, andre må kjempe seg fram i dueller.

Mistenker at de som er garantert plass er etablerte artister som er lokket utpå MGP-kjøret. :knegg:


#3

Bluen sa for siden:

Kortversjonen: det er helt skandaløst uttværet. :gal: Håper jeg slipper å se et minutt til.


#4

Taien sa for siden:

Jeg måtte jo se når en av favorittartistene mine var med.
Og jeg likte også den som vant i dag da... Men gidder jeg se noe mer?...tvilsomt!


#5

Karamell sa for siden:

Delfinaler har det vært mange ganger før, men de duellene kan jeg ikke huske å ha sett før. Minnet om The Voice og kom litt uheldig ut denne gangen synes jeg.


#6

Madicken sa for siden:

:knegg: Mannen min uttalte temmelig likt de samme ordene da jeg midt i et kanalbytte dvelte for lenge ved blåseinstrument-rekka.


#7

Hondacrv sa for siden:

Det er fire som kjemper om ein plass i kvar sending. Dei trekker to dueller, der dei syng mot kvarandre, og til slutt kjemper dei to som vann duellene mot kvarandre. Og så er det to i kvar sending som er forhåndsgarantert plass, men me får høyre songane.
Helsing ei med jente på 15 som elsker greia.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.