Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Kald og rolig lørdag. Som de fleste andre har jeg en planløs helg. Mulig jeg må gå utendørs, så jeg faktisk ser andre levende mennesker. :knegg:


#3

løve70 sa for siden:

Kaldt her også. Lite og ingen planer i dag. Treningsfri, men må i stallen, samt gå tur med hunden. Ellers sløve tenker jeg.


#4

vixen sa for siden:

Resten av familien skal i slalombakken og jeg lurer på om jeg skal driste meg på langrenn. Jeg er helt sykt dårlig til å gå på ski og har ikke gjort det siden barneskolen. Men har lyst til å kunne gå litt . Strålende kaldt vintervær. I kaldeste laget, men fint.


#5

007 sa for siden:

Her er det 23 blå ute! Vi skal i slalåmbakken, men det kan bli en kald opplevelse.


#6

millact sa for siden:

Mange minus her og. Eldste skal på skøyter med venner.

Jeg skal ta ned julelys, levere en haug batterier til innsamling, pante flasker (vi drakk visst mye brus i julen) og et par ærend til.


#7

polarjenta sa for siden:

Våkna opp til nyheten om at en hytte hadde brent ned og at 5 er savnet. Trassig.

Ingen store planer for dagen, annet enn å få skifta gardiner.


#8

Blånn sa for siden:

God formiddag! Latte i koppen, sport på TV og strikketøy i hendene. Minsten skal straks på trafikalt grunnkurs. Naboen kjører til, vi henter. Må handle ulltøy til ungen. Han har vokst som et uvær.


#9

millact sa for siden:

Julelys tatt ned, solgt en vinterbukse og lagt ut skisko på finn. Godt å få det bort når det er for lite. Må handle mat, men utsetter det litt. Går heller på bruktbutikken med diverse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.