Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Go måren!
Vinterværet har tatt slutt, ute er det broddevær. Håper veiene er kjørbar. Jeg har laget en røre med grove vafler til frokost, i mangel på rundstykker.
Trening på planen i dag. Og strikke og gjøre ingenting annet. Hva er det å gjøre på, liksom?


#3

Blondie sa for siden:

God morgen! Jeg skal på skogstur i dag og funderer litt på fottøy. Jeg har høye fjellstøvler og lave Goretex-sko som jeg har pigget. Utfordringen med de sistnevnte er at jeg ikke har gamasjer og det er litt mye snø i terrenget. Livets små floker. :knegg:


#4

Pappalille sa for siden:

Vi er kun to på jobb i dag, det er sårbare greier å bare ha tre satt opp på vakt. =/

Krysser fingrene for en rooolig dagvakt!


#5

løve70 sa for siden:

God morgen!
Sitter og ser siste episode av The Five og prøver å psyke meg opp til etterhvert å løpe. I dag hadde det virkelig vært mer fristende med innetrening - det er rundt 0 grader, masse vind og snø/sludd ute. Må også jobbe litt.


#6

millact sa for siden:

Eneste plan er å ta en tur på kirkegården og velge oss ut et gravsted.

Så må jeg vaske to bad. Håper ungdommen vil sette bolledeig.


#7

Frøy sa for siden:

Musikk på anlegget, Helga the robot støvsuger, jeg har satt gele og vaniljesaus ut på terrassen og skal straks starte å forberede Gulasjen til middag. Fin søndag!


#8

Fersken sa for siden:

Vi har sang og delte ut gaver tidligere for dagens 11-åring. Siden har vi ikke sett han, det var et spill til PC som han ønskte seg. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.