Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bodylotion som lukter veldig godt? Har deret tips?

#1

Trulte sa for siden:

Jeg bruker ikke parfyme, men vil gjerne ha litt lukt likevel. Men finner ingen parfyme som er lette nok. Jeg har brukt biotherm sine gule og hvit, og Elisabeth arden green tea, men har ikke funnet den perfekte. Til sammenligning er jeg veldig glad i tigi after party til å bruke i håret.


#2

Madicken sa for siden:

Jeg synes den grønne serien til Rituals lukter godt.


#3

Storm sa for siden:

Jeg liker veldig godt lukten i Nuxe-serien med «almond and orange flower petals».


#4

m^2 sa for siden:

Den hvite til biotherm har vært min favoritt i 20-25 år :hjerter:
Eller guriland, enda lengre - jeg begynte da å bruke biotherm-deodoranten for 30 år siden, og rett etter bodylotion mener jeg å huske.

Den eneste som kommer i nærheten for meg er L´occitane sin med Verbena. Den finnes i en "vanlig" og en ny med Shea-butter men sistenevnte blir for heavy for meg. Det pleier også å dukke opp noen lettere bodylotion-er om sommeren med den lukten som er gode :jupp:


#5

Anne C sa for siden:

Den hvite Biothermen er også favoritten min, men jeg synes også at nesten alle Rituals lukter veldig godt. Favoritt der er sikkert den grønne.


#6

Bluen sa for siden:

Ja, Verbena-lukta liker jeg godt også! Bare så synd at den body lotionen ikke gir nok fuktighet for meg. Alt som lukter av shea butter, derimot, byr meg helt imot. Det er en veldig sterk og kvalmende lukt.

Jeg liker body butter med oliven fra Body Shop. (Den tilhørende dusjsåpa, derimot, brekker jeg meg nesten av. :knegg: Bittelitt sensitiv, ja. :flau: )


#7

Charlie sa for siden:

Biotherm sin har en veldig mild sitrusduft som er frisk og god uten å være «parfymert». Så de hadde den på Normal, også, men den er vel å få litt overalt. Husker den var sikkert tax-free-kjøp i vennegjengen før. :knegg: Arvingen har også funnet fram til den helt uten hjelp av opphavet, har ikke brukt bodylotion de siste årene.

Verbena-produktene som nevnes over her er også veldig gode.


#8

MegaMie sa for siden:

Jeg har vært veldig glad i en body lotion fra Origins som dufter White Tea. Nå bruker jeg bodylotion fra Mary Kay som lukter friskt på sommer og et Bodybutter i fast form fra Lush på vinterstid.


#9

Fersken sa for siden:

Biotherm lukter gammel dame på meg, mens Clarins body lotion lukter godt.


#10

Pegasus sa for siden:

Jeg liker denne fra Biotherm:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.