Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slalåmbukse til langbeint ungdom

#1

My sa for siden:

Storesøster på 15 trenger en litt tykkere bukse til å bruke i slalåmbakken. Hun er slank, med lange bein, så det meste blir for vidt og/eller kort. Noen som har tips å komme med, så vi vet hvilken ende vi skal begynne å lete i?


#2

millact sa for siden:

Bergans.

Min har Didrikson, med seler. Str 170. Hun er ca 172 cm lang.


#3

Cuyahoga sa for siden:

Vi har lignende problemstilling og var ute og så på bukser forrige uke. Endte med skibukse fra Salomon. S er sånn høvelig riktig i lengden uten å bli altfor vidt og posete. Det meste annet vi så på var mye videre. Phoenix virket ganske smale, men samtidig litt kortere i beina.


#4

løve70 sa for siden:

Jepp, Bergans har funket for arvingen også. Noen av damemodellene har ihvertfall tidligere kommet i en versjon med ekstra lengde i beina.


#5

My sa for siden:

Hvor kjøpte dere den?

#6

My sa for siden:

Min er 173-174, men med lengre ben enn høyden skulle tilsi (jeans str 25"/34").

Er det en spesiell Bergans-modell dere anbefaler, eller har de kanskje bare en vinterbukse? Leste i avisa at Bergans skal åpne en ny butikk her i sentrum, kan jo hende de vil ha noen gode åpningstilbud ...


#7

Lavender sa for siden:

Min har en fra Salomon som jeg kjøpte på XXL dagskupp. Hun er 178 cm og Lois 34" lengde er kort. Buksen er lang også i str XS.
www.skistar.com/no/Shop/dame/klar/bukser/ski-snowboardbukser/qst-snow-pant-w-garnet-rose-388323/?articleId=S-388324&gclid=Cj0KCQiA3Y-ABhCnARIsAKYDH7taKj4liBZbiRwBsAZSEbIUxRF9ncghFUgOgCw6jz_5jWtrl8Oo2KQaAsEXEALw_wcB

Nå er XS smalt over hoftene til henne og jeg ser etter ny, tenker at Peek Performance også har lange bukser. Det holder at snøskjørtet så vidt går over støvelen.


#8

Musemus sa for siden:

Jeg har fra Jotunheim på Sport1, den låner min jente på 174cm og superslank. Det er to borrelåser på hver side i livet som hun strammer inn maks. Min er i M, men hun skulle sikkert hatt S eller XS, men den er lang nok i beina.
Koster 899,-


#9

Cuyahoga sa for siden:

XXL på Tiller. De hadde ganske mange forskjellige bukser.


#10

My sa for siden:

Det var jo en veldig hyggelig pris, og den butikken har vi i sentrum, i gangavstand hjemmefra. :jupp: Må sjekkes ut.

Takk for tips! De buksene fra Salomon ser fine ut. Spørs om det må bli en tur dit da, må kanskje se på jakke også, nå bruker hun skalljakke med en lett dunjakke inni.


#11

Malama sa for siden:

Bergans har absolutt mer enn en vindbukse, det er helt sikkert. Men jeg kan ikke anbefale hvilken som passer, jeg er på jakt etter en som passer meg som ikke har så lange bein som magen tilsier ;)


#12

Galathea sa for siden:

Jeg har gjort noen bomkjøp på Stormberg, her i huset er vi nemlig korte i beina, og buksene deres er veldig lange, så Stormberg kan være verdt å sjekke ut :)


#13

My sa for siden:

Vinterbukse, ikke vindbukse, det er til bruk i Slalåmbakken. Hun har både skallbukse og turbukse med stretch. Men de har sikkert mer enn en vinterbukse også ja, var derfor jeg lurte på om det var en spesiell modell som var anbefalt.

#14

My sa for siden:

Stormberg er heller ikke så dumt forslag nei, der sier du noe. Edit: På nettsidene ser det ut som om ingen av Stormberg sine vinterbukser har strammemuligheter i livet. Da er det bare å glemme det. :sukk:

#15

Chablis sa for siden:

Vi skal ut på runde i dag og finne til min gutt, han har lange ben. Foreløbig er tanken sport outlet for der er det ok priser, ellers vurderer vi phenix som er på salg på xxl.


#16

Chablis sa for siden:

Stormberg er vide er vår erfaring , så vi har sluttet å handle der.


#17

My sa for siden:

Ja, det har i grunnen ikke så mye å si om skibuksene er vide i bena, hun er ikke så opptatt av at de må være smale (lenger), men de må være smale nok i livet, evt ha gode muligheter for stramming, også selv om de har seler. Og lange nok, som sagt. Men når Stormberg sine ikke kan strammes i livet så utgår de uansett.


#18

Miromurr sa for siden:

Herremodellene er ofte lenger i beina enn damemodellene. Og i armene. Jeg bruker mye herrestørrelser i XS/S i turklær og skiklær for å få de lange nok.


#19

Chablis sa for siden:

De fra sport outlet kan strammes i livet.


#20

Malama sa for siden:

Og det var vinterbukse jeg mente ja, men de har flere av det også. DE ahr de samme biksene med og uten for stort sett, insulated er vinterbuksene. Jeg har oppdag-bukse, og det er vel oppdal jakke jeg har også, skulle gjerne hatt insulated av enten oppdal eller stranda kjenenr jegm for de jeg har er for kalde om vinteren.

Men hvilke som er lange i beina vet jeg altså ikke. Men strammes i livet kan de, med en stropp i hver side med borrelås.


#21

venla sa for siden:

Takk for flere gode tips i tråden. Sliter med å finne vinterbukser som ikke er for vide til tolvåringen. Til nå har jeg handlet disse i Sverige: www.stadium.se/sport/snowboard/snowboardklader/249517101/everest.j-ski-slim-pant.black

Men nå er jo Sverige stengt, og jeg har ikke funnet noen slim-modeller i de norske kjedene. Har Bergans Oppdal i voksenstørrelse selv, og den er hvertfall ikke smal i fasongen, men kan justeres i livet. Men mulig Bergans har et større utvalg av modeller enn jeg har sett?


#22

My sa for siden:

XXL på Lade hadde i alle fall ikke noe å tilby. De hadde INGEN slalåmbukser i S til dame i det hele tatt, uansett merke. Det minste de hadde var M, og alle hun prøvde var alt for vide i livet, selv med stramming. Prøvde Bergans, HH, Salomon, Burton og et par andre merker som jeg ikke husker navnet på. :svett: Gikk en kjapp tur innom Boardshop også (fordi hun skulle på trening i samme bygg), men der var det ingenting. Så det var bomtur. Det neste blir å sjekke butikkene i sentrum, er lettere å komme seg dit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.