Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips og inspirasjon til de som trenger en ny hobby pga restriksjoner eller endringer

#1

My sa for siden:

Delvis avsporing av "Hva driver du med om dagen?"-tråden. Mange har fått hverdagen sin endret og innskrenket på grunn av koronarestriksjoner eller andre ting, det som vanligvis gir påfyll av energi og livsglede er kanskje ikke mulig akkurat nå. Det er lett å sette seg ned og føle at dagene er grå og innholdsløse, men kanskje er dette en anledning til å starte med noe nytt, få en ny hobby, en ny interesse? Hører jo om mange som har fått øynene opp for nye ting i løpet av det siste året.

Husker en venninne av meg en gang bestemte seg for å begynne med fotografering, da hun måtte utredes for en arvelig sykdom som ikke var kompatibel med de interessene hun hadde hatt til da, som alle innebar hard fysisk aktivtet/ekstremsport. Det imponerte meg veldig å se hvordan hun, i stedet for å gå i kjelleren over ikke lenger å kunne gjøre det hun elsket, snudde seg rundt og begynte å tenke ut hvilke muligheter hun hadde. Søkte opp kurs hun kunne ta, hvilket utstyr hun ville kjøpe, hvor hun ville reise for å fotografere etc. Har ofte beundret henne for denne evnen til omstilling og til å se muligheter i stedet for begrensninger, og hun har inspirert meg mange ganger til å tenke mer på den måten.

Så, har du en hobby som du vil anbefale andre å starte med, som kan gi hverdagen nytt innhold, og som er mulig innenfor koronarestriksjoner? En ny dille du har fått, eller har du kanskje noe i tankene som du vurderer å starte med? Strikking, gaming, friluftsliv, sanking, matlaging, tegning, maling, øbrygging, spikking, dyrking, musikk, kjæledyr ... overbevis meg! :hyper:

Fortell gjerne litt mer, hvorfor og hvordan du begynte, hvorfor du anbefaler det til andre, hvor mye tid og penger du bruker ... tips og triks.


#2

løve70 sa for siden:

Har dessverre ingen gode tips, men henger i tråden og håper noen andre har noe å bidra med :vilha:


#3

Luftslottet sa for siden:

Jeg er generelt interessert i det aller meste :humre:, og har ikke blitt hindret i å gjøre så veldig mye av det jeg liker til hverdags, men gidden er blitt litt borte.

Det jeg har kost meg med i det siste er å bli flinkere til å lage mat. Koronaen gjorde at vi endelig fikk pusset opp kjøkkenet og da er det morsommere å lage mat.

Et tips er altså å se på Pasta Grannies på Youtube, og så prøve å lage pasta fra bunnen av, i forskjellige former.

I går lagde jeg butter chicken fra bunnen av, med hjemmelaget naan. Stor suksess.


#4

Einhyrningur sa for siden:

Akvarium. Startet i sommer, litt tilfeldig. Har nå fem. :knegg:

Mye å sette seg inn i. Vannkvalitet, type fisk i type vann, fisker som går sammen, fisker som ikke går sammen... Avl. Ikke avl. Tar en del bilder og er aktiv på Instagram.

Ulempen er at det er dyrt.


#5

My sa for siden:

Åh ja! Min mor startet med dette for en stund siden, og fikk skikkelig dilla! Gikk dessverre skeis da akvariet sprakk :skremt: og hun skaffet aldri nytt. Men hun hadde stor glede av det så lenge det varte, og lærte masse. Barnebarna ble også involvert, de fikk alle ha hver sin "egen" fisk, som de også fikk gi navn til, og hun sendte dem stadig snaper av dem. :knegg:

#6

Maverick sa for siden:

Jeg kan anbefale å impulsmale gulvet hvitt, for da kan man bruke masse tid på å vaske det etterpå. :jupp:

(Men serr. Jeg anbefaler å male gulvet altså. Deilig tilfredsstillende.)

Utenom gulvmaling, tv-serier, mobilspill og å stirre ut i det tomme intet og kontemplere tilværelsen, driver jeg med dette:

Tegning - skikkelig lavterskelnivå, jeg har tegneblokk og noen gode blyanter og penner liggende fremme HELE tiden sånn at det bare er å løfte det opp og sette blyanten til papiret liksom, og har lovt meg selv at jeg ikke MÅ være så sabla variert, om alt jeg har lyst til å tegne er imaginære portretter av sure damer, så er det greit.

Kryssord - pandemitid er avistid, jeg har abb på Klassekampen og Aftenposten, og siden kryssordene der er vanskelige nok (for meg) til at jeg ikke klarer å rushe gjennom dem, har jeg alltids noen ruter å fundere på gjennom uken.

Hund - ut på tur hver dag! Ingen vei utenom.


#7

Maverick sa for siden:

... og ikke minst å følge med på alle de spennende live-sendingene fra Stortinget! :hyper:


#8

My sa for siden:

Jeg tegnet enormt masse som barn, en god del som ungdom, men sluttet helt som voksen. Kanskje jeg skal begynne med det igjen? Husker fortsatt følelsen av å bli rent rørt av lykke over et skrin med gode gråblyanter i ulik hardhet og tykt papir i god kvalitet. :hjerter: Takk for tips Mave!


#9

Neket sa for siden:

Turorientering. Litt feil sesong, men det kommer jo en vår. Og så finnes det vinterposter langs skiløyper, hvertfall her jeg bor. :jupp:

Begynte med det i fjor vår, det var stas - man kommer seg ut, finner nye turområder og går ikke nødvendigvis der alle andre går. Kostet 400 kr. Pluss kompass, som kanskje kostet noen hundrelapper? :vetikke:

Vurderer å begynne med turskøyting. Men har ikke prøvd det enda - anbefaler det likevel. :knegg:


#10

Ine sa for siden:

Melde seg på et nettstudium.



#12

My sa for siden:

Interessant ... hva vever du? Tar den stor plass?

#13

Nenne sa for siden:

Vin! Jeg har tatt diverse digitale vinkurs helt siden i mars/april og starta vinklubb i sommer. Møtet vi skulle hatt i helga måtte utsettes, men ellers har vi hatt fine, koronavennlige møter i sommer og høst. Jeg vinnerder og leser og leser og leser om vin- og matkombinasjoner og har kjøpt alt for mye vin, så nå bare MÅ vi drikke mer! :D


#14

Maverick sa for siden:

Hah. Ja. Jeg har også forsket en del på rødvin, men nok en noe mindre akademisk, og mer erfaringsbasert, tilnærming til prosjektet.


#15

Anne C sa for siden:

Jeg har startet å hekle igjen etter mange års pause. Og så har jeg tatt opp igjen hagearbeid.


#16

Millen sa for siden:

Jeg legger puslespill, det er sånn meningsløs ting å gjøre samtidig som jeg ikke tenker på noe annet. For meg er det nesten en form for meditasjon. Hører ofte på lydbok når jeg pusler.
Fargelegging, vi har flere sånne voksne fargeleggingsbøker, og ordentlige gode tusjer.
Leser fagbøker i yrket, siden jeg ikke rakk å å lese de under studiet. :sparke:


#17

Einhyrningur sa for siden:

Og så har man jo Bullet Journaling. Noen her inne har vel vært gjennom den dilla før.


#18

tink sa for siden:

Jeg ser på serier på TV/strømming. Strikker i perioder og kan anbefale å kaste seg over fiksing av klær. Det er usaklig tilfredsstillende å reparere klær man trodde var ødelagt. Dersom de allikevel er ødelagt er terskelen for å lykkes passe lav, så bli man flinkere for hver gang. Lapper bukser og stopper sokker. En sjelden gang drister jeg meg til å skifte glidelås. Til bukselapping og glidelåsbytte er det en fordel med symaskin, men sokkestopping fungerer helt fint med nål og tråd.

Vi tok også opp igjen tråden med å være mye ute på tur da korona stengte treninger og skoler i vår. Fikk noen fine turer med familien. Turorientering er supert for å få trasket litt i ulendt terreng. Det trenger ikke å ta lang tid heller, så man tåler å bli våt en time eller to bare for å få frisk luft og bevegelse.


#19

celebelen sa for siden:

Foreløpig har jeg laget et par store skjerf, men jeg fikk bomullsgarn til jul og har planer om håndklær. Veven er sammenbrettbar, tenker veska den ligger i er kanskje 80x50 cm? Den kan brettes sammen og legges vekk midt i et prosjekt uten problemer.


#20

Serafin sa for siden:

Åh. Jeg ønsker meg!

Jeg har vevstol stående sammenpakket i kjelleren, men det blir altfor stort prosjekt å begynne med. Men dette, det er overkommelig.

Er det vanskelig å sette opp renning? Jeg har mareritt over å sette opp renning på stor-vev på folkehøgskolen, og det er mye det som har stoppet meg så langt.


#21

Maverick sa for siden:

Åh! Det der ser gøy ut!


#22

Che sa for siden:

Jeg maler litt. Begynte da jeg ble tipset om en dame som holder malekurs her i byen - et bilde på en kveld. Det liker jeg godt og jeg kan bruke latterlig mye tid på å få til en liten detalj - eller jeg kan male over mange bilder for å prøve på nytt fordi bildet er lost case.

Problemet er at jeg ikke får til å male noe jeg har lyst å henge opp (med unntak av på gjestetoalettet) - det er jo litt dumt når man legger tid og penger i slikt.


#23

Madicken sa for siden:

Jeg har fått en sånn vev av ei som aldri brukte den, men foreløpig ligger den og støver ned hos meg også. Kanskje jeg burda ta den fram? :hmm:


#24

Serafin sa for siden:

Jeg allerede vært på finn.no og sjekket, men ingen til salgs, haha.


#25

Maverick sa for siden:

Eller legge ut på Finn. :knegg:


#26

Serafin sa for siden:

Eller selge til meg. :knegg:

Jeg SKAL ha sånn. På en eller annen måte. Det er litt gammel drøm gå i oppfyllelse, som jeg plutselig så var mulig å oppnå, haha.


#27

Floksa sa for siden:

Her passer jo fløytehistorien min fint :knegg:
For to år siden fikk jeg det for meg at jeg skulle lære med å spille litt.
Jeg hadde da fire unger i korpset og kunne ikke noter og hadde aldri traktert noen form for instrument. Jeg mangler både takt og tone.
Med det som utgangspunkt kjøpte jeg en brukt og billig tverrfløyte, så utallige YouTube tururials og endte med å melde meg på fløyteundervisning på kulturskola vår.
Nå øver jeg hver dag og spiller med skolekorpset. Har spilt duett med yngste sønnen på konsert og koser meg veldig. Skikkelig lavterskel, tror det har kosta meg under 2000kr å komme i gang. I fløyte og bøker.
Det som er vanskelig med å være voksen og helt nybegynner er at man hører så godt hvor tafatt det låter :knegg:



#29

celebelen sa for siden:

Jeg er veldig glad for at min kan brettes sammen, da er terskelen lavere for å ta den fram også.

De første gangene fikk jeg hjelp av mannen til å sette opp renning, men sist klarte jeg det helt alene. :D Denne videoen viser hvordan man gjør det med hjelp.
[url="URL="https://www.youtube.com/watch?v=fa1WrHOTjxY""]URL="https://www.youtube.com/watch?v=fa1WrHOTjxY"[/url]


#30

Serafin sa for siden:

Jeg har så lyst på at jeg har helt vondt. ler


#31

Serafin sa for siden:

Jeg har veldig veldig gode minner fra veving på folkehøgskolen, da drev vi med vev hver dag i 1 år. Både bordvev, bildevev og stor vevstol, og jeg savner det veldig.


#32

My sa for siden:

Ja, jeg tenkte faktisk på deg også, da jeg lagde tråden, du er virkelig en inspirasjon med den fløytehistorien din. Det å lære seg å spille et instrument er jo et supert prosjekt! :jupp:

#33

Galathea sa for siden:

Det er perfekt årstid for å begynne å mate fuglene, lavterskel friluftsliv og naturopplevelse, koster og krever lite og gir glede for hele familien.
Fuglebrett kan enkelt snekres selv eller kjøpes, sette det helst opp rett ved vinduet, sjenk i kaffekoppen, sett deg i godstolen og nyt :) Er du heldig får du ekorn på besøk, eller rådyr som beiter på fugleneket.

Fuglebok er ok å ha hvis man er nybegynner, men man kan sikkert finne bilder av artene på nett også. Det er en fordel om det er noen busker og trær i hagen, småfugler er ikke så glad i å oppholde seg i åpent lende, da kommer nemlig spurvehauken fort.

Om man blir bitt av basillen så kan man følge opp med å henge opp noen fuglekasser også, det er lurt å gjøre ila vinteren så de kan brukes som vinterbolig og er klare til hekking på våren.

Fuglebrett/kassehobbyen har gitt meg utrolig mye glede gjennom livet, fra jeg var lita jente og nå som mor til 3 som opplever naturen og lærer masse.


#34

Zulu sa for siden:

Jeg driver og lærer meg fransk i Duolingo. Det går litt i rykk og napp, riktignok. Mest napp akkurat nå. :o


#35

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg fant fram en gammel gitar og begynte å klimpre litt i mars, det var en skoleoppgave for mellomste på ti. Tiåringen mistet interessen veldig fort, mens jeg fortsatte. Jeg liker å synge og med gitaren fikk jeg jo komp til og. :knegg:
Det endte med at jeg nerdet meg opp på gitarer og kjøpte meg en flott kassegitar som jeg nå klimprer på og synger med den stemmen jeg har. Til glede og ergrelse for resten av husstanden..


#36

My sa for siden:

... eller rotter som spiser det som faller ned, før de flytter inn i kjelleren? :skremt: Er livredd for å få rotter i huset, så jeg tør ikke ha noe spiselig utendørs beregnet på fugler og gnagere. Men hyggelig hobby hvis man bor et sted hvor det ikke er en overhengende fare. :nikker:


#37

Adrienne sa for siden:

Jeg øver meg på å sy klær, og det er mye morsommere enn jeg hadde trodd. Læringskurven har vært bratt, men i går klarte jeg faktisk å produsere en bluse som er fin nok til å bruke på jobb.


#38

Sol sa for siden:

Jeg strikker. Det er min zen og har hjulpet meg gjennom det siste året med vettet i behold. Ulempen er at det blir dyrt, men jeg produserer ting som brukes! Det finnes mye gode instruksjoner på nett for de som vil lære.

Om jeg hadde hatt tid og plass hadde jeg sydd også.


#39

sindrome sa for siden:

Hagingen startet helt av seg selv i fjor. Vet ikke helt hva som skjedde. Og nå har jeg allerede sådd frø i år....

Har også kjøpt meg et iPhone photography school på nettet så jeg kan bli bedre fotograf med mobilen min. (Måtte ha ny telefon før jul og da ble det jammen iPhone 12 Pro Max, med bra kamera). Har vært interessert i fotografering før og har et speilrefleks fra før, men så praktisk å kunne bruke mobilen da!

Har også drevet med fiksing og retting av ansiktsgjenkjenning på Bilder på phonen. Elsker systematiseringen!


#40

mina sa for siden:

Jeg strikker masse, og har lyst til å bruke symaskina til noe mer enn å legge opp en duk og lappe litt tøy her og der.

Har ei ganske ny og fin symaskin som er minimalt brukt. Nå har jeg kjøpt litt stoff og det jeg trenger for å sy noen prosjektvesker til småstrikketøy som er kjekt å ha i veska :)

Jeg har også veeeldig lyst på en sånn liten bordvev! :hyper:


#41

veobra sa for siden:

Jeg strikker. Jeg tok det opp igjen før korona. Det gir meg fred og avkobling. Jeg tenker på noe annet, det kan være utfordrende teknikker og jeg produserer noe. Jeg bestemte meg for et par år siden å sette av litt tid hver kveld. Jeg kan strikke til podcast eller med fsmilien. I motsetning til andre blir det ikke så fryktelig dyrt når jeg strikker sakte. :knegg:


#42

Elise sa for siden:

Jeg lærte meg å spille litt gitar i vår, men har ikke helt tålmodighet når jeg kjenner på krampe i fingrene, og at det ikke er mulig å skifte grep på no-time.

Podcast har gitt meg et bedre coronaliv, tror jeg. Kanskje ikke helt å betegne som en hobby? :vetikke: Jeg hører når jeg er ute og går, og jeg har plukket meg noen som føles som å skravle med venner, så jeg føler meg litt sosial, får fysisk aktivitet og frisk luft, og får en total avkobling fra virus og presidenter og annet slagg.


#43

Storm sa for siden:

Hvilke hører du på?


#44

Blondie sa for siden:

Herlighet, så flinke dere er!

Jeg går turer (som vanlig), leser mer og forsøker meg på å like kjøkkenoppgaver. Ikke så spektakulært. :knegg:


#45

My sa for siden:

Nei, spektakulært trenger det ikke å være, bare noe nytt få dilla på og bli litt oppslukt av, når det man vanligvis har dilla på ikke går. Og det er jo mye som har vært nevnt, som er lavterskel og ikke så spektakulært, men likevel tidsfordriv og adspredelse, noe som får tankene over på noe annet, som kryssordløsing, puslespill, podcastlytting og strikking.

Kanskje noen har "oppdaget" en ny treningform de har blitt hekta på, nå som senterne har vært stengt?


#46

Elise sa for siden:

Baarli og Benjamin i terapi, kvinneguidens venner, kåss furuseths, Ida med hjerte i hånden. Prøvde meg på Iselin Guttormsen men det ble for vulgært (og jeg er ikke spesielt fisefin altså). Har prøvd meg på litt mer seriøse saker og, men jeg trenger det enkelt. Har testet tvillingterapi også, men har ikke rukket å gjøre meg opp en mening.


#47

Millen sa for siden:

Kryssord er lenge siden jeg har holdt på med.
Jeg føler vel egentlig at jeg er så lei, og har ingen lyst til å gjøre noe så derfor blir det veldig ofte mobil istedet for andre ting.


#48

My sa for siden:

Samme her, så jeg håpet på å bli inspirert av denne tråden. Det har jeg faktisk blitt, er flere ting som har vært nevnt her som jeg har tenkt til å prøve, eller gjøre mer av. Så bare fortsett! :jupp:


#50

Fløyel sa for siden:

Jeg vever, syr, strikker.

Frøkna ønsket seg Nasjonalen (Hardangerbunad Kvam) , jeg ønsket å lære meg perlebroderi. Så da ble det 2 fluer i en smekk.
Perlebroderiene er jeg ferdige med, altså beltet og bringekluten. Nå må jeg lære Hardangersøm til forkle og skjorte. Koselig pirkearbeid.

Jeg fikk båndvev til jul, denne kan man også bruke som brikkevev. Brikkevev er det f.eks hårvipper, Telemarks belte er lagt med. Båndvev en kan man lage stropper til vesker, kamera, gitar o.l www.spinnvilt.no/ashford-baandvev-2-8-meter

Jeg har fått meg bordvev (disse gis bort/selges billig på finn.no) Kan veve opptil ca 60 cm bredde. Søk på Monica vev. Det ble mange vaskekluter til jul..

Bruker me tid på Pinterest for inspirasjon.


#51

Nenne sa for siden:

Men har du notert deg det som var godt? Det er jo det viktigste, å kunne finne igjen det som er bra. Jeg nerder der også jeg da, med notater og excelark og alt med seg. :o


#52

Luftslottet sa for siden:

Av vanlige, ikke koronarelaterte hobbyer, så strikker, syr og hager jeg, trener lydighet med hund og styrke for meg selv. Sistnevnte er ikke en hobby, men en nødvendighet.

I dag kunne jeg endelig gå ut av huset igjen, og startet å sy en ny bukse sammen med søsteren min og to andre.


#53

Maverick sa for siden:

Øh. Jeg har konkludert, enn så lenge, med at jeg fortsatt foretrekker de litt staute italienerne, i det minste. :flau:

(Og husker ca hvor de står i hyllen på polet. :knegg: )


#54

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg har vært aktiv med å lære nytt språk på samme app som Zulu nevnte over her. Holder på ca 20 min hver dag. Har snart rundet et helt kurs og gruer meg til det er ferdig.
Jeg begynte før korona, men har tenkt på at det har vært et fast holdepunkt gjennom side året og spesielt i mars i fjor var det en fin hobby.
En venninne har også vært aktiv med dette gjennom kreftrestitusjon og koronaperiode og selv om vi lærer ulike språk, «følger» vi hverandre og snapper hverandre «høydepunkt» fra språklæringen.


#55

nokon sa for siden:

Som langvarig sjuk og utafor arbeidslivet, med mindre kapasitet enn folk flest, har eg nokre års erfaring med restriksjoner, sjølv om dei kjem innanfrå og ikkje utanfrå. Strikking, lesing, lydbøker, puslespill, hama-perler, foto og film er ting eg gjer for å finne roen. Eg er litt fascinert over dette med å sjå film, for det oppleves roligare og mindre heseblesende enn serier. Det er i større grad noko eg sett meg ned med, og i mindre grad noko som kjennes som «tom tidtrøyte» enn å sjå serier. I det siste har eg brukt lister over filmhistoriske perler på listchallenge.com for å søke opp klassikarar som eg ikkje har sett ennå. Det synes eg er fint.


#56

My sa for siden:

Det var en god ide, det skal jammen jeg også gjøre!


#58

Tallulah sa for siden:

Jeg har begynt å lære meg japansk i duolingo. Går temmelig mye saktere enn språk med samme bokstaver som oss, siden den tar utgangspunkt i at du skal lære deg å lese tegnene samtidig. Så jeg derpå 7 % gjennomført kurs, men bare 1 % i hva jeg faktisk kan. :knegg:

Har vurdert veving selv, men tror jeg heller skal bli flinkere til å ferdigstille alt jeg holder på meg. To gensere, en vest, et korssingsbroderi og en bunadskjorte.


#59

Heilo sa for siden:

Jeg vurderer fortsatt om jeg skal forsøke meg på å lage surdeigstarter. Foreløpig har det blitt med tanken. :knegg:


#60

My sa for siden:

Ble det noe mer ut av de skjespikkeplanene dine? Var det ikke du som snuste på det?

#61

Tallulah sa for siden:

Ja, de ligger nå foran peisen fortsatt. Halvspikket. :knegg: Men jeg begynner å kjenne på koronadeseperasjonen igjen, så kanskje de blir plukket opp igjen. Det var MYE TYNGRE enn jeg trodde.


#62

Luftslottet sa for siden:

:knegg:

Det eltefrie brødet er veldig kjekt, så lenge man har gjær.


#63

frukt sa for siden:

Jeg har altfor mange interesser, og til tider for lite initiativ.
Men nå har jeg kommet igang med å lære meg å spille saksofon, og det krever såpass mye konsentrasjon at tiden flyr. Så jeg vil absolutt anbefale å lære seg å spille et instrument. :ja:. Til de som vil lære å spille gitar kan jeg anbefale Rocksmith på pc eller Playstation.


#64

Wix sa for siden:

Jeg lærer meg å spille gitar med truefire (nettstudium). Koster noen hundringser i mnd, men så er det (nesten) ordentlig undervisning også.


#65

Albertine sa for siden:

Er det ingen som har nevnt skriving? I disse koronatider er det utrolig verdifullt at folk skriver ned ting fra hverdagen sin, gjerne noe så enkelt som i dagboksform. Det virker kanskje banalt nå, men om hundre år kan det være et skatt for etterkommere å få vite hvordan det var å leve under pandemien. Jeg skriver også skjønnlitterært, sånn fordi jeg synes det er gøy.


#66

Marla Singer sa for siden:

Fin tråd!

Jeg har veldig lite fritid for meg selv, men jeg hører på podcaster om romfart, realfag og økonomi når jeg kan. :nemlig:


#67

nokon sa for siden:

Det trur eg ikkje du er aleine om. Eg er manuskonsulent for eit forlag, og det er ikkje få koronadagbokmanus som blir refusert nå for tida.


#68

Millen sa for siden:

Jeg merker også at jeg har blitt mer giddalaus og lat denne perioden. Sikkert fordi jeg er så mye hjemme, og har mye tid.


#69

Albertine sa for siden:

Jeg skriver ikke koronarelatert altså. Det jeg ville frem til er at ettertiden vil dra nytte av nedskrevne (ikke nødvendigvis utgitte) nedtegnelser.


#70

Maverick sa for siden:

Tenker vi har memes nok til å dekke det meste pandemirelatert.


#71

nokon sa for siden:

:nikker:


#72

Maverick sa for siden:

:haha:


#73

amo sa for siden:

Jeg har lavet fotobøker, en for hvert år og en for anledninger.
Kjøpt puslematte og har planer om å pusle. Ser litt mer tv og strikker, spiller Candy crush. Trener minst fire ganger i uken, motvirke før nedstengning. Spiser mer og baker mer. Planlegger Norgesferie med bobilen.
Søkte meg inn på årsstudium over to år i fjor og det var rette tiden. Jobber som vanlig, men mer hjemmekontor.Styrer løpet selv.Har aldri hatt så ryddig og rent hus som nå. Har igjen å sette inn skyvedørsgarderobe i gangen også er det kun vaskerommet som trenger oppussing inne. Planlegger å gjøre om Hagen. Håper jeg kan inspirere.Kjeder meg ikke:knegg:


#74

Serafin sa for siden:

Denne tråden har gjort at jeg nå har en rigid heddle vev på vei. :knegg: Ikke en knitters loom, prisen ble litt for drøy når jeg ikke vet om jeg blir gira, men fant en gamlere en på finn.no. Og i dag ramlet jeg over en barnevev, som ser ganske lik ut som rigid heddle, så nå er den også på vei. For jeg tror at Lillesøster kan like det også.

Så får jeg prøve litt, også kan jeg ønske meg tilskudd til knitters loom til bursdag og jul. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.