Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har vært våken i noen timer og har fått laget et rammeverk til studieoppgaven jeg skal levere i morgen. Nå venter jeg på pressekonferansen før jeg skal hive meg i gang med noen elevtekster. Det er ut til å bli fint vær, så det står rusletur med sol i fjeset på programmet også. Den opprinnelige planen var skøytebanen, men der blir det nok for fullt i finvær. Håper alle får en god lørdag og at god vin og mektig sjokolade står på menyen i kveld.


#3

millact sa for siden:

Våken, eneste i huset. Må hente en lampe jeg har bestilt. Det er eneste plan.


#4

Frøy sa for siden:

God morgen. Fyr i peisen, strikketøy og The Crown på Netflix. Kan bli en bra lørdag.


#5

Blånn sa for siden:

Jeg trøstespiser ostepop og sjokolade for det trenger jeg nå. Blir nok jobbing i løpet av helgen, men vi avventer instrukser fra etaten.


#6

Hondacrv sa for siden:

Det er blå himmel ute. Herlighet så deilig. Eg skal til kjæresten. Eg har ikkje sett han på tre veker -TRE VEKER- så dette blir fint. Pizza og kos med han, og lillejenta. Er så stas.


#7

ingling sa for siden:

Nyhetssendinger og rundstykkebakst er det jeg har gjort så langt i dag, men skal snart kreke meg ut en tur etter å ha vært limt til jobb-PCen det meste av uken. Mye tyder på at det ikke blir mindre hektisk neste uke.. Sol ute, da. Det er deilig!


#8

annemede sa for siden:

Kaffe og vafler til brunch i ryddig og nyvasket-ish hus.


#9

millact sa for siden:

Kaffe og vafler høres godt ut. Lurer på om det er noe jeg skal tenke på etter tur. Må først ut i det fine været selv om det er glatte veier.


#10

Fersken sa for siden:

Det er lov å besøke hverandre igjen i Stavanger, så guttungen er sendt ut sammen med en venn (som ikke er i klassekohorten). Tenåringen gjemmer seg i hulen sin og planlegger sikkert noe med venninne i klassen.


#11

Toffskij sa for siden:

Vi har vært ute på tur i et temmelig vårlig Oslo – masse sol og ingen snø. Forfriskende lite apokalyptisk.


#12

Sissel sa for siden:

Her har vi handlet og gått en tur i nydelig vær. Måtte det vare.


#13

Eia sa for siden:

Jeg har vært ute og ruslet i boligfelt, kombinert med nyttetur til Biltema for å kjøpe pensel. 8 km, mest i sol, så nå er jeg straks klar for litt maling (som jeg skulle gjort i går, hadde det ikke vært for manglende utstyr ... :sparke: )


#14

Addison sa for siden:

God ettermiddag! Jeg og hjemmeboende student har tatt turen til høyskolen for å hente alle tingene hennes hjem, og funderte sammen på hvor lang tid det tar før hun får kommet tilbake til skolen. :sukk: Men det ble en fin øvelseskjøringstur, mange elementer, lav sol, mye fotgjengere. Var også innom lokalt senter, på polet og apotek, ikke noe trengsel og kø, helt normale pandemi-tilstander mao.


#15

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jentungen og jeg har vært ute i skogen og vært og snust på hester i nabolagsstallen. Terapi!


#16

millact sa for siden:

Bestilt sushi, alt for lenge siden. Tenker det lokale næringslivet må støttes og jeg gidder rett og slett ikke lage middag i dag.


#17

Blånn sa for siden:

Jeg tar oppfordringen om å holde meg hjemme bokstavelig og vegeterer i lenestolen/sofaen.


#18

ingling sa for siden:

Jeg kom meg en god tur ut i solen, det gjorde skikkelig godt. Deilig å tenke på noe annet etter litt for mange timer med nyhetssendinger, og viktig å koble ut siden det blir litt jobb i morgen. Nå har vi spist indisk takeaway (støtte lokale restauranter!) og det vegeteres videre. :nemlig:


#19

annemede sa for siden:

Rødvin. og mesternes mester.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.