Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Hobby] Hva lager du nå?

#1

Fløyel sa for siden:

Mange kreative sjeler her, folk som driver med alt annet enn strikking og hekling. Så da blir det en tråd hvor vi kanskje kan inspirere hverandre.

Jeg strikker mye, men driver også med mye annet rart. Og får stadig lyst på nye ting. I dag har jeg sett på Diamond Painting. Det tror jeg blir en påskesyssel om ting fortsetter som de gjør.

Men i dag skal jeg veve bånd! Driver å vever meg et nett som må ha bånd. Vesken har jeg vevd på rundvev (dvs den veves i 1 stykke rundt) med trikotgarn, så jeg må ha et bånd som er 5 cm bredt syntes jeg.

Det 1. bildet er mønsteret jeg skal veve. Det 2. viser hvordan båndene kan se ut. Hvis man Googler Inkle Loom får man opp mye fint.



#3

Fløyel sa for siden:

Wow Luftslottet. Bukse har jeg aldri sydd. Frøkna kjøpte en sybok forrige uke, det var det mye fine bukser og buksedresser, men det ser "skummelt" ut.

Syr du til deg selv? Hvordan tilpasser du bukser underveis?


#4

Luftslottet sa for siden:

Jeg syr til meg selv, ja, men er heldig nok til å ha en syekspert i familien som skal hjelpe meg med tilpassingen. Det bannes en del, men mest over egen inkompetanse. :knegg:


#5

Gri sa for siden:

Strikker babykle til komande nevø, og har (saman med mamma) starta på montering av sunnmørsbunaden til vårens konfirmant. I dag har vi klipt i dei broderte stoffa. Skikkeleg skummelt, men det gjekk bra.


#6

Høns sa for siden:

Her har det vært hobbytørke lenge, men kom igang i forrige uke. Jeg har malt tre abstrakte malerier - moro - helt nybegynner. Resultatet ble bra, og jeg har planer om å male noen til i stort format til å ha på veggen i stuen. Nå må jeg bare vente til butikkene åpner igjen for å kjøpe lerret.


#7

Fløyel sa for siden:

Så spennede Høns! Får vi se noen av maleriene?


#8

Tjorven sa for siden:

Plan for dagen i dag er å 1) sy flere munnbind 2) starte på Mariusgenser til mannen min (rakk garnbutikk på fredag før alt stengte ned). 3) Feste tråder på et par sokker som ble ferdigstikket i går. (Jeg er med på en samstrikking på Facebook, så det blir et par sokker i måneden).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.