Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslos beste take away i koronakaos

#1

Tjorven sa for siden:

Den kommende uka har vi dobbelbursdag i heimen. En blir 16 og en blir 47.

Normalt sett går vi voksne ut og spiser i forbindelse med bursdag, men nå må vi finne et alternativ. Og maten må kunne spises av den relativt kresne som blir 16 også.

Er det noe skikkelig godt på take away-fronten? Vi kan eventuelt gjøre en del selv.

Sushi er dessverre utelukket.


#2

Gaia sa for siden:

De spisestedene som er åpne er de som tilbyr take away, så jeg ville rett og slett tenkt litt over hvilken mat dere har lyst på og så sjekket inne på Wolt eller Foodora om restauranten er åpen. Hos oss er Dim Sum en stor hit, du kan eventuelt sjekke om The Golden Chimp holder åpent.

Eventuelt se om en av disse stedene frister: www.aftenposten.no/osloby/sulten/i/395P9q/her-faar-du-den-beste-takeawayen


#3

Strå sa for siden:

Jeg synes Grand Taj Indian Restaurant i Prinsdal er gode på tamedmat. De er i følge Yngste også gode på vegetarrettene sine. Mulig det er for langt unna for dere. grandtaj.no/


#4

Pelen sa for siden:

Aha, tenkte å starte en slik tråd selv. Vi er ikke gode på tanke away foruten sushi. villa Paradiso pizza er alltid godt på plass, men jeg vil også ha tipspå annet.


#5

Storm sa for siden:

Sjekk amoi.no!


#6

Pelle sa for siden:

The golden chimp har take awsy og Instagram.



#8

Toffskij sa for siden:

+1 for takeaway fra Golden Chimp.


#9

Tjorven sa for siden:

Strålende. Golden chimp høres ut som et attraktivt alternativ. 47-åringen elsker det, og 16-åringen spiser flere av rettene hvis vi går for en gorilla-meny. Bambuskurv har vi allerede.


#10

Tjorven sa for siden:

Da kan jeg fortelle at Golden Chimp var et godt valg. Det kosta litt, men det var veldig god mat. 47-åringen var mer engasjert enn 16-åringen, men alle fikk god mat.

Det gikk virkelig superfort å lage maten. Utfordringen for oss var at for at alle skulle få sitte ved bordet og ikke farte frem og tilbake, så lagde vi alt på en gang. Jeg ser helt klart poenget med å servere en og en rett med en pause mellom slik at "maten får synke" litt.

Men altså; dette var en god erstatning for det restaurantbesøket som ikke lot seg gjennomføre.


#11

Tallulah sa for siden:

For litt mindre fancy (men veldig, veldig god) anbefaler jeg takeaway fra Kinabolle! Jeg vil så gjerne at det stedet skal overleve.

www.kinabolle.no

Min favoritt er Sweet spicy chicken, Hiawatas er Savory ribs. Høvdingen pleier å spise Spicy Numbing hotpot. Også dumplings da, selvfølgelig. For oss alle!


#12

Tjorven sa for siden:

Takk for tips. Jeg har spist en del på Kinabolle, og det er virkelig en restaurant jeg håper at overlever. De ligger bare litt upraktisk til for å hente mat.


#13

Tallulah sa for siden:

Ja, vet. I forrige "alt-er-stengt-runde" kjørte vi ned og Høvdingen sirklet lokalet mens jeg hentet. Men på grunn av så mange enveiskjøringer ble den sirkelen innmari stor. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.