Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Korona-utfordring] Lag noe du syns er for vanskelig!

#1

Luftslottet sa for siden:

Det er sikkert ikke bare jeg som er blitt litt apatisk om dagen, kanskje vi trenger å heie på hverandre til å gjøre noe litt vanskelig?

Inspirert av strikkepionerene Input og Dragen vil jeg utfordre meg selv og noen andre til å starte på et prosjekt som dere har lyst til, men som er litt vanskelig eller dere gruer dere til.

Startfrist: 15. februar.

Legg inn innlegg her med prosjekt og oppdatering, får oppmuntring, heiarop, applaus og trøst!


#2

Luftslottet sa for siden:

Mine mål:

  1. Sy meg fasongsydd bukse for første gang. Jeg er synovise, og i utgangspunktet litt for hissig ved symaskina. Det er denne buksa, Huy.

  2. Strikke meg Skognymfejakka, som begynner med flerfargestrikk på vranga, som jeg hater. :dåne: Jeg har mistet strikkemojoen litt, men vil gjerne ha denne jakka likevel. Ravelry-lenke.#4

Luftslottet sa for siden:

Lekkert! Skjønner godt at du tar sats for det prosjektet, men det blir helt sikkert nydelig!


#5

Adrienne sa for siden:

Ohhhh, kult tiltak! Jeg er også synovice, men har nå klart å produsere tre bluser som alle er fine nok til å bruke på jobb, så når jeg er ferdig med bluse nr. 4 skal jeg i gang med å sy meg bukser. Planen er å prøve å sy denne: www.moodfabrics.com/blog/the-jamesia-pant-free-sewing-pattern/ i svart.

Sydde meg pysjbukse for litt siden som ble veldig behagelige, så jeg tenker at hvorfor skal jeg ikke klare vanlig bukse også. Må jo være litt Pippi.


#6

Luftslottet sa for siden:

Imponerende prosjekter, Adrienne!

Oh, yeah! Dette er tråden for å være Pippi! :heia:


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å flambere et måltid mat. Dette er kanskje tidspunktet for å teste det ut. :hyper:

(Jeg har i en blogg i dag lovet at jeg skal melde meg på golfkurs når snøen bare forsvinner, så jeg føler meg egentlig litt tøff allerede.)


#8

Fløyel sa for siden:

Jeg må lære meg Hardangersøm. Det er vel bare å benke seg foran YouTube og sette i gang.


#9

Adrienne sa for siden:

:heia: :heia: Flambere mat hørtes risikofylt ut. :skremt:

Jeg har en venninne som er helt rå på Hardangersøm, det ser verre ut enn det er å skulle klippe hull i stoffet, men man må jo være så nøyaktig. Har ikke syn til det lenger. #knirk#11

Einhyrningur sa for siden:

Jeg skal lære meg å spille klarinett, så tenker det blir mitt bidrag. :knegg:


#12

Neket sa for siden:

Jeg har skadet ben i tillegg til lockdown, så her går det fra hjemmekontorsofa til fritidssofa, og det er omtrent det. :knegg: Så nå skal jeg lære meg å strikke votter. :nemlig: Jeg greier ikke sånn med en haug pinner, men jeg skal strikke vott med magic loop. :nemlig: Har allerede klart en vrangbord. :nemlig:

Jeg kan strikke litt fra før, men jeg kan verken votter eller sokker, og det er jo de mest praktiske tingene å kunne.


#13

Luftslottet sa for siden:

Heia! :heia:

Jeg kom på det etter at jeg laget tråden, at det ikke er viktig at man lager noe. Det kan være å lære seg noe, lese en vanskelig bok, mestre en vanskelig idrettsøvelse. Bare man utfordrer seg selv litt, det er det viktigste.


#14

Floksa sa for siden:

Det må jo bli å lære meg en gitt sang på fløyta. Men hvilken :gruble:


#15

Heilo sa for siden:

For en kul idé! Jeg må tenke litt på hva som skal være mitt bidrag, om noe, men jeg har i alle fall lyst til å følge dere så legger herved inn et abonnement på tråden.


#16

amo sa for siden:

Kanskje jeg skal dra frem symaskinen? Jeg sydde noen sofaputer for noen år siden, det er vel det den er blitt brukt til.
Prøve meg på pysjamasbukser? Sy julepysjer til hele gjengen istedenfor å kjøpe? :gruble:


#17

Dali sa for siden:

Jeg har startet å strikke en genser, etter å ha lovet meg selv å ikke gjøre det flere ganger. Det som er vanskelig med dette prosjektet er ikke selve strikkingen, men det å faktisk orke å strikke to armer, dvs bli helt ferdig.
Garnet ble kjøpt to dager før stort salg på Strikkemekka, så her bør jeg virkelig gjøre en innsats for å fullføre.


#18

Input sa for siden:

For en fantastisk tråd! :hyper:

Jeg skal bare gjøre ferdig den jakka jeg har begynt på, for den er ikke egentlig for vanskelig. Og så skal jeg gå over til den genseren som jeg tror jeg aldri kommer til å få til.#20

Tallulah sa for siden:

Jeg får ta tak i bunadskjorta! Hvitt på hvitt med plattsøm, huhei.

I tillegg driver jeg med japansk i DuoLingo. Jeg har alltid vært språksterk, men innser nå at det er fordi jeg er god på assosiasjon og å huske og å se språklige forbindelser. Det funker med norsk/engelsk/spansk/flamsk/til dels fransk, men overhodet ikke på japansk. :hehehe:


#21

allium sa for siden:

Dette er et kjent problem. Derfor har jeg denne gangen startet med ermene, da får jeg samtidig en realistisk prøvelapp for bolen.


#22

Billa sa for siden:

Golf tenker jeg også, Tjorven :) Jeg tenker at det er en lavterskelaktivitet som mannen min og jeg kan bonde over uten å gå rett i kompetitiv modus. Han har 2 meter lange ben i midtlivskrise, og noe så enkelt som enkle gåturer ender med telling av skritt og antall kilometer, mens jeg må småløpe (sur) ved siden av...

Tenkte også kanskje å prøve på hekling for første gang. Hekle grytelapper må vel gå an som første prosjekt?


#23

Tjorven sa for siden:

Mannen min har spilt golf de siste 13 årene (siden et par dager etter at knerten ble født, faktisk). Han er svært skeptisk til at jeg skal golfe med ham. Men han er enig i at de damene han ofte spiller med helt garantert ikke er på et bedre nivå enn jeg fort kan klare.

Men han har måttet la tanken modne.

Jeg har altså bestemt meg, så jeg skal gå kurs ganske uavhengig av hva han mener. :nemlig:


#24

Tallulah sa for siden:

Triks; strikk begge ermene samtidig på en rundpinne. Da får du jevnere strikketetthet også.


#25

Blå sa for siden:

Jeg melder meg inn her med at jeg har blitt tatt opp til et lederutviklingsprogram i frivilligaktiviteten min. Det kommer i hvert fall til å bli krevende, både med arbeidet og med å sette av tid, så jeg tenker at her utfordrer jeg meg selv.


#26

Dali sa for siden:

:eek: Høres komplisert ut - må armene sys sammen da? Eller er det vridd rundpinne? Som jeg har hørt om, men aldri testet. Og som dermed kanskje bidrar til at prosjektet mitt passer enda bedre inn i denne tråden. :knegg:


#27

Tallulah sa for siden:

Du strikker to separate rundinger, så ikke noe sy sammen. Høres mye mer komplisert ut enn det er. Jeg pleier å strikke vrangborden ved håndleddet hver for seg før jeg tar det over på samme rundpinne, Jeg syns det lettere å se hvordan det må være da. Det er ikke vanskeligere enn når man setter ermene til bolen når man strikker nedenfra og opp, egentlig. Samme prinsipp, at man må sette den på rett vei. Andre syns det er lettere å legge opp til to på samme pinne fra starten. Det er mange youtubevideoer som viser hvordan. Her er en, men lønner eg ofte å se flere til man finner en man syns er mest forståelig.

www.youtube.com/watch?v=mB8Tc_9F75U


#28

Luftslottet sa for siden:

Så mange kule prosjekter! :heia:

Jeg har også tatt opp igjen skolefransken på Duolingo. Jeg vil ikke kalle det et spesielt ambisiøst mål, men.

Jeg strikker alltid ermene først, og ikke egen prøvelapp, aaaltfor kjedelig. Bruker ermene til det. :jupp:


#29

Tjorven sa for siden:

Jeg "runda" hele Duolingo da jeg skulle ta opp skoletysken, reiste til Tyskland og i Berlin snakket alle engelsk til meg selv om jeg startet samtalen på tysk. (I de mindre byene så taklet de langt bedre stotringen min.)


#30

Malama sa for siden:

Om jeg kan få utsatt oppstarten et par uker, jeg jobber så intenst frem til slutten av februar at utfordringen på hjemmebane bare er å holde hodet over vannet.

Men i mars, da kunne jeg sikkert finne på noe sånt. Må tenke litt på hva


#31

m^2 sa for siden:

Jeg skal sy meg en sånn "chaneljakke" med håndsøm og "haute couture"-metoder og hele bøtteballetten. Potensielt tar jeg meg et (online, nå) sykurs for å gjøre det enten hos Tine Solheim eller hos Katrine Nørgård, vi får se. Jeg ønsker meg hvertfall det i 50-års-presang :D

Men jeg driver og slanker meg, så jeg venter egentlig til jeg er ferdig med det før jeg går igang så jeg ikke får et kjempekrevende plagg som ikke passer :sparke: Jeg har ikke bestemt meg for stoff og sånt enda, jeg er i tenkeboksen. Enten noe fargerikt eller noe tamt. :vetikke:
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcZvNL_wBBZE5OvutNrTiVwTrxT6XB_sngDg&amp;usqp=CAU[/img]

Jeg skal også sy meg en dressjakke/drakt med skjørt i kasjmirull (jakke: v8333 og skjørt: v8543), og en svart trenchcoat (med silkefor med små grønne aliens i små romskip på :knegg: ), men begge de ligger litt klart på bordet her også... men jeg tror "chaneljakken" blir mest krevende og vanskelig.


#32

Bobbelur sa for siden:

Dette må jeg tenke litt på, men er med på utfordringen. :jupp: Så første utfordring blir jo å finne ut hva jeg har lyst til egentlig.


#33

Anne C sa for siden:

Jeg har bestilt garn for å hekle en genser. Jeg er ganske god til å hekle, men har aldri heklet (eller strikket) et så stort plagg før. Eller et plagg i det hele tatt hvis man ikke regner med luer, pulsvarmere, sjal og sånt.


#34

Malama sa for siden:

Jeg har kjøpt inn for å sy munnbind, og det skal egentlig ikke være for vanskelig, men dørsrokkmila er lang, jeg har ikke brukt symaskinen på evigheter. Kanskje jeg kan pushe meg? I mars. Mellomste skal bruke symaskinen i vinterferien så da kan vi fortsette når den kommer hjem? (hun skal ha den med til min mor i vinterferien og sy seg klær)


#35

Matilda sa for siden:

Jeg orker ikke begynne på noen veldig kompliserte strikkeprosjekter, for tida har jeg en Owlerybluse og en Loppisgenser på pinnene. (Sistnevnte har jeg riktignok rekt opp fem ganger, fordi jeg ikke blei fornøyd med fargene eller har kløna til økninger og diverse greier, men den er jo ikke vanskelig.)

Litt utfordringer har jeg likevel godt av, så jeg jobber med to ting: 1) Begynne å lese igjen (to bøker så langt i år), og 2) Begynne å trene. Har tatt mot til meg og spurt kollega som kan sånt om tips, så nå har jeg fått en øvelse for å trene vond rygg og tilbud om å få lagd treningsprogram (men det klarte jeg å tøyse bort). Det er en start, da.

I dag skal jeg dessuten lage noe spiselig av en hel, rå kylling, og det har jeg aldri gjort før.


#36

allium sa for siden:

Jeg leste først at du skulle spise en hel rå kylling. Det hørtes ut som en utfordring man burde stå over.


#37

Matilda sa for siden:

:lol:

Nei, jeg skal partere den og braisere den i hvitvin. Eller noe. :knegg:


#38

Fløyel sa for siden:

Hmfr... Jeg monterer brystduk og belte til Hardangerbunad. Det å brodere på fløyel blir ikke pent. Jeg lider 100% av ocd når det kommer til at det må være rette sømmer. Så når en perle vrir seg en annen retning enn jeg hadde tenkt, da blir det vanskelig.

Jeg prøver å finne løsninger på monteringen av belte, jeg har fått på de lagene som avstiver beltet, men kantene blir ikke pene når jeg syr på foret. :gaah:

Godt det er lenge til 17. mai, skal nok få det til.


#39

Luftslottet sa for siden:

Så flinke dere er! :heia:

Matilda: Utfordringen kan være å strikke en hel genser, da. :knegg:

Jeg har forkastet den opprinnelige planen for genser fordi jeg ikke er overbevist om at det garnet jeg har liggende blir noe fint, og da gidder jeg ikke strikke noe vanskelig som ikke blir fint. Garnlageret er såpass mye større enn garnoppbevaringsenhetene mine at jeg gjerne vil bruke noe jeg har. Meen: Har byttet mønster, ryddet alle pinnene mine, spolt hesper over til garnkaker og er klar for å strikke en annen genser.


#40

Nada sa for siden:

Om jeg ikke skal jobbe kommende uke (arbeidsplass i ring 1), har jeg tenkt å mote meg opp til å hekle gardiner til rutene i inngangsdøren. Jeg kan ikke hekle, så det føles som et veldig stort prosjekt pr nå.


#41

Floksa sa for siden:

Noter til Morgenstemning er funnet.
Det er langt over mitt kompetansenivå, så det blir en utfordring!


#42

Adrienne sa for siden:

Jeg har testsydd mønster på et billig stoff og konkludert med at den er lettere å lage enn jeg fryktet, men at jeg må lage en størrelse mindre. Fikk til og med til å sy usynlig glidelås. :tøff:


#43

Che sa for siden:

Jeg har alt materiale for å strikke denne genseren.

Motet for å tro på mestring har jeg ikke ennå.


#44

Neket sa for siden:

Jeg har strikket en vott. :stolt: En litt lang, litt skeiv vott. Med mønster. Så får vi se om jeg greier en til.#46

Input sa for siden:

Den var veldig fin! Skulle ønske jeg kunne sy...#48

dharma sa for siden:

Så fin, du er flink.

Jeg ble oppmuntret til og prøve meg på Tyrkisk på duolingo igjen pga denne tråden.:)


#49

Luftslottet sa for siden:

Hvordan går det med dere?

Jeg er i gang med genseren, ferdig med buksa. Nå lurer jeg på om jeg skal slenge inn at jeg skal ferdigstille noen nye strikkemønstre og sende dem til prøvestrikking. Ikke så vanskelig, men korrekturbiten er ekstremt kjedelig, og jeg trenger en deadline.


#50

Input sa for siden:

Deadline om en uke da. Om jeg skal strikke votter må jeg få oppskriften før det er for varmt til å bruke votter. :knegg:

Her går det forresten strålende. Jeg forsømmer mitt lønnede arbeid for å strikke genser.


#51

allium sa for siden:

Ferdig med to ermer opp til armhulen og 20 cm på bolen, inkludert tofarget vrangbord.


#52

Neket sa for siden:

Jeg har strikket votter! :stolt: :hyper: I overkant lange, ganske skeive, og en av tomlene er bak frem, usikker på hvilken. :hehehe: Men votter! De er varme og det går an å bruke de!

Jeg strikket Tinevotten fordi den hadde en gratisoppskrift jeg nesten skjønte.

Lurer på om jeg skal prøve sokker også?


#53

Frøy sa for siden:

Jeg burde ha meldt meg på her og endelig tatt mot til meg å strikket genser med i satte ermer, nå strikker jeg kun oppskrifter med raglan og rundfelling.


#54

Serafin sa for siden:

Jeg har fått vev i hus, fant en gammel grindvev på finn. :) Nå venter jeg på garn, og mens jeg gjør det, ser jeg på hvordan sette opp en renning.
Dørstokkmila er STOR der, eneste jeg husker fra da jeg vevde på stor vev var at det var mareritt å sette opp renning. Hehe.


#55

Fløyel sa for siden:

Deadlinen min er 17. mai 2021 kl 09.00, med mulighet for justering til kl 11. Hvis restriksjonene fortsetter setter jeg deadline til kl 14. :knegg:

Jeg har knekt koden til montering av belte. Våget å klippe i stoffet til bringekluten. Og funnet en perlestørrelse som passer mønsteret på fløyelskanten.

Materialpakken har vi ikke fått bestilt, jeg vil ha hjelp til å ta 110% sikre mål av Frøkna, men da må jeg krysse kommunegrensen, så jeg håper vi får gjort det i slutten av uken. Selve bunaden, stakk og vest, tror jeg skal gå fort å sy, men jeg ser man må beregne 200 timer på Hardangersømmen til forkle, skjorte får hun få neste år..


#56

Fløyel sa for siden:

Det er det som er jobben, selve vevingen er desserten. Nå er jeg en av disse raringene som storkoser meg med å hovle og tre i skje da.

Jeg kjøpte mengder med bomullsgarn her for jeg skal veve vaffelhåndklær, men jeg syntes det er gørr kjedelig å lage renning og sveipe på den.


#57

Adrienne sa for siden:

Jeg har gått på en "uæhhhh, dette kan jeg jo ikke"-smell, og har satt i gang med andre prosjekter i stedet for. Men skal få sydd meg en bukse innen fristen, en deadline er en deadline. :yessir:


#58

Luftslottet sa for siden:

Gjør det, gjør det, gjennomfør det! :heia:


#59

Fløyel sa for siden:

Luftslottet skrev at STARTfristen var 15. februar. Ikke når det skulle være ferdig... :knegg:

Luftslottet - lekker bukse!#61

Input sa for siden:

Du har sydd flere bunader før, har du ikke? Eller blander jeg deg med noen andre? Jeg synes det er ekstremt imponerende om du faktisk planlegger å sy ferdig en bunad før 17. mai. I mine øyne vinner du prisen for mest ambisiøse prosjekt.

Jeg har en halvbrodert bunad som jeg sikkert aldri blir ferdig med, for hun som skulle montere den døde og ingen andre er villig til å gjøre det. Og jeg er for flau over det dårlige arbeidet til å gå til en proff. :sparke:


#62

Eia sa for siden:

Jeg er i gang med å strikke! Har ikke strikket på over 40 år, og da kun da jeg måtte på skolen.

Første prosjekt er en enkel lue. Prøvelapp er for feiginger, så dette får bli en prøvelue. Så får vi se om det blir noe mer. Utfordringen her er å holde ut - det er vanskelig, det! :knegg:

Så får vi se, når lua er ferdig, om gitaren min og jeg kan samarbeide litt igjen. Det er neste ting som i dag synes for vanskelig. Jeg vet når det låter bra, og jeg er langt unna der foreløpig ...


#63

Fløyel sa for siden:

Jeg har sydd flere bunader ja. Så det eneste ambisiøse her er Hardangersømmen og Perlebroderiene.

Og alle bunader har sitt særpreg, så ikke vær flau over å få montert bunaden hos en som driver med slikt. Det er litt av sjarmen med bunader, syntes jeg.


#64

tink sa for siden:

Jeg har startet på votter i tofarget mønster. Jeg kan strikke, men synes tofarget mønster er noe pirk. Håper jeg blir varm på hendene en gang før påske. Heldigvis har jeg andre votter. :knegg:


#65

Bobbelur sa for siden:

Det viser seg å være vanskelig å finne noe jeg vil gjøre. Det jeg synes er aller, aller vanskeligst nå er å finne ut hva jeg vil jobbe med og hvor jeg vil bo når jeg har fått autorisasjonen min. Og det er jo ikke noe jeg lager, det er noe jeg bestemmer.

Men jeg har lyst til å sy en veske av noen prøvelapper av møbelstoff som jeg har. Jeg tror jeg skal ha det som målet mitt - og at det ikke trenger være noe kunstverk når jeg er ferdig, men at det blir en veske som kan brukes og at jeg har redusert stofflageret mitt litt. :jupp: :nemlig:


#66

Adrienne sa for siden:

Da har jeg gjort unna det meste av det som er kjedelig med sying, nemlig å klippe ut mønsterdelene og tre om overlocken. Den viste seg å være i det umulige hjørnet i dag, og jeg endte opp med å fortelle den akkurat hva jeg mener om sånn oppførsel. Nå sitter jeg og sutrer i sofaen, for nå må jeg rekke opp flere omganger på votten jeg strikker, for jeg har strikket feil.

Ja, det er mandag i dag, hvis noen lurte. :gaah:


#67

Luftslottet sa for siden:

:dakars: Det var faktisk nettopp av denne grunnen at tråden ble startet. De vanskelige prosjektene medfører som regel en god del opprekking, spretting, banning og furting, og da er det lett å gi opp.


#68

Bloppy sa for siden:

Jeg jobber meg gjennom å sy en bukse. Tror aldri jeg har sydd bukse før!
Den har lommer med stikling, skikkelig linning og glidelås bak. Sprettekniven har vært min beste venn de to siste dagene. :knegg:

Klarte ikke å få tak i sånn glidelås som jeg skulle ha heller. Så det ble en kriseløsning med delbar glidelås. Jeje. Jeg har fått testet ut mønsteret i hvert fall. Skal definitivt sy flere! Og prøve med enda bedre tilpasning. :jupp: Og shortser i samme mønster.
Det er Ingridbuksa jeg driver med. Og glidelåsen ble ikke skjult forråsiresånn. :humre: Det var fryktelig vanskelig å forstå fremgangsmåten på akkurat det. Ble sånn der pent. :rolleyes: Vanskelig å få det pent nederst der buksa skal sys sammen i bunn av glidelåsen. Det er mulig at problemet var at denne var delbar. :undrer:

Jaja. Jeg får fortsette å klore på! Har fått helt dilla med symaskinen. Og innser at jeg MÅ ha meg en overlock. :dåner: Hadde besøk av ei venninne på lørdag, så vi hadde sydag. Hun hadde med seg en sånn en. Helt forbanna magisk maskin å sy på!
#71

Neket sa for siden:

Kan melde om at jeg har strikket to par sokker. :stolt: Pinne 4.5 så det gikk ganske fort. Og en selbuvott, den ble faktisk ganske fin, håper den andre også blir det. Har røket ett leddbånd, så det blir mye strikking foran TV om kvelden.


#72

Heilo sa for siden:

Jeg har bestemt meg for å stå over, med henvisning til at jeg gjør nok vanskelige ting i arbeidstida akkurat nå, og heller vil bruke fritida til å gjøre ting jeg kan og mestrer. Som å strikke enkle mønstre som jeg har strikket før. :sorry:


#73

Luftslottet sa for siden:

Hvordan går det med dere?

Jeg er i gang med ermene på min vanskelig-genser, og fikk et tupp bak av at Amylin tilbød seg å renskrive kråketærne mine, så nå er jeg halvveis i å renskrive strikkemønsteret. Det baller gjerne litt på seg, jeg syns liksom at det mangler både bilder, instruksjonsvideoer og flere størrelser, men delmål 1 får være å skrive ned det som er ferdig, iallfall.

Begrensningens kunst er også vanskelig. :klem:


#74

Luftslottet sa for siden:

Wow! :danse:


#75

Adrienne sa for siden:

Jeg har sydd ferdig buksen. Nesten. Den ble ikke helt fin foran, og da ble jeg sur, og la den bort. :trasser: Skulle gjøre den ferdig i helgen, men da endte jeg opp med å rydde walk-in-garderoben min i stedet.

Nytt forsøk til helgen. :nemlig:


#76

Luftslottet sa for siden:

:heia:


#77

Luftslottet sa for siden:

Jeg er ferdig med vottemønster. :tøff:
Nå gjenstår bare å få den teststrikket og å ta litt finere bilder.


#78

Albertine sa for siden:

Si fra om du trenger teststrikker! :jupp:


#79

Adrienne sa for siden:

Jeg teststrikker gjerne!#81

Matilda sa for siden:

De ser sjukt kule ut! :hjerteøyne: Jeg er dessverre ubrukelig til teststrikk, jeg får aldri ting ferdig når de bør være det, men noen skal jo kjøpe oppskrift også! Ganske sikker på at i alle fall to av gutta vil ha etter hvert.


#82

Input sa for siden:

Hun har gitt meg æren av å teststrikke, så jeg antar hun har et langtidsperspektiv på dette. :knegg:


#83

Fløyel sa for siden:

Det poppet opp en genser som "hastet" fra Mini, så jeg har måtte legge bunaden litt på is. Men nå er beltet snart ferdig, og jeg knakk koden - ble fornøyd.


#84

Bloppy sa for siden:

Jeg har sydd bukse! Og shortser! :hyper:

Men jeg får ikke til å legge inn bilder. :(


#85

Bloppy sa for siden:

Jo! Ett av bildene. Prøver igjen med det andre. Næh. Og det var de som var vanskeligst å sy.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.