Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Garderobeløsning på soverommet

#1

MegaMie sa for siden:

Garderoben på soverommet vårt er en salig blanding av skap og synger på siste verset. Men hva slags garderobeløsning skal vi gå for nå? Åpen eller lukket løsning, dører eller skyvedører, PAX eller skreddersydd løsning?

Noen som vil komme med sine tips/erfaringer?


#2

meisje sa for siden:

Det avhenger av budsjett og hva som er viktig for dere, og hvor stor plass dere har. Jeg syns pax fra ikea er mye for pengene, og har god nok kvalitet. Jeg er ikke så begeistret for skyvedører på soverommet, det bråker når de flyttes, og det er ikke alltid vi legger oss eller står opp til samme tid. Jeg syns heller ikke frontene til skyvedørsgarderober passer til eldre hus. Og det kan være vanskelig å komme til midt mellom dørene. Men klart, det krever mere plass å åpne en dør på 50 cm som tradisjonelle skap har.


#3

Gaia sa for siden:

Vi har Pax, etter å ha hatt en skreddersydd løsning tidligere, og jeg er utrolig fornøyd. Vi valgte også dører fremfor skyvedører, som vi hadde tidligere, og det syns jeg også fungerer bedre, fordi alle deler av skapene er tilgjengelig samtidig.


#4

millact sa for siden:

Fikk satt inn pax og er svært fornøyd. Har dører. Inni har jeg kurver i tre og metallkurver samt hengere.


#5

sindrome sa for siden:

Pax er bra. Jeg vurderer å bytte ut mine pax-dører med gardiner i gangen. Fremdeles på gjerdet. Synes det kan være fint på soverom, da få man litt mykere inntrykk der. Tenker da å kjøpe skinne som jeg fester øverst på skapet og så kan gardinene festes i sånne dingser i skinna.


#6

venla sa for siden:

Jeg er og veldig fornøyd med pax fra IKEA, og det passet perfekt med to moduler (150 cm bredt) på soverommet. Jeg har skyvedører siden det ikke er plass for at dører kan slå utover og er veldig fornøyd med de. En dør med speil og en uten. De bråker ikke.


#7

Anne C sa for siden:

Jeg elsker skyvedørsgarderoben vi har på soverommet vårt. Det og varmepumpa må være de beste tingene vi har i huset.


#8

Shun sa for siden:

Jeg har en PAX-vegg uten dører på soverommet. Jeg er superfornøyd med kvalitet og funksjonalitet.


#9

rajraj sa for siden:

Jeg vil i hvert fall anbefale dører - om de kan skyves eller ei - med tanke på støv. Av samme grunn har vi garderobe fra gulv til tak også, slik at vi unngår støvsamling på toppen. Vi har skyvedører på grunn av plassmangel, men hadde jeg hatt plass ville jeg nok hatt vanlige skapdører på soverommet.


#10

MegaMie sa for siden:

Ja, det med støv har gjort at jeg er litt skeptisk til åpen løsning. Samt at vi ser rett på skapet fra senga, og det krever at det er veldig ryddig.


#11

Røverdatter sa for siden:

Vi bestilte fra Elfa og fikk tilpasset innredningen helt perfekt fra gulv til tak inne i to nisjevegger på soverommet. Skyvedører, oppheng,trådkurver og en blanding av massive hyller og trådhyller. Jeg er superfornøyd selv etter 3 år.


#12

MegaMie sa for siden:

Hvor mye måtte dere gi for det om jeg tør spørre?


#13

veobra sa for siden:

Vi har elfa som hyller på vaskerommet og jeg er veldig fornøyd. God kvalitet og mange lure løsninger. Det er ofte salg på innredning og også skyvedører.


#14

Røverdatter sa for siden:

Jeg husker ikke nøyaktig, men tror vi ga rundt 15’ for to vegger. Monterte det selv.


#15

Maverick sa for siden:

Det viser seg at uavhengig av skaputforming ender jeg gjerne med å foretrekke gulvet som oppbevaringsplass. :jupp:


#16

Bloppy sa for siden:

:nemlig: Eller den «puff-saken» vi har i hele fotenden av sengen. :himle:

Vi kjøpte ekstra høye skap fra PAX med hvite dører. Sånn med «speil» i. (Heter det speil i dører?) Vi har lys på toppen og inni skapene. Vi har stort soverom og har hvert vårt skap på hver vår side av sengen. Fire dører. Aner ikke bredden på de. Mitt er fullt, så jeg må ty til andre skap i huset for deler av garderoben. :knegg: Mannen har derimot masse ekstra plass i sitt.


#17

Palmen sa for siden:

Jeg er veldig glad i pax skap, men liker ikke innredningen, i hvert fall ikke de brede trådkurvene som jeg vet mange skryter av. Vi har to pax-løsninger i huset, i den andre har vi elfa trådkurver og de er mye mye bedre. Det ser så lekkert ut med hyller og utstillinger og hva har du men jeg har konsekvent alt for mye klær og alt for lite skapplass så her må det være rasjonelt foran design.


#18

Vind sa for siden:

Pax-skuffene i tre er mye mer stabile enn de i trådnetting, så jeg foretrekker dem.


#19

sindrome sa for siden:

Signerer!



#21

sindrome sa for siden:

Jeg har de både i gangen og på soverommet, men jeg vurderer å gjøre noe for å endre fargen. De passer ikke helt med resten av fargene mine synes jeg. digrerer



#23

MegaMie sa for siden:

Har du bilde av dørene?


#24

millact sa for siden:

Nei. Har Reinsvoll dører med skinnhåndtak. Vet dørene var svært populære.


#25

IzziCreo sa for siden:

Slenger meg på Pax-anbefalingene. Vi har Pax på soverommene i ulike former. Jeg liker nok aller mest de som kun er 30 cm dype (35?). Full oversikt i skuffene :hjerter: Har både treskuffer og kurver, og liker begge deler. Vi har skyvedører på skapene inne hos oss, og jeg liker godt at ikke kan må slå dørene opp. Vi har Elfa skyvedører også, men de er mange år gamle. Det er skikkelig flott å se innredning uten dører, men fullstendig upraktisk for oss i hvert fall grunnet støv og at vi rett og slett ikke har så schvært hus at vi kan ha så mye skaper vi bare måtte ønske (ergo skuffene er fulle-fulle) :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.