Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Retter du anbefaler med link







#7

frukt sa for siden:

Jeg er veldig glad i frikassé, og jeg pleier å lage av høne fordi det er så billig. Ca 34 kr for en høne på Obs. Koker man høna dagen før går det raskt å slenge ihop en frikassé. :jupp:
frittogvilt.com/recipe/kyllingfrikasse/




#10

Shun sa for siden:

Mushroom bourguignon. Vegansk bourguignon, som tar en tredjedel av tiden å tilberede - samt den beste retten jeg vet om til å overbevise skeptiske kjøttetere om at plantebasert mat kan være et fullverdig alternativ.


#11

løve70 sa for siden:

Jeg er generelt sett veldig glad i oppskriftene på Trines matblogg. Her er noen av favorittene:
Torsk med chorizosmør - trinesmatblogg.no/recipe/pannestekt-torsk-med-chorizosmor/
Ovnsbakt chilikylling - trinesmatblogg.no/2009/10/ovnsbakt-chilikylling-med-chorizo/
Blomkålsuppe med chorizo - trinesmatblogg.no/recipe/blomkalsuppe-med-chorizo/
Laks med spicy brokkoli og ponzosaus - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-spicy-brokkoli-og-ponzusaus/
Laks med soyasaus - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-soyasaus-og-pak-soi-salat/
Laks med spinat og feta - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-kremet-spinat-og-feta/
Wok med spicy kjøttdeig - trinesmatblogg.no/recipe/wok-med-spicy-kjottdeig-nudler/
Thaisuppe med kylling - trinesmatblogg.no/recipe/thaisuppe-med-kylling-og-red-curry/
Hot kyllingsuppe - trinesmatblogg.no/recipe/hot-kyllingsuppe-med-tomat-eple-og-lok/






#16

Nenne sa for siden:

Denne smakte jeg i dag, laget med avokado i stedet for tomat. Nydelig!


#17

Strutsen sa for siden:

Jeg syntes denne her er veldig god og rask og enkel å lage. Jeg kjøpte pesto istedenfor å lage (for jeg er så innmari glad i denne), men brukte pinjekjernene og litt parmesan i selve retten.







#23

Charlie sa for siden:

vi bruker brokkolisalaten til Meny, men uten bacon.

Som selvstendig rett eller som tilbehør. Eller det første den ene dagen og det andre den neste. Eller matboksen full til lunsj.

Lager nachos enten med stekt kjøttdeig eller med en pakke eller to med brune bønner, alt ettersom:

Ovnsfast form smøres, kjøttdeig eller bønner, evt. mais eller lign om man vil, knuse tacoskjell over, litt revet ost, inn i ovn til den er gjennomvarm. Med salat om man vil, ris eller hva som passer, eller bare som den er til kveldskos. Vi bruker sjelden skjellene i tacosett, så det er slik vi bruker dem opp.

Biffsalat er også skikkelig digg. Salat, kokt ris og strimler av stekt kjøtt etter smak, gjerne med litt asiatiske smaker -eller ikke. Kjøtt og ris er varmt.




#26

Mei sa for siden:

Fin tråd! Middagsvariasjon er en av tingene som gjør at jeg ikke har koronaklikket fullstendig.

Choritzo og pasta onepot. Enda bedre dagen etter;
coop.no/obs/i-sesong/ida-gran-jansen/pastaform-med-chorizo/

Langkokt høyrygg - søndagsmat (føltes ekstra eksklusiv da polet var stengt); www.godt.no/oppskrift/8973/intens-og-raus-kosemat?utm_source=vgno_frontpage_widget

Nudelsalat med reinskav og chili. Original måte å bruke reinskav på. Ungene elsket den; trinesmatblogg.no/recipe/nudelsalat-med-reinsdyrskav-chilidressing/

Pasta pesto med kylling. Storebror lager enten pannekaker, sashimi eller denne når han står for middagen. Anbefaler lårfilet i stedet for brystfilet; www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/kylling-med-pasta-og-pesto







#32

Pelen sa for siden:

Jeg trenger flere kylling- eller svinekjøttretter. Noen som har noe å komme med?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.