Pelen sa
for 4år siden:
Jeg trenger å få inn litt nye retter i middagslagingen. Har du noen gode retter å anbefale som du har funnet på nettet?
Den her kylling med chorizo gjør vi innimellom: trinesmatblogg.no/recipe/kyllingform-med-chorizo-chili-og-cherrytomater/
Sissel sa
for 4år siden:
Denne likte vi godt:
www.godt.no/oppskrift/8185/pastamiddag-med-kjoettsaus-paa-1-2-3
Elise sa
for 4år siden:
De fleste har kanskje en ålreit bolognese, men vi prøvde denne her om dagen og jeg likte den godt. Vi har brukt mye dolmio, men dette er nok veien å gå. :nemlig:
www.godt.no/oppskrift/314/spagetti-bolognese-paa-30-min?fbclid=IwAR11LywGWv9HgSJtZBkBi0xqv11M2JERcykyANwAtQqJ8DJDm6SF_aFVs5M
LilleT sa
for 4år siden:
Lynrask linsegryte fra Hanne-Lenes vegetar: hannelene.no/linsegryte/
Syrinx sa
for 4år siden:
Da jeg serverte denne i 40-årslaget mitt ble sausskåla bortimot stikka ren. Fantastisk god rett.
trinesmatblogg.no/recipe/kylling-satay-med-peanottsaus-og-mangosalat/
frukt sa
for 4år siden:
Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus
www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/torsk-i-ovn-m-flote-tomatsaus/1279131
Grønnsaksform med mango og cashews.
coop.no/mega/oppskrifter/gronnsaker/gronnsakform-med-mango-og-chashewnotter/
frukt sa
for 4år siden:
Jeg er veldig glad i frikassé, og jeg pleier å lage av høne fordi det er så billig. Ca 34 kr for en høne på Obs. Koker man høna dagen før går det raskt å slenge ihop en frikassé. :jupp:
frittogvilt.com/recipe/kyllingfrikasse/
allium sa
for 4år siden:
Denne hadde vi på onsdag, veldig godt:
www.godt.no/oppskrift/9536/tex-mex-oerret-med-frisk-salsa-og-poteter
Shun sa
for 4år siden:
Den beste lasagnaen jeg vet om . Full av umami. Det er liksom irrelevant at den er vegansk også.
Shun sa
for 4år siden:
Mushroom bourguignon . Vegansk bourguignon, som tar en tredjedel av tiden å tilberede - samt den beste retten jeg vet om til å overbevise skeptiske kjøttetere om at plantebasert mat kan være et fullverdig alternativ.
løve70 sa
for 4år siden:
Jeg er generelt sett veldig glad i oppskriftene på Trines matblogg. Her er noen av favorittene:
Torsk med chorizosmør - trinesmatblogg.no/recipe/pannestekt-torsk-med-chorizosmor/
Ovnsbakt chilikylling - trinesmatblogg.no/2009/10/ovnsbakt-chilikylling-med-chorizo/
Blomkålsuppe med chorizo - trinesmatblogg.no/recipe/blomkalsuppe-med-chorizo/
Laks med spicy brokkoli og ponzosaus - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-spicy-brokkoli-og-ponzusaus/
Laks med soyasaus - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-soyasaus-og-pak-soi-salat/
Laks med spinat og feta - trinesmatblogg.no/recipe/laks-med-kremet-spinat-og-feta/
Wok med spicy kjøttdeig - trinesmatblogg.no/recipe/wok-med-spicy-kjottdeig-nudler/
Thaisuppe med kylling - trinesmatblogg.no/recipe/thaisuppe-med-kylling-og-red-curry/
Hot kyllingsuppe - trinesmatblogg.no/recipe/hot-kyllingsuppe-med-tomat-eple-og-lok/
Nextlife sa
for 4år siden:
Lettvint og god onepotpasta
kolonial.no/oppskrifter/2283-spoon-alt-i-ett-pasta-med-kjottboller/
Bloppy sa
for 4år siden:
Baconsurret torsk. Vi hadde denne på menyen torsdag. Veldig godt.
lyngstadernaering.no/2016/02/06/baconsurret-torsk-med-gulrotstappe-lavfodmap/
løve70 sa
for 4år siden:
Denne lakseretten er god:
frutimian.no/2015/11/18/laks-med-pasta-og-gronnsaker/
Enkel kyllingrett:
frutimian.no/2015/12/05/tante-torhilds-kyllingform/
Mer kylling:
www.denstoltehane.no/recipe/kremet-kyllingpanne-med-spinat-og-paprika/
Ikke akkurat hverdagsmat, men denne er skikkelig god:
www.godt.no/oppskrift/9332/bakt-jalapeno-poppers-dipp-med-smeltet-ost
Avatar sa
for 4år siden:
Denne pastaretten er skikkelig god!
meny.no/oppskrifter/Pasta/pasta-a-la-vodka/
Nenne sa
for 4år siden:
Denne smakte jeg i dag, laget med avokado i stedet for tomat. Nydelig!
Strutsen sa
for 4år siden:
Jeg syntes denne her er veldig god og rask og enkel å lage. Jeg kjøpte pesto istedenfor å lage (for jeg er så innmari glad i denne ), men brukte pinjekjernene og litt parmesan i selve retten.
gnuri sa
for 4år siden:
vi liker denne godt: www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/laks-på-squash
løve70 sa
for 4år siden:
Da kan jeg legge til denne som jeg prøvde i dag: trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-chilikylling-med-paprika-tomat-og-appelsin/
Karamell sa
for 4år siden:
Favorittsuppen
www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/supper/hot-kyllingsuppe
Karamell sa
for 4år siden:
Denne kyllingretten er god
trinesmatblogg.no/recipe/baconsurret-kylling-med-eple-og-balsamicosaus/
Nigellas kylling, timian, sitron og hvitløksform
nyrebloggen.wordpress.com/2015/04/09/en-oppskrift-kylling-helt-uten-salt/
Pelen sa
for 4år siden:
Vi er veldig glade i varme grønnsaksretter som tilbehør og vu spiser egentlig lite salat, men mye varmt. I dag slengte jeg sammen denne: www.matprat.no/oppskrifter/kos/bakt-sotpotet-med-brokkolipesto-og-stekte-kikerter/
Jeg hadde ikke brokkoli hjemme, men brukte en vanlig pesto av god kvalitet. Det ble godt.
Charlie sa
for 4år siden:
vi bruker brokkolisalaten til Meny, men uten bacon.
Som selvstendig rett eller som tilbehør. Eller det første den ene dagen og det andre den neste. Eller matboksen full til lunsj.
Lager nachos enten med stekt kjøttdeig eller med en pakke eller to med brune bønner, alt ettersom:
Ovnsfast form smøres, kjøttdeig eller bønner, evt. mais eller lign om man vil, knuse tacoskjell over, litt revet ost, inn i ovn til den er gjennomvarm. Med salat om man vil, ris eller hva som passer, eller bare som den er til kveldskos. Vi bruker sjelden skjellene i tacosett, så det er slik vi bruker dem opp.
Biffsalat er også skikkelig digg. Salat, kokt ris og strimler av stekt kjøtt etter smak, gjerne med litt asiatiske smaker -eller ikke. Kjøtt og ris er varmt.
løve70 sa
for 4år siden:
Prøvde denne i dag. Veldig god :)
www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/het-gryte-for-to
frukt sa
for 4år siden:
Loaded veggie nachos, veldig godt!
www.facebook.com/NRKP3/videos/498189897688502
Håper linken virker.
Mei sa
for 4år siden:
Fin tråd! Middagsvariasjon er en av tingene som gjør at jeg ikke har koronaklikket fullstendig.
Choritzo og pasta onepot. Enda bedre dagen etter;
coop.no/obs/i-sesong/ida-gran-jansen/pastaform-med-chorizo/
Langkokt høyrygg - søndagsmat (føltes ekstra eksklusiv da polet var stengt); www.godt.no/oppskrift/8973/intens-og-raus-kosemat?utm_source=vgno_frontpage_widget
Nudelsalat med reinskav og chili. Original måte å bruke reinskav på. Ungene elsket den; trinesmatblogg.no/recipe/nudelsalat-med-reinsdyrskav-chilidressing/
Pasta pesto med kylling. Storebror lager enten pannekaker, sashimi eller denne når han står for middagen. Anbefaler lårfilet i stedet for brystfilet; www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/kylling-med-pasta-og-pesto
Bean sa
for 4år siden:
Noen pastaretter som er enkle å lage og smaker godt:
Kyllingpasta med chorizo og brokkoli
Kremet pasta med kylling
Alle i familien elsker disse kjøttbollene i tomatsaus . Bytter ut strøkavring med potetmel for å gjøre de glutenfri samt lager glutenfri pasta til.
Denne suppa er kjempe god - Indisk kylling suppe fra Trines matblogg
løve70 sa
for 4år siden:
Prøvde denne i går. Veldig enkel og god: www.godt.no/oppskrift/9562/biff-brokkoli-og-cashewnoetter
venla sa
for 4år siden:
Disse har jeg laget mange ganger:
Linsesuppe med grønnsaker, www.etkjokken.com/2017/01/chunky-linsesuppe-med-gronnsaker/
Torsk med søtpotetmos, trinesmatblogg.no/recipe/torsk-med-chorizosalsa-og-sotpotetmos/
Arvekylling (kyllingform), frutimian.no/2011/01/23/arvekyllingen/
Blå sa
for 4år siden:
Grønnsakslapskaus: greenbonanza.com/2018/10/13/gronnsakslapskaus/
Kjempegod
zinatara sa
for 4år siden:
Disse er fantastiske youtu.be/yJA2I3PBV0U
Og denne tacogryten med orzo www.365daysofcrockpot.com/instant-pot-cheesy-taco-orzo/ Jeg lager i trykkoker, men vil tro den godt kan lages i vanlig gryte. Ungene er ikke glad i oliven, så jeg putter oppi en boks mais i stedet. Har laget den til selskaper og alle liker den.
Pelen sa
for 4år siden:
Jeg trenger flere kylling- eller svinekjøttretter. Noen som har noe å komme med?
gnuri sa
for 4år siden:
Denne lager vi med kylling. Dropper szechuanpepper, for det er vi ikke så begeistret for, og dropper dermed siste del av oppskriften der man skal ha varm olje på til slutt. I tillegg dropper vi chiliene, for chillipasten og chilipulver blir mer enn sterkt nok.
redhousespice.com/sichuan-boiled-fish/?fbclid=IwAR20WvDgg19V9HyaXLanR6Cf4IC1C4try40VZI2pYR62Yll0Qrj55x-oDcE
Pelen sa:
Jeg trenger flere kylling- eller svinekjøttretter. Noen som har noe å komme med?