Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Timar sa for siden:

Kaffestua har jo vært åpen siden grytidlig, men helt uten besøk? Jeg kommer! :kaffepc:

Ideelt sett så hadde jeg sovet noen timer til, men siden det visst ikke lar seg gjøre for tiden, så får jeg sette i gang med nødvendig jobbing kombinert med forberedelser til barnebursdag. Utendørs, så klart. Godt det skal bli varmere utover dagen!

God søndag!


#3

Blondie sa for siden:

Jeg var tidlig oppe, men var effektiv og fikk spadd unna en rettebunke. :stolt: Bare tre igjen.

Er det lov å juble over at januar gikk over i år også? Februar er praktisk talt mars og mars er en vårmåned (noen ganger med noen meter snø, men lell).


#4

oslo78 sa for siden:

Jeg er også til stede i dag! Nydelig vær og må komme meg ut på tur kjenner jeg. Tror det blir på beina i dag. Også har jeg to rettebunker (digitale, men likevel) som må unnagjøres og en pappa på sykehus jeg må pjuske (digitalt) med.


#5

Mex sa for siden:

Det er deilig at januar nå er over. :D
Denne helgen har gitt et snev av normalfølelse, men unger som har vært med venner, minstemann på overnattingsbesøk og i dag er vi til og med bedt bort på middagsbesøk!


#6

Eia sa for siden:

Hey, januar er ikke over før i morgen. :knegg:

Det er spådd litt mildere vær utover dagen, så da blir det gåtur i skogen med min eldste niese, som jeg ikke har sett på lenge. :hjerter:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg tok en råsjans og regnet med at dagen i dag gikk fint. :knegg: Praktisk talt over, da.


#8

Strutsen sa for siden:

Jeg sov lenge i dag også, men i dag syntes ikke den firbeinte det var nødvendig å stå opp heller. Med snorkende mann bortreist og kun store barn, er det ingenting som vekker meg. Jeg har en haug med klær som bør legges sammen, så plutselig er å lese pensum et mye morsommere alternativ. :knegg:


#9

Maverick sa for siden:

God morgen! :juhu: Jeg har ryddet kjøkken og stue og vasket gulv og gjort yoga og nå prøver jeg å overbevise meg selv om å bli sittende en times tid med helgeavisene. (Mmmm. Papiravis! :elsker: )


#10

millact sa for siden:

Hvordan retter du digitalt, Oslo78?

Elsker at det er februar i morgen, Blondie! Et skritt nærmere vår.

Nydelig vær i sør, sikkert kaldt. Eldste skal gjøre matte, huset må vaskes og ryddes og jeg har lovet dem en tur til byen for å teste Happy Donuts.


#11

oslo78 sa for siden:

Jeg retter på en app som heter Showbie hvor jeg kan «skrive» med en ipadpenn eller fingeren oppå det elevene har levert (elevene har skrevet på ipaden på samme måte først).

Det er den ene «bunken». Den andre er en faktatekst. Der har jeg et eget skjema som jeg skriver på på pc, et vurderingskriterieskjema. Så legger jeg skjemaet ut på Showbie sammen med teksten de har levert.


#12

Strutsen sa for siden:

Mav: Ja, papiravis! :hyper:


#13

millact sa for siden:

Det høres avansert ut, Oslo78. Det er vel fremtiden, det.

15-åringen har hjulpet bestemor med å få på tv. Ikke bare bare med hdmi, internett mm. Godt vi bor nærme. Hun ble veldig glad!


#14

Tjorven sa for siden:

Dobbelbursdag i heimen. Mannen blir 47 og snuppa 16. Men den ferske 16-åringen er i karantene, så festen blir sterkt begrenset.


#15

007 sa for siden:

Vi har dobbeltbursdag til uka, mannen blir 49 og eldste 27. eldste har aldri vært opptatt av bursdager, men i år vil han hjem til mor og ha middag og kake.

Mye nysnø ute, og det ser ut til at det kommer mer. Jeg tok med langrennsskiene hjem fra fjellet, men jeg tror de blir liggende i skiboksen. Ski på TV frister mer.


#16

star sa for siden:

Gratulerer til mannen og 16-åringen :ballonger: :fløyte:


#17

millact sa for siden:

Hurra for 16-åringen, Tjorven!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.