Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med REN-produkter?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har brukt Dermalogica i flere år, samt noen koreanske kremer, men problemet er at ingen av dem kan jeg få tak i "rett utenfor døra". Så tenkte jeg skulle teste noen av merkene de selger på apoteket, og syns REN høres ut som gode produkter.

Har du brukt dem? Likte du dem? Spesielt noen produkter du elsker?

(Ja, jeg vet at de selger Dermalogica på apoteket, men mange fører ikke akkurat den hudkremen jeg vil ha, eller de er utsolgt. Også er den jo skikkelig dyr)


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg forsøkte en rens, men det tålte jeg ikke. Ei heller to andre her i familien. Det stod at den skulle være for sensitiv hud. Nå skal det sies at jeg reagerer på MYE :sparke:

Tillater meg å anbefale Lush sine produkter selv om du ber om REN :knegg: Det er det eneste merket jeg kan bruke så og si alt av. Enkelt å få tak i her i Oslo. De er superflinke til å veilede og rause med tester slik at man kan at man kan prøve de i ro og mak hjemme. Man kan også ringe bestilling og plukke opp i butikken.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg får utslett bare jeg går forbi en Lush-butikk, så det er totalt uaktuelt. :knegg: Og jeg syns ikke det er lett å få tak i, når jeg må til sentrum. Apotek har jeg 700 meter unna.

Men dumt det du sier om å reagere på REN. Jeg har sensitiv hud selv, så det lover jo ikke godt.


#4

Bergensis sa for siden:

Eg bestiller via blush.no og blivakker.no
Da kjem det i postkassen. Brukar augekrem frå Dermalogica, og kjøper inn når den er på tilbud.

Har Ren augekrem no, og den fungerer fint den! Eg har sensitiv hud, og har ikkje reagert.


#5

Matilda sa for siden:

Jeg dro til skikkelig og kjøpte inn masse REN-produkter rett over nyttår, litt på apoteket og litt på nett. Jeg har brukt det nå en tre ukers tid og er veldig fornøyd, huden min er mindre rød, mindre kvisete og bedre fukta. Bruker Evercalm Gentle Cleansing Gel, Ready Steady Glow Tonic og Evercalm Overnight Recovery Balm, som jeg kommer til å fortsette å kjøpe. Har i tillegg to typer dagkrem: Vitamin C Gel Cream, som jeg er litt mer lunken til, Ultra Moisture Day Cream, som jeg liker bedre, og Mineral Active 7 Eye Gel, som jeg ikke helt veit hvor godt funker, og er usikker på om jeg kjøper igjen.

Jeg har temmelig sensitiv hud, og er var for lukt og får fort irritert hud, men dette fungerte veldig bra for meg! Liker at det er tilgjengelig på mitt lokale apotek, st det har mild lukt og skal være sånn brukbart miljøvennlig.


#6

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg vet at jeg kan bestille ting. Det er det jeg har gjort, men jeg syns ikke det fungerer. Jeg husker aldri å bestille i tide, så derfor er jeg spesifikt ute etter produkter jeg kan få tak i lett, i nærmiljøet. Ergo: apotek. Vil gjerne ha tips om andre produkter jeg kan få tak i på apotek, om dere heller vil anbefale de. :vilha:

Godt å høre du ikke har reagert på øyekremen!


#7

Lavender sa for siden:

Jeg brukte REN i et par år, men fant aldri en dagkrem som fuktet nok, selv med serum under.


#8

Matilda sa for siden:

Jeg har kombinert litt med Vichy Nutrilogie 2, også fra apotek, som jeg har brukt lenge og synes gir bedre fukt. Det er mulig jeg fortsetter med den og bare bruker renseprodukter og nattkrem fra REN.


#9

Tallulah sa for siden:

Hm, nok fukt er også et issue, ja. Jeg er egentlig superfornøyd med smartage-dagkremen fra Dermalogica, og den har i tillegg solfaktor. Men koster nesten 1000,- og jeg glemmer alltid å bestille den i tide.

Fortell meg om Vichy da! :knegg: Jeg har alltid trodd at den var veldig parfymert?


#10

Karamell sa for siden:

Jeg fikk denne i adventskalenderen min, og liker den så langt. jeg reagerer sjelden på ting, men får lett kviser på hals/ hake. Det frister å prøve flere produkter, men dagkremen min, som fungerer på min medisinpåvirkede acnehud, er fra La Roche Posey (Effaclar H) (også apotek). Masse fukt, ikke fett.

Ren: www.blush.no/product/1160119/ansiktspleie/toner-ansiktsspray/ren-radiance-ready-steady-glow-daily-aha-tonic?gclid=Cj0KCQiAx9mABhD0ARIsAEfpavSHptAePqR02_2-WqF86OuBG9Gt9h0l5sN_wFjkysBwgQW-g75LH4caAvwvEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#


#11

Matilda sa for siden:

Ja, en del av det lukter ganske mye, og det er en av grunnene til at jeg ikke har brukt renseprodukter derfra. Nutrilogie-kremene lukter så godt som ingenting, så de går bra for min del. Bytta til den fra Biotherm Aquasource, som jeg syntes ga mindre fukt og mer lukt til dyrere pris. Jeg veksler mellom Nutrilogie 1 og 2, 2 gir mer fukt.


#12

Shun sa for siden:

Jeg - med sensitiv hud og nese - er fornøyd med Tolerianeserien til La Roche-Posay.
Tilgjengelig på apotek, men ofte billigere fra farmasiet.no.


#13

Einhyrningur sa for siden:

Jeg bruker REN, den for sensitiv hud. Elsker det!


#14

Fintdethei! sa for siden:

Pleier de ikke ha sett med reisestørrelser også i REN? Da kunne du prøvd ut om de passer din hud.


#15

IzziCreo sa for siden:

Haha, ja, det er litt voldsomt i selve butikken, men det er det gjerne de badebombene som står for :knegg: Jeg trodde i mange år at Lush var sånn ungjente-fjasebutikk, men etter å ha lest meg opp på shampobarer så skjønte jeg at jeg hadde tatt feil av dem. Selv min superdyktige frisør som har for lengst gitt opp å finne en shampo jeg kan bruke, er over seg av begeistring etter at jeg startet med Lush for både hår og hodebunn. Men sorry, nå skal jeg stoppe å snakke om Lush :knegg:

Du kan teste ut L'Occitane hvis du har Vitus apotek. De har en sensitive line. Og La Roche Posay. Der gar jeg testet produktene for sensitiv og rød hud (Rosealic). Det er gode produkter, men for meg så funker gjett-tre-ganger Lush bedre :humre:
Kom på at det var REN Evercalm jeg testet ut, og som ikke funket.


#16

Tallulah sa for siden:

Neida, du skal få være begeistret for Lush. Jeg hadde en hårkrem derfra som var fantastisk, men den var så sterkt parfymert at jeg fikk panikk hver gang jeg brukte den. Jeg tåler litt parfyme altså, men greiene derfra lukter så syntetisk. Jeg har også hørt mye bra om shampoo- og balsambarene deres så om de bare sluttet med den fæle lukta hadde jeg vært all for. Nå jobber jeg ikke i sentrum lenger heller, så da er terskelen litt høy for å dra innom og be om noen prøver også. Handleradiusen har endret seg, både med koronatestriksjoner og skifte av arbeidsplass.

Men ble litt skeptisk til REN. Jeg har både litt rød, sensitiv hud, og trenger mye fukt, og det er vel det flere i tråden ikke har vært helt fornøyd med.


#17

GinaK sa for siden:

Jeg har tidligere "alltid" brukt Vichikremer. Og en rosa skumrens. Men den ble borte etterhvert. Siste tiden brukte jeg oftest Vichy Neovadiol magistral, brun serie. Så begynte jeg å bestille fra iHerb noen år inntil tollgrensen kom i fjor.
Nå det siste året har jeg brukt CeraVe. Den store dunken, Synes den fukter bra. Men jeg har ikke problemhud, bare litt tørr. lyko.com/no/cerave/cerave-moisturizing-cream-340-ml?gclid=Cj0KCQiAx9mABhD0ARIsAEfpavR_jcDOY33yKrfRJHi6VkfEeSOfcNJL7MLk8mqoFvyoHw9dmXBtHp4aAtG7EALw_wcB

Bestilte forresten fra Lyko onsdag kl. 9.30 og varene lå på trappa torsdag kl. 07.10. Utrolig kjapt. Og gratis frakt, men sånn har det vel blitt nå siste året..


#18

Pelen sa for siden:

Sidespor. Er det noen som har brukt Dermalogica Intensive Moisture Balance og Dermalogica Age Smart og som kan sammenligne? Jeg har brukt den første i sikkert 20 år, men kanskje huden min begynner å bli klar for Age Smart.

REN-produkter har jeg også brukt, men det begynner å bli noen år siden så jeg husker ikke hvilken serie/farge som jeg brukte. Jeg mener at noen av dem var i en dus grønn farge. Jeg var fornøyd med dem. Jeg har også sensitive hud.


#19

Tallulah sa for siden:

Jeg byttet fra den ene til den andre for noen år siden. Merket ikke noen forskjell, egentlig. Gode begge to. Det jeg har merket forskjell på, er tilgjengeligheten. I starten tror jeg ikke apoteket førte Age smart, og jeg måtte enten til hudpleier eller bestille. Nå har jeg vært så heldig at jeg har hatt en hudpleier rett nedi svingen som fører Dermalogica, men de skal bytte merker.


#20

Zulu sa for siden:

Hvilken Age Smart-krem tenkte du på? Jeg har prøvd dynamic skin recovery, men falt tilbake på intensive moisture balance etter en stund. Tenkte jeg skulle prøve super rich repair etter hvert, fordi jeg trenger mer fukt, tror jeg, men den er skrekkelig dyr.


#21

Che sa for siden:

Har du vurdert avène sine produkter? De har jeg vært fornøyd med. (Jeg er dog i motsetning til deg en lukt-junkie, så nå gir jeg Rituals en sjanse....)


#22

Tallulah sa for siden:

Gærning! :latter: Neida, jeg liker lukt, men mer diskret.

Har tenkt litt på avène også. Jeg liker godt bloggen heltkrem.no, og de har hatt et fokus på apotekprodukter som har inspirert meg.


#23

Nera sa for siden:

For meg har produktene alt for mye eteriske oljer til at jeg takler å bruke dem i ansiktet. Etter å ha brukt andre serier med eteriske oljer over en lang periode, opplevde jeg å plutselig begynne å reagere på "alt", så det har ført til at jeg er blitt ekstra oppmerksom på ingredienser. Jeg foretrekker La Roche Posay og Avene av apotekseriene av den grunn.


#24

Tallulah sa for siden:

Oj, godt poeng Nera.


#25

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har veldig sensitiv hud, tåler ikke stort, men REN tåler jeg.


#26

Pelen sa for siden:

Jeg vet ikke hvilken av dem for jeg har vært fornøyd med intensive moisture balance og ikke satt meg inn i noen av de andre dagkremene (jeg bruker den både morgen og kveld). Jeg fikk hudpleie som julegave og kan spørre henne om hva hun tenker.

#27

Tallulah sa for siden:

Jeg har den i skapet. Tanken var å bruke den som nattkrem, men det har ikke blitt gjort. Både fordi jeg ikke er så veldig flink til å rense huden på kvelden, men også fordi jeg syns den er for feit. Selv om jeg har skikkelig tørr hud om vinteren.


#28

Nera sa for siden:

Jeg har hud som trenger både fukt og fett, og Super Rich Repair var som vaselin, og jeg opplevde på sikt at den lå oppå huden, samtidig som jeg ble tørrere.


#29

Zulu sa for siden:

Grynt. Hvorfor finnes ikke bare Den Perfekte Kremen? Til en levelig pris. Og som er å få tak i.


#30

Turban Smukk sa for siden:

Jeg er hittil veldig fornøyd med denne:

www.skincity.com/no/paulas-choice/calm-restoring-moisturizer-normal-to-dry-60ml?market=NOR&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyyupbiy7gFo7cFi-Mh8L0tNYZOUyWd6EC1qljVB2B7tirnD08nrq2AaAuEzEALw_wcB

Den er fra Calm-serien til Paula's Choice og finnes også i en variant for normal til fet hud. Utgaven for tørr hud er kanskje litt i overkant fuktrik for meg, men jeg bruker den som dagkrem likevel. Som nattkrem er den veldig god.

Den må bestilles på nett (men det tar som regel bare tre dager). Og jeg synes ikke den er veldig dyr.


#31

mina sa for siden:

Jeg har veldig tørr og sensitiv hud i tillegg til rosacea, så jeg reagerer på alt mulig.

Har brukt kremer fra Avene i flere år og er veldig fornøyd med dem.
Nå når det har vært veldig kaldt og tørt over lengre tid hender det at jeg må ha en ekstra runde med ansiktskrem etter at jeg har kommet på jobb, men vanligvis bruker jeg Avene Hydrance Riche på vinteren og en litt lettere som jeg ikke husker navnet på på sommeren.
Bruker øyekremen fra Avene også.#33

Filifjonka sa for siden:

Lukter tran-aktig av noen av de jeg har vært borti. Så jeg ga det opp.


#34

Nextlife sa for siden:

REN-bruker melder seg!
Jeg fikk noen produkter i gave i sommer, og er hekta. På kroppen bruker jeg moroccan roseserien (utelukkende på grunn av den deilige roselukten) ) og i ansiktet Evercalmserien.
Jeg har veldig sensitiv hud i ansiktet, varig skadet etter flere store allergiske reaksjoner men denne funker kjempebra.


#35

Billa sa for siden:

REN har gode produkter til flere ulike hudtyper, men man skal være obs på at REN inneholder mange potensielle allergener. Hud som reagerer på alt mulig bør bruke produkter med få ingredienser og "triggere" (dessverre er planteekstrakter typiske allergener).

Hva er målet ditt med produktene, Tallulah? Den aller mest aktive serien vi har hos oss er Murad. Fantastisk serie for ulike utfordringer (rynker, urenheter, solskader), men ikke noe å anbefale for hud som er "syk". Fukten kan du uansett få i form av et fuktighetsserum i tillegg (Vichy 89 % - er min favoritt).


#36

Tallulah sa for siden:

Jeg ventet på deg, Billa! :hyper:

Jeg tviler mer og mer på REN etter hva flere her sier, og det du sier nå.

Jeg har egentlig ganske fin hud, men den er sensitiv og liker ikke vinter. Da blir den grå og matt, og jeg føler at jeg ser hundre år eldre ut enn om sommeren. Så jeg vil ha noe som gir mye fukt, strammer opp litt og noe som kan ta seg av uren hud på haken, som jeg får hver vinter.

Jeg har ingen hudsykdommer, og trenger ikke noe ekstra, tror jeg.


#37

Karamell sa for siden:

Jeg liker også Vichy 89 %! Jeg vant den på Istagram hos en apotekkjede, sammen med øyeserumet i samme serie og har brukt opp og kjøpt ny av den store flasken.


#38

Billa sa for siden:

La meg høre med hudpleierne hos meg - de er knallgode på produktene vi har i hus, og har så mange serier å velge i at de ikke nødvendigvis har giftet seg med noen av dem ;)

Altså:
Sensitiv hud
Gusten på vinteren (trenger glød)
Ønsker fukt
Uren hud på haka (hvor jeg egentlig tenker at du kunne brukt f.eks lokal salisylsyrebehandling i form av serum fra fra La Roche Posay)

Noe eget til øynene?


#39

Billa sa for siden:

Jeg har også begge deler :) Jeg har "moden problemhud" som er så sinnsykt fet til tider, at jeg ser helt blank ut. Jeg behandler den også derfor såpass "hardt" med produkter for uren hud, at den blir tørr og stram. Vichy 89 % er gull! Trekker inn kjapt, og kan brukes rundt øynene også, de dagene jeg ikke gidder å bruke øyeproduktet fra Vichy 89 %. Som jeg jo burde, siden det inneholder koffein som virker litt drenerende på poser og hovne "morgenøyne"... ;)


#40

Tallulah sa for siden:

:elsker: Jess, tusen takk! Ja, gjerne en øyekrem også. Jeg er jo 46.


#41

Billa sa for siden:

Ok, så jeg ga hudpleierne hos meg oppdraget, og de kom opp med følgende (fra venstre):

Alltid bruk en god skrubb for å få tilbake gløden og sunnheten i huden din. Alt for ofte glemmer vi at ved å putte gode produkter på "gammel" hud, få kan vi mindre effekt. Huden ser gusten ut. Denne skrubben inneholder fruktsyrer, i tillegg til små korn, og bør brukes et par ganger i uka på ansikt og hals på hud som bare trenger en oppfriskning, evt bryst/rygg. Vi bruker denne som en "familieløsning". Lillebror er i den typiske kviser ansikt og rygg/bryst-fasten, og bruker denne i dusjen, jeg bruker den ca annenhver dag, men jeg har også en hud som tåler alt og må holdes i sjakk pga talg og urenheter.

Ansiktsvask er avgjørende i forkant av aktive produkter morgen og kveld, og denne inneholder c-vitamin og kan brukes av alle hudtyper. Den hjelper til med gløden og klarheten i huden, Den er fantastisk drøy, og du trenger bokstavelig talt bare bruke en halv ert ved hver vask.

Dagkrem fra samme serie, med c-vitamin og solfilter. Jeg har ikke brukt denne selv, da jeg ikke kan bruke vanlige dagkremer (alt blir for fett), men jeg vet at flere av kollegaene mine bruker denne - også de med tørr hud.

Det grønne serumet sier de at du skal bruke på problemområdene (haka) på kvelden. Det inneholder retinol, og hjelper til både med cellefornyelse og øker collagenproduksjonen. I tillegg til at det kan bekjempe akne. Jeg har selv brukt dette produktet i hele ansiktet, og elsker at det trekker kjapt inn!

Det lilla serumet er en fuktbombe, og skal brukes morgen og kveld. På dagen under dagkremen, på kvelden over det grønne serumet og som en nattkrem i seg selv.

Dette er anbefalingene fra dem, men jeg slenger inn at jeg bruker Vivcy 89 fuktserum selv, og det er helt fantatisk - og til en annen pris. I tillegg har LA Roche Posay kommer med et punktserum for uren hud, som også er super på urene punkter i ansiktet. Du har også Effaclar Duo til samme formålet. Begge disse siste produktene har primørt uren hud som fokus, mens det grønne serumet til Murad har i tillegg strammende og fornyende effekt.

Det er ingen grunn til å ikke bruke ulike serier, og jeg har flere favoritter fra ulike produsenter. Det er heller ikke alltid en sannhet at dyrt er best. Jeg har produsert nok kremer og salver selv, til å vite at baseproduktene er ganske lite uavhengig hva som står på krukkene. Det er bare å mikse seg fornøyd, og huske at vinterhuden trenger annen hjelp enn sommerhuden. Jeg er også veldig glad i pumpeflasker fremfor krukkeløsninger, men hvis du velger det siste så bruk i det minste en bomullspinne eller spatel. Bakterieveksten i en kremkrukke på badet kan være ganske betydelig.

Når det kommer til øynene, så er det aller viktigste egentlig å være konsekvent, dytte kremen forsiktig fra innside til utside, og evt under øyebrynet. Aldri på lokket, og aldri mye. For litt fornyelse og motvirkning av kråketær, ville jeg valgt noe med retinol - men bare fukt etc vil også hjelpe hudens spenst.

Mange produkter er rimeligere i apotekenes nettbutikk, så jeg vill sjekket ut prisen der først og gått for klikk og hent.

Håper dette var til litt hjelp :)


#42

Pelen sa for siden:

Takk Billa, det der var interessant for meg også for jeg har nok litt tilsvarende hud som Tallulah.


#43

Tallulah sa for siden:

Tusen takk! :blomster: Den siste på lista der var det halv pris på apoptek1 i går, så da kjøpte jeg den. Testet den i går kveld og i dag tidlig, og virker veldig bra!


#44

dharma sa for siden:

Svaret ditt var til hjelp for flere, takk til både deg og Tallulah som startet tråden.:blomster:

Murad var dyrt, så jeg prøver meg på en miks.
Jeg tenkte jeg skulle prøve fuktserumet og øyekremen til Vichy 89 og punktserumet til La roche (er det dette?)

Tenkte å prøve peelingen og rensen fra Murad, bør man ha toner etter denne rensen?

Har cosmica sensitiv dagkrem som jeg skulle ha brukt opp i tillegg.


#45

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg kommer nok til å teste en blandings. Per nå har jeg testet rensegele fra REN (det var på salg, og jeg tenkte jeg fikk jo teste). Den lukter litt snålt, litt som lotus-te. Ikke vondt, men litt rart. Jeg reagerer ikke på den, så det er bra. Den tar ikke øyesminke, så jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

Det lilla fuktserumet fra Murad virker veldig bra. Ikke fett, men huden føles fuktet og litt kjølig etterpå. Har bestilt skrubben så den blir det neste jeg tester fra det merket.

Jeg kjøpte også en øyekrem fra Vichy. Den lover øyeblikkelig nylig effekt, og det er jeg kanskje ikke helt enig i, men konsistensen er fin og den virker superdrøy, så jeg tester nok ikke noe nytt før den er tom. Umiddelbar virkning av øyekrem tror jeg aldri jeg har opplevd uansett. Det føles egentlig som et produkt det er kliss umulig å vite om virker for noe, egentlig. :knegg:

Enn så lenge har jeg ansiktskrem fra Dermalogica, så får jeg se om jeg tester Murad eller noe annet når den er tom. Muradkremen var ekstremt dyr, syns jeg. Men merket virker veldig bra.


#46

Karamell sa for siden:

Øyeserumet til Vichy i samme serien som serumet 89 % synes jeg faktisk har synlig effekt når det er på. Ikke bruk det om natten for det er oppstrammende og gir litt stiv hud. Men på dagtid, når jeg skal pynte meg, synes jeg det har effekt der og da. Ikke varig effekt.


#47

dharma sa for siden:

Jeg er så enig, har egentlig bare to kriterier jeg, huden skal ikke føles tørr og jeg skal ikke reagere på den. Det er vanskeligere enn det høres ut som.:knegg:

Så bra du deler erfaringer, det er vanskelig og finne det optimale og ikke minst dyrt med alle bomkjøpene.


#48

Robyn sa for siden:

Jeg ser at Apotek1 har 40% dersom man kjøper to produkter fra Murad.

Jeg har bestilt meg fuktserum og øyeserum fra Vichy 89. Huden min er så tørr for tiden, og det jeg har av produkter tilfører ikke nok fukt.


#49

Robyn sa for siden:

Jeg har den Jelly oil cleanser fra Ren, og den tar øyesminke. Men man må jobbe litt med den. Har tilsvarende fra No. 7 og syns kanskje den er hakket bedre fordi den er litt enklere å jobbe inn i huden.#51

dharma sa for siden:

Takk for tips.:)


#52

GinaK sa for siden:

Jeg bruker denne skumrensen. Passer for oldiser som meg. Liker produkter med glykolsyre.
Merk at den er ganske sterk så det er ikke sikkert at den passer for alle hudtyper.
www.skincity.com/no/neostrata/foaming-glycolic-wash-125-ml
Jeg bruker den maks 2-3 gagner i uka, sprer litt utover. Aldri 2 dager etter hverandre. Bruker rens fra Cerave ellers.


#53

dharma sa for siden:

Fornøyd med cerave rensen? Jeg bruker håndkrem og bodylotion derfra og er veldig fornøyd.


#54

Tallulah sa for siden:

Enda litt mer oppdatering. :knegg: Jeg har nå også testet Evercalm dagkremen fra REN (kjøpte den på samme salg som rensegeleen), og den er heller ikke for meg. Den legger igjen et fettlag oppå huden min, og virker som den bruker lang tid på å trekke inn. I mellomtiden føles huden bare fet, men ikke fuktet. Så den har blitt nedgradert til nattkrem. Jeg har gått tom for agesmart-dagkremen fra Dermalogica, og siden det var 40 % på to Muradprodukter på mitt lokale apotek fikk jeg kjøpt den skrubben, samt dagkremen med C-vitamin, så de skal jeg teste nå. Jeg syns Murad er veldig dyrt, og i utgangspunktet hadde jeg jo tenkt å prøve å finne billigere produkter enn Dermalogica, så vi får se hvordan det blir på sikt. Enn så lenge har jeg jo kjøpt alt på salg til overkommelig pris.

Rensegeleen fra REN som jeg heller ikke var helt fornøyd med har flytta inn i dusjen. Funker greit som en vask på morgenen når jeg ikke har sminke å fjerne.

Har blitt et prosjekt dette. :knegg: Men om jeg finner et utvalg skikkelig gode apotekprodukter, så er jo det veldig lett tilgjengelig.

Renseprodukter er jeg av en eller annen grunn flinkere til å huske å kjøpe i tide enn ansiktskremer (kanskje fordi det er lettere å kjenne når den nærmer seg tom? Det er ulempen med pumpeflaskene i ugjennomsiktig plast), så der tror jeg at jeg fortsetter med Good morning cleaning gel fra COSRX. Den syns jeg er veldig god. Lukter lite, fjerner sminke, skummer passe, er drøy og tørker ikke ut huden.


#55

Billa sa for siden:

Hei, beklager sent svar - men JA, fuktserumet til Vichy er fantastisk, og tilsvarerende er øyeserumet som inneholder koffein i tillegg. Punktserumet til LRP bruker både fjortisen og jeg, og vi er begge fornøyd. Det er supert på hud med utfordringer som store porer, sorte porer, urenheter og ujevnheter.

Toner er alltid lurt som avslutning etter rens, men jeg tenker at en toner kan komme fra hvilket som helst merke med gode produkter :)


#56

Billa sa for siden:

Det inneholder koffein som virker drenerende på poser/hevelse, og MYE fukt. Tørr hud virker eldre og mindre elastisk, så fuktserum er gull!


#57

safran sa for siden:

Jeg har hatt omtrent samme runddans som deg, Tallulah. Og endte faktisk opp med denne. Og den løste (nesten) alle problemene mine.


#58

Billa sa for siden:

Den er super for mange på krevende og tørr hud, gjerne med utslett som en kompliserende faktor. Men tenker du at den skal brukes i ansiktet som en dagkrem? Jeg vil si at denne heller mer mot å brukes medisinsk på grunn av innholdet av karbamid og produsenten har hatt lite fokus på de kosmetiske egenskapene vi oftere liker i ansiktet. Her er det færrest mulige ingredienser (pga allergi/sensitivitet) og mye fett (for mye til områder med uren hud, tipper jeg).


#59

Robyn sa for siden:

Her ble løsningen Vichy fuktserumet, Decubal Vital face cream samt Elizabeth Arden 8 h olje som klappes inn i huden til slutt. Funker ganske greit og huden føles fuktet og mer spenstig.
Ironisk nok strammer det huden bedre enn kremene og serumene jeg har med allskens rynkereduserende ingredienser.


#60

safran sa for siden:

Du har sikkert rett, men denne fungerer i alle fall veldig godt på min sensitive og tørre hud. Og jeg har brukt myyyye penger på alskens serumer og dag- og nattkremer. Ingen holder fuktigheten like godt som denne uten å føles fet. Huden føles myk og god.


#61

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte nylig denne fuktighetskremen fra Avène. Den er ment for tørr hud og jeg heller mer mot fet, men kan bli stram i maska av og til, spesielt om vinteren. Den trekker godt inn, og jeg blir ikke blank.


#62

frukt sa for siden:

Hva heter de fra Vichy?


#63

Billa sa for siden:

Fantastisk! Ikke minst pga prisen, og at det er pumpeflaske, så den kan godt brukes over lang tid uten så stor fare for bakterievekst :) Bare husk at karbamid (urea) kan svi på hud som er sår eller sprukken. Helt ufarlig og forbigående.


#64

Billa sa for siden:

89, som spiller på 89 % vann :)


#65

Turban Smukk sa for siden:

Hm, så innholdet er 89 prosent vann?


#66

Billa sa for siden:

89 % mineralrikt kildevann (fra Vichy-kilden).


#67

Tallulah sa for siden:

De aller fleste kremer inneholder vel aller mest vann.


#68

Billa sa for siden:

Njeeei - varierende mengde. Kremer kommer i utrolig mange ulike varianter, tilpasset behov (f.eks alder, hudområde og hudtype).


#69

Tallulah sa for siden:

Nå har jeg fått testet muradskrubben, og den lukter litt sært, men skrubber og renser godt. Jeg har slitt med å finne en skrubb som faktisk skrubber. Jeg syns de enten er for skarpe så de risper eller de skrubber ikke i det hele tatt. Tror denne kan bli en favoritt!

Måtte teste dagkremen med c-vitamin og solfaktor i kveld bare for å sjekke hvordan den var. Den lukter virkelig nydelig friskt. Litt appelsinaktig. Først ble jeg litt redd for at den ga litt "solkrem"-feeling, der det blir liggende igjen et lag utenpå, men den har trukket godt inn. Den ga meg skikkelig sommerfølelse. :hjerter:


#70

Tallulah sa for siden:

... men nå klør jeg i hele ansiktet. :sukk:


#71

Billa sa for siden:

Tipper du kanskje reagerer på c-vitaminet i dagkremen? Murad er veldig aktive produkter, så hvis du skrubbet først og så brukte dagkremen, kan det godt være at huden din protesterer. Hvis det ikke bedrer seg, drar du tilbake med kremen og gir beskjed om at du har fått en allergisk reaksjon.


#72

Tallulah sa for siden:

Ja, det kan være. Jeg skal prøve meg litt frem med å bare bruke det ene om gangen og se om hjelper. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.