Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bukse til litt kraftig jente

#1

Cumulus sa for siden:

Datteren min er veldig kresen på klær. Hun er ute etter en sort bukse som er løs i fasongen. Hun er 13 år, veier rundt 47 kilo. Hvor går vi?


#2

Timar sa for siden:

Hvor lang er hun/hvilken størrelse trenger hun?

Jeg har kjøpt yogabukse/svart kosebukse med litt sleng i beina fra Cubus til frøkna her, i damestørrelse S. Hun veier mer enn din, da, men er lang og middels bygd.


#3

007 sa for siden:

Vi kjøpte bukser på WOW i sin tid.


#4

Lille meg sa for siden:

... og WOWs merker skal vel inn i Cubus nå, er det ikke slik?


#5

007 sa for siden:

Aner ikke, mine jenter er store nå.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Wow er av samme eiere som Cubus, butikkene skal legges ned, men merket skal føres i Cubus, ja.
Svarte, litt vide bukser har min 13-åring kjøpt på Cubus også. Aner ikke hva hun veier da...


#7

millact sa for siden:

Vil tro de fleste kjedebutikkene har.


#8

Tjorven sa for siden:

Da snuppa var 13 var hun forlengst over i voksenavdelingene.

Hvis hun er litt kraftig, så styr unna Bikbok. Den butikken kan gi hvem som helst et skrullete selvbilde. Men de fleste andre kjedebutikker vil funke fint. Snuppa (16) handler en del på Gina Trikot.


#9

Palmen sa for siden:

Størrelsene på Bikbok er litt kokko. Men om man klarer å ignorere det (de har blitt bedre, da) så har Bikbok beldig gode jeans. Selv kvinne (47) kjøper jeans der.


#10

My sa for siden:

Min 13-åring er riktignok ikke kraftig, men liker det løst, og kjøpte seg et par kule svarte, løstsittende cargo-bukser på BikBok for en stund siden. BikBok fikk vel en eller annen verstingpris for et par år siden, på grunn av de små og misvisende størrelsene sine, og jeg mener å ha hørt at de har skjerpet seg etter dette, og blitt mer normale.


#11

Adrienne sa for siden:

Gina har fått inn flere typer bukser som er løse i formen. For eksempel denne: www.ginatricot.com/no/klaer/jeans/petitejeans/petite-jeans-123629000 hvis hun ikke er så høy (den er anbefalt for dem som er under 160). De har tilsvarende for jenter over 160.

Hvis hun vil ha de vide øverst, men ikke så veldig vid nederst er modellen som heter "Mom jeans" ( :himle:) fine. www.ginatricot.com/no/klaer/jeans/momjeans/mom-jeans-861229000

Eller kanskje denne: www.ginatricot.com/no/klaer/jeans/momjeans/petite-jeans-861609000


#12

millact sa for siden:

Min liker godt Monki.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.