Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gymboree klær

#1

løve70 sa for siden:

Er det noen her som har erfaing med Gymboree klær? Hvordan er kvaliteten og passformen? Jeg elsker jo å shoppe på nett, så bare for å prøve har jeg bestilt noen topper derfra til LilleVenn....


#2

allium sa for siden:

Jeg har stort sett vært veldig fornøyd med Gymboree til jentungen. De har jo så mye fint.

Noen få tynne t-skjortetopper har blitt litt vide i halsen, og rødt har en tendens til å falme litt. Ellers holder de kjempefint.


#3

Kneazle sa for siden:

God kvalitet og fin passform. Men jeg har bare penkjoler derfra, og de vaskes jo ikke så ofte...


#4

Canisa sa for siden:

Vi har og har hatt endel klær fra Gymboree, og jeg har vært fornøyd med alt. Favorittkjolen er fra Gymboree (i grønn cordfløyel), og den har vært vasket MYE og er like fin!

God kvalitet til en god pris!:jupp:


#5

løve70 sa for siden:

Takk for svar :)

Godt å høre at dere er fornøyde. Nå håper jeg LilleVenn liker genserene jeg har kjøpt til henne.....Alltid kjekt med klær som ikke finnes i butikkene her.


#6

toddy sa for siden:

Har flere cordfløyelsbukser både til gutt og jente. holder seg bra gutten er ni jenta 12, Så jeg blir og kjøpe mer til gutten, men jenta får bare kjøpe seg klær selv nå.


#7

Niobe sa for siden:

Fire innlegg, og du har klart å nevne cordfløyelbukser i alle fire..? Imponerende, jeg tror jeg nevner cordfløyelsbukser for første gang.


#8

Madicken sa for siden:

:knegg:


#9

løve70 sa for siden:

Artig at denne ble dratt frem igjen. Tror ikke 13-åringen hadde satt pris på Gymboree klær ;)


#10

My sa for siden:

:fnise:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.