Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dobørste-erfaringer

#1

Charlie sa for siden:

Har alltid brukt en klassisk dobørste, håndtak og en børste i enden. Velger gjerne en billig en. Så sist den trengte utskifting dro vi på Europris. Der hadde de ikke klassikeren, men en som så litt mer avansert ut - i tillegg til den klassiske kosten hadde den en "utstikker" på siden - en hesteskoformet børste, åpenbart (?) beregnet på å koste opp under spylekanten. Synes jo det var rare greier, men det var det de hadde, så da tok vi vel den.

Altså. Jeg trodde vi var flinke til å vaske do. Skrubbe godt rundt hele, godt nedi og godt opp under kantene. Men fysjameg. Det var helt noe annet med den kosten. Trodde det bare var vann oppunder, der, men nei. Sjokkerende. Men nå er det rent. :nikker:

Så nå som jeg vet det jeg vet, tror jeg ikke jeg kan nøye meg med en klassiker-kost, lenger. :sukk:


#2

Elise sa for siden:

:knegg:

Det man ikke vet har man heller ikke vondt av.


#3

millact sa for siden:

Hmm. Jeg kjøper de billige på Ikea......


#4

Che sa for siden:

En slik kost har vi og. Veldig ok.
Hvor ofte skifter man dobørsten?


#5

Millen sa for siden:

Jeg og....


#6

Malama sa for siden:

Vann lager stygge avleiringer, så vi har av og til en sånn ja, det er ikke dumt det. Nå har vi klassiske på begge badene, men jeg kjenner at det meget mulig blir eurorpis snart :) Vi spyler jo godt med wc rens opp de så det desinfiserer jo en del da, men avleiringene tar detj jo ikke like godt som en sånn kost nei


#7

Fintdethei! sa for siden:

Neinei, sånt vil jeg ikke vite. Ikeabørste her også.


#8

Charlie sa for siden:

Er det... plakk?? :blånn:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.