Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bra campingplasser på strekningen Sandefjord-Kristiansand

#1

Annki sa for siden:

Vi prøver å planlegge sommerferien 2021, og det er ikke bare enkelt...
I fjor fikk vi en kjempefin uke i feriehus i Danmark, jeg, min kjæreste, mine to barn, min far og foreldrene til kjæresten. Det ble en stor suksess og vi skulle gjerne gjort det samme i år, men det er for usikkert mtp Corona, så nå planlegger vi noe av det samme opplegget i Norge.

Jeg har sett både på Finn, airbnb og noen campingplasser. For oss voksnes del, så kunne vil leie hytte hvor som helst, bare det er gangavstand til strand (sjø) og gjerne en butikk og restaurant i nærheten. Det som trekker mot hytteleie på campingplass, er at det der ofte er fin strand i nærheten, lekeområder på området og kanskje andre barn å leke med, noe ungene på 8 og 10 år ville sette veldig pris på!

Så, er det noen som har en campingplass på dennes strekningen å anbefale?
Vi vil ha sjø og strand, gjerne litt aktiviteter/kiosk/restaurant på campingen og ikke altfor langt til nærmeste by om vi vil ta en bytur! :)


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg har ikke bodd på campingen, men vært på den flotte stranden mange ganger, og det er et veldig fint sted. Ligger mellom Arendal og Grimstad, og det er mange andre nydelige strender i nærheten.

www.moysand-familiecamping.no/

(Redigert fordi jeg skrev fint/fine tre ganger på de to setningene..) :gal:


#3

Annki sa for siden:

Der så det skikkelig flott ut, så den må absolutt sjekkes ut! :-)


#4

Elisabet sa for siden:

Kan sterkt anbefale denne campingen i Nevlunghavn. Oddane Sand.

Fantastisk turområde med Mølen som nærmeste nabo, og fantastisk strand på campingen. De har en del hytter til utleie også. De ligger både bakeri i grei gangavstand og Nevlunghavn "sentrum" er det vel en restaurant også. Men lite tettsted, så ikke akkurat veldig mye annet som skjer der. Men utrolig flott sted.


#5

Annki sa for siden:

Det er en av de campingene som er sjekket ut, så den er absolutt aktuell, takk!


#6

Chablis sa for siden:

Skottevik litt utenfor Kristiansand.


#7

celebelen sa for siden:

[INDENT]Det er flere fine campingplasser utenfor Stavern. Vi har aldri leid hytte der, men jeg vet at det går an. En av fordelene er at det er kort vei til Foldvik, det har vært populært blant barna.
[/INDENT]


#8

Blondie sa for siden:

Området rundt Stavern er et paradis, helt klart! De fleste campingplassene der er veldig fine, jeg foretrekker nok dem som ikke er så travle som Oddane Sand og Omlistranda. Lydhusstranda, for eksempel.


#9

millact sa for siden:

Jeg hadde nok leid en hytte på Sørlandet eller hus, f.eks på Flekkerøy i Kristiansand. Mye på finn.no.


#10

Pelle sa for siden:

Sørlandet camping


#11

amo sa for siden:

Moisand camping lå vi på. Veldig kjekke plass og flotte uteområder og inneområder for de håpefulle om dårlig vær.
Ser at det er den Filifjonka linker til, og støtter den.


#12

Annki sa for siden:

Tusen takk fro mange bra tips! :-)
Foldvik Familepark så også veldig fin ut, så god mulig det blir en tur dit om vi ender opp i nærheten!

Har sendt mail til Moisand Camping, og fått oversendt tilgjengelighet og priser på hyttene, det ser absolutt nydelig ut. Da gjenstår det bare å se om vi får kabalen til å gå opp slik at det vi har mulighet tilå reise når det er ledig.

Har sett endel på hytteutleie på Finn også, men tenker at fordelen med campingplass er at det er områder for litt aktivitet for ungene, slik at det blir litt ferie for oss voksne også, uten at vi trenger å være aktivitetsledere hver dag, hele dagen..


#13

Bloppy sa for siden:

Vårt sommerparadis er Kjærstranda i Stavern. Men der er det ikke hytteutleie. Naboen Lydhusstranda har fine leiligheter og litt mindre hytter til utleie. Litt roligere enn Oddane Sand tror jeg. Veldig fint område altså! Vi har sykler der om sommeren, så vi sykler en del rundt til forskjellige ting. Til Nevlunghavn for å spise lunsj for eksempel. Det er nydelig liten havneby. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.