Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke trådløse øreplugger (må kunne løpes med) anbefaler du?

#1

~TM~ sa for siden:

Jeg trenger nye true wireless plugger. Men hvilke? Hvordan er f eks AirPod pro? Jeg bruker Apple Watch, men mine halvannet år game AirPods 2, sliter med å koble seg til... Og det er litt dumt når jeg skal ut og løpe.

Jeg vil ha god lyd (med litt god bass), plugger som sitter godt i øret uten å falle ut eller gnage og stabil Bluetooth tilkobling til klokka så mobilen kan ligge hjemme.


#2

Blånn sa for siden:

Jeg har Airpods pro, men hører stort sett bare lydbok og løper ikke. Bruker de nå under lue og hjelm på vei til og fra jobb. Så jeg kan egentlig ikke svare på spørsmålene dine. :knegg:


#3

Blånn sa for siden:

Jo, en ting jeg liker med dem er at jeg kan ha gjennomsiktig lyd eller helt støyreduserende. Liker gjennomsiktig lyd når jeg snakker i telefonen og på teamsmøter (og om jeg sitter med lyd på øret på jobb - greit å få med seg hva som skjer utenfor kontoret).


#4

løve70 sa for siden:

Jeg har også Airpods pro. Kjøpte dem for nærmere et år siden og har brukt dem hver dag siden. Både til løping, annen trening og ikke minst Teams møter. Veldig godt fornøyd med dem!


#5

Fløyel sa for siden:

Jeg har Beats Powerbeats, jeg sliter med å ha noe hengende i bare øreinngangen, så jeg føler det mer safe med bøylene rundt øret. Behagelige å ha på, veldig god lyd. Jeg har Android telefon, og de kobler seg opp med en gang jeg slår de på. Ungene har lånt dem på trening og aldri hørt klager på paringem mot IPhone.


#6

Synnemor sa for siden:

Jeg har Air Pods Pro og bruker dem masse til løping. Fungerer veldig bra for meg! De ramler ikke ut selv når jeg løper raske intervaller.


#7

Jålebeinet sa for siden:

Datteren min løper med disse. Det hun er fornøyd med at dersom hun svetter så mye at de løsner, i tillegg til at det er hopp og sprett, så er de lett å få tak og feste igjen.

www.elkjop.no/product/outlet/mobil-og-gps-outlet-varer/119926/jabra-elite-45e-tradlose-in-ear-hodetelefoner-bronse

Jeg bruker disse til styrketrening og spinning. Der er det ikke så mye hopp og sprett, så de passer til mitt bruk.

www.elkjop.no/product/wearables-og-trening/hodetelefoner-til-trening/134589/jabra-elite-active-75t-helt-tradlose-hodetelefoner-morkegra


#8

nokon sa for siden:

Eg hadde Levity, men fekk pengene igjen fordi den var vrien med iPhonen min.


#9

Polyanna sa for siden:

Jeg bruker høreapparatene. :knegg:

Til møter syns jeg ikke annet enn et skikkelig headset duger.


#10

Timar sa for siden:

Jeg har Jabra Elite Active 75. Veldig fornøyd. De sitter godt i ørene og er enkle å betjene.


#11

Retz sa for siden:

Jaybird Vista(?) sitter godt i mine ører, og mine joggeturer kan vare i over tre timer. Bra lyd også.


#12

C3PO sa for siden:

Jeg har også Jabra Elite Active 75T. Før det hadde jeg 65T, som også er veldig god. 65T er ofte på tilbud. Jeg løp to maraton i slutten av 2020 i grisevær og de satt godt på plass. 75T har støykansellering, men det har jeg ikke prøvd noe særlig ennå. Jeg ønsker jo å få med noe av lyden på gata når jeg løper.


#13

~TM~ sa for siden:

Tusen takk for svar! Dere med AirPods pro, brukere dere Apple Watch og lar mobilen være hjemme?


#14

Elise sa for siden:

Disse er overraskende gode i forhold til hvor billige de er: www.clasohlson.com/no/Trådløs-sportsheadset-med-mikrofon/p/38-7756-1 Og med den bøylen over øret sitter de svært godt. JEG synes de har god lyd, mulig mannen ville vært uenig. :vetikke: Airpods er selvsagt i en helt annen liga og mye, mye bedre, men det kan jo være ok å vite at det finnes billige alternativer og.


#15

løve70 sa for siden:

Jeg bruker dem bare med mobilen. Har den alltid med når jeg trener.


#16

Hannah sa for siden:

Får du headset til å fungere sammen med høreapparat?


#17

star sa for siden:

Guttungen har AirPods pro og er godt fornøyd til trening, men tror ikke han har løpt så veldig mye.
Han bruker den med telefonen som alltid er med.


#18

Polyanna sa for siden:

Vet du, det er litt ymse. Jeg ender gjerne med å ta dem ut.


#19

Serena sa for siden:

Jeg og, de er veldig gode - enkle å betjene og holder seg på plass! (Skal sies at jeg har android telefon, men det burde ikke være noe problem med iPhone)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.