Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vurderer delvis utbytting av kjøkken

#1

mkj sa for siden:

Er det noen som kjenner til i hvilken grad man kan mikse kjøkkenprodusenter. Vi vil gjerne ha nye fronter over alt. Men den ene veggen har komfyr, mikro, fryseskap og kjølehjørne. Dette virker og vi har bare lyst på nye fronter her. Resten av kjøkkenet vil vi gjøre større endringer på. Ta vekk overskap, ny benkeplate og bytte ut noen underskap. Ny vask og ny oppvaskmaskin.

Vi har nå Drømmekjøkken. Jeg synes det er litt dølt. Vil ha noe mer moderne look enn den herregårdslooken vi har idag. Synes slikt er vanskelig å finne ut av.


#2

sindrome sa for siden:

Vil tro at hvis du måler eksisterende fronter og finner en produsent som har tilsvarende mål så burde det går bra? Mulig du bør kjøpe hengsler el av Drømmekjøkkenet. Du har sjekket Drømmekjøkkenet og sett om de har noen fronter du liker? Evt kjøpe fronter fra Drømmekjøkkenet til det du skal beholde av eksisterende kjøkken, og kjøpe resten fra en annen leverandør og kjøpe fronter som er forskjellige, men som passer sammen med det du har kjøpt til eksisterende kjøkken.


#3

millact sa for siden:

Vil tro det går fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.