Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bose QuietComfort Earbuds eller andre liknende?

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har erfaring med Bose QuietComfort Earbuds?
Jeg må ha nye støykansellerende earbuds/in ears, og leter etter noen som er gode å ha i ørene selv når man ligger på siden. Jeg har QuietComfort in ears nå, men de er med ledning og den er mye i veien så nå ønsker jeg trådløst. Jeg har slått fra meg disse med bøyle bak da det nok er knotete å ha på liggende.

Tar også i mot andre forslag altså :jupp: Krav: Støykansellerende, trådløse, kan has på når man ligger, god kvalitet på lyd, android-kompatibel.

Har du noen du anbefaler også, så er jeg veldig interessert i slik info :nemlig:


#2

Gaia sa for siden:

Jeg har disse og de kansellerer lyd veldig bra, men de kan være litt vanskelige å få til å sitte godt, siden selve proppen (også de minste) er ganske store. Jeg har endelig fått til trikset, og kan nå løpe med dem, men det skulle en del fikling og prøving til. Jeg hadde nok ikke skaffet meg dem igjen, og angrer litt på at jeg ikke byttet til Bose sine sportsearbuds (som ikke har lyddemper).


#3

løve70 sa for siden:

Arvingen har dem og er veldig godt fornøyd. De sitter godt i hennes ører og har lang batteritid. Bra lyd og støydemping.


#4

IzziCreo sa for siden:

Har du forsøkt å ha de i når du ligger, Gaia? Eller har datteren din forsøkt det, Løven? :blafre:

Poden har sportbuds, men de er for store å ha I ørene om man ligger.

Godt at dere er fornøyd med lyd og støydemping.


#5

Gaia sa for siden:

De er en del større en sportbuds, altså. Du kan ikke ligge på siden med dem i ørene.


#6

løve70 sa for siden:

Ikke så gode å ligge på siden med sier hun. Det gjelder vel de fleste slike øretelefoner tror jeg:(


#7

IzziCreo sa for siden:

Sorry, jeg blander. Poden har Bose SoundSport, og de stikker veldig ut av ørene synes jeg. Men Sport earbuds ser litt mindre ut, men allikevel stikkende litt ut? QC ser sleekere ut liksom, at de følger ørets anatomi. Men jeg tar mye mulig feil altså.

Ja, nettopp, det er det som er vanskelig. Jeg tror også de fleste er mer eller mindre uegnet til å ligge på siden med :sukk: Jeg må nok rett og slett forsøke, og se om det er mulig å få en viss komfort...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.