Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Blånn sa for siden:

Morn! 16 minusgrader ute. Jeg gruer for sykkelturen til jobb. Bare å pakke seg godt inn!


#3

Mex sa for siden:

Hjemmekontor, fyr i peisen og klar for dagen. :)


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.
Iskaldt ute, måtte legge meg til tining :knegg: etter jobb igår. Idag er det enda kaldere så får se om vi må holde alle inne.
Vel, på tide å komme seg på jobb iallefall.


#5

Serafin sa for siden:

Kaldt. Snø. Blæh.

Krise i heimen, headsettet til Lillesøster har streiket, og hun blånekter alle løsninger, og går i "hele verden er imot meg" modus.

Hun sovnet rasende i går kveld, og våknet rasende. Må nok på elkjøp en tur i løpet av dagen.


#6

Frøy sa for siden:

Brrrr. Skikkelig kaldt i dag, jentunge sendt på uteskole, guttungen har planleggingsdag og mannen skal i retten for første gang i sitt liv. Dere kan tenke dere at det er litt rar stemning i Frøyhjemmet. :knegg:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg måtte gi opp tanken på jobb i dag. Migreneanfall fra i går ettermiddag, nokså skadeskutt i dag. Jeg blir værende under dyna.


#8

løve70 sa for siden:

Iskaldt her også - 14 kalde. I dag er kalenderen fullt opp igjen, skal etterhvert flytte kontoret til stallen :knegg:


#9

Heilo sa for siden:

God bedring Blondie! Og lykke til med dagen til Frøy-familien.


#10

tink sa for siden:

Spennende tider. Har sendt ett barn på skidag, ett barn på "vanlig skole" med kohort, har en ungdom med hjemmeskole i hula si og deler stuekontoret med mannen som driver digital undervisning hjemmefra. Vi deler oss når det er tid for undervisning/seminar.


#11

annemede sa for siden:

God bedring Blondie. :klemme:


#12

Blå sa for siden:

God bedring til Blondie.

Jeg har te og stearinlys på sofakontoret. En hjemmeværende tenåring, som forhåpentligvis har startet hjemmeskolen på rommet sitt. Jeg har ikke sett henne ennå.


#13

Heilo sa for siden:

Tung start i dag. Tror jeg skal følge Blås eksempel og rigge meg til på sofakontoret med te og stearinlys. Det hørtes koselig ut!


#14

star sa for siden:

God bedring, Blondie.

På jobb, men har fanken meg vondt over alt. Fysio senere.


#15

Stompa sa for siden:

Kjip dag. Har hatt hodepine i et døgn, og når jeg er 50 % sykemeldt med høyt blodtrykk blir jeg bekymret. Hjemmemåling viste høyere trykk enn da jeg ble sykemeldt. :sjokk:

Har ringt legen, får telefontime seinere i dag, så får vi se hva som skjer. :gaah:


#16

celebelen sa for siden:

Jeg startet dagen med negativt prøvesvar, så nå kan jeg reise ut og handle og ordne andre ting. Ville er fortsatt i karantene, men hun setter pris på å få litt tid alene hjemme.


#17

Eia sa for siden:

Pjusk på alle som trenger det. :dakars:

Kald sykkeltur her også, men bedre enn ventet. På tide å fortsette sykkeltransporten nå, og gi beng i kulda. :jupp:


#18

Fintdethei! sa for siden:

Det er hundre mennesker her hjemme. Minst. Dvs alle er hjemme. Alltid. Ingenting som skjer. Leser jeg en artikkel til om at «det er fortsatt lov å gå tur», da oppsøker jeg artikkelforfatteren personlig. Åja, dette var ikke rantetråden, nei. Jaja, neinei.
Ellers kaffe, sol, kaldt og nyyydelig vintervær. Blir deilig med lunsj på det koselige hjemmekontoret snart :hjerte: :hjerte:.


#19

Pelle sa for siden:

Stompa; hvordan går det?

Jeg begynte sent på jobb i dag, motivasjonen er på bånn. Så hadde jeg et bra og konstruktivt møte, det hjalp. Nå skal jeg se på regjeringens nye koronatiltak, før jeg ringer rundt og gir noen dumme beskjeder, ut fra et regelverk jeg ikke er enig i. #byråkrat


#20

Blånn sa for siden:

Da har baby nr. 3 dette skoleåret poppet. Fremdeles 3 mager igjen å poppe. Det tilsvarer at 11 % av staben har fått eller får barn dette skoleåret. :knegg: I tillegg har den ene babyen en pappa som jobber her (13 % av staben får barn i løpet av skoleåret).


#21

Blondie sa for siden:

Oi, Blånn, hva er det i vannet hos dere? :knegg:


#22

Blånn sa for siden:

Vi har hatt maaaange koronakarantener... :sparke:

Og 21 % av staben har vært smittet med korona.


#23

Polyanna sa for siden:

Oi, det var mye, Blånn!! (altså, Coronasmitte!)


#24

millact sa for siden:

Oi, mange, Blånn!


#25

Blånn sa for siden:

Jeg jobber i en bydel med en del smitte. Mange bor lokalt, men vi hadde også et stort utbrudd rundt jul hvor mange ansatte ble smittet. Vi mistenker mutantsmitte, men det får vi nok aldri vite.


#26

Taien sa for siden:

Med så mange baby-popper, ser jeg hvordan de er smittet! :nemlig:

Jeg er til tining. Var på jobb på butikken til kl 12 og så diverse plasser etterpå i kulden. Jeg er bånnfrosset til margen! Så ettermiddagen skal tilbringes under pledd i soffen...med strikketøy om fingrene mine tiner.


#27

millact sa for siden:

Hvor kaldt har dere det nå, Taien? Vi må snart bortover og tømme hus, men jeg hadde håpet på litt mer varme (eller mindre kulde) og mindre snø.


#28

Fersken sa for siden:

Det er ikke så mye snø, såvidt det er dekket bakken. Men det har jevnt over vært rundt -7 i området der du jobbet før. :svarerforTaien:


#29

Serafin sa for siden:

Headsett ble innkjøpt, og vipps så var hun ikke like morderisk ovenfor brødrene lenger, og drasset skjerm og playstation ut på stua igjen. :knegg: Hun masjerte på rommet med det i går kveld, og kunne fortelle at hun ALDRI MER kom til å spille på stua, FOR TENK, for de BRÅÅÅÅÅÅKTE. Og om vi ikke kunne adoptere de bort?

Men i dag, blid som ei sol.

Bonusgutten er på konfirmasjonsundervisning, Storebror skal straks begynne med kveldsrutinene og Lillesøster forsvant på rommet med ipad og is, når Bonusgutten dro.


#30

Stompa sa for siden:

Legen min var visst mer bekymret enn helsesekretæren, for telefontime i 14-tida ble til oppringning kl. 10, beskjed om å komme inn for nye målinger, og 100 % sykemelding i fire uker. :nemlig:


#31

Polyanna sa for siden:

Det høres veldig fornuftig ut. God bedring!


#32

Blondie sa for siden:

God bedring, Stompa! :klemme:


#33

star sa for siden:

God bedring, Stompa. :klemme:

Jeg prøver å skrive ned kaoset på innsiden etter at timen hos fysio ble bare skravling med en tredjepart.
Ser det kan leses mer alvorlig enn det nok er ment. Jeg er så himla lei. Og kvalm etter for mye lakris.


#34

millact sa for siden:

:klemme:God bedring, Stompa!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.