Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skrå vegghylle

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg leste denne artikkelen, og likte godt den fiffige hylleløsningen for frukt og grønt. Noen som vet hvor man kan få ta i en slik hylle? Trenger ikke være nøyaktig lik, men gjerne hvitoljet eik, lys tre eller til nød hvit. Vil gjerne ha normal hylle(r) over slik de også har valgt.


#2

Selma sa for siden:

Oi - for et lekkert kjøkken! Artig hylleløsning!

Jeg fant instagramkontoen til huseierne og der stod det at hyllene var hjemmesnekret


#3

Tallulah sa for siden:

Åh, den var fin! Jeg tipper denne er laget, og det er er jo veldig enkelt. Gjøre selv, eller få en snekker til å gjøre det? Evt. så kan du kjøpe en skohylle, demontere den og sette på en ekstra list på fronten.


#4

IzziCreo sa for siden:

Jeg fryktet det var gjør-det-selv. Ja, ja, da får jeg se hva jeg gjør. Ser at det nok ikke er supervanskelig, meeen jeg ser for meg sånn halvferdig opplegg her :knegg: Men skikkelig fin altså.


#5

mkj sa for siden:

Det er mange sånne bedrifter jeg ikke husker navnet på, som ansetter folk som ellers ville ha slitt med å få jobb. Har sett noen av dem lage mye sånt småsnekkerier. Skal se om jeg finner link til en av dem.


#6

mkj sa for siden:

www.indigobyaok.no/

Disse har levert flere fiffige ting til noen hyttenaboer, det er ting som ikke står på hjemmesidene, så vil tro de kan lage litt forskjellig. Evt andre lignende bedrifter.


#7

IzziCreo sa for siden:

God idé! Det skal jeg sjekke ut :jupp:




#10

Charlie sa for siden:

Både vernete bedrifter og fengsler som gjør slike små snekkeroppdrag. Har brukt dem, selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.