Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shepherd’s pie

#1

Floksa sa for siden:

Det har jeg aldri laget før.
Men jeg har tatt 2 kg sauekjøttdeig ut av frysen og har en del restepoteter.
Har ikke gulrot, men har løk og blomkål og brokkoli.

Gode tips for å få dette godt? Det høres unektelig litt kjedelig ut :knegg:
Men det er kanskje bedre enn det høres ut?


#2

Kanutte sa for siden:

Åh, det er så godt! Jeg bruker masse tomatpure, en til to kjøttbuljongterning, hvitløk og worchestersauce, pluss alle grønnsakene jeg klarer å smugle med. Et egg i potetmosen gjør den ekstra gylden.


#3

GinaK sa for siden:

Ja, må ha worchestersaus oppi. Vi bruker vanlig kjøttdeig. Er godt.


#4

Madicken sa for siden:

Det hadde vi ofte før. Det er veldig godt! :nam:


#5

Floksa sa for siden:

Det lukter deilig. Blir spennende å se om ungene liker det.


#6

Observatøren sa for siden:

Takk for middagstips!
Gikk ned på høykant her.


#7

Floksa sa for siden:

Det gjorde det jammen her også.
En god måte å bruke kjøttdeig av sau ( vi har mange kg som skal spises opp i løpet av et år)
Og genialt å få brukt grønnsaksrester og kalde poteter.


#8

Blånn sa for siden:

Det blir middag i morgen. Vi har ofte en sånn variant til middag.


#9

Observatøren sa for siden:

Vi kjørte «hunters» pie, har en halv elg å spise opp hvert år. 😅



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.