Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken printer skal jeg kjøpe?

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde en Canon printer som fungerte godt i mange år. Da den tok kvelden, kjøpte jeg en trådløs Epson som skulle være bra, men som det bare har vært styr med omtrent hele tiden. Nå er vel garantien gått ut for et kvarters tid siden, så for å spare blodtrykket mitt så kaster jeg den og kjøper en ny istedet for å kjøpe en ny ladning dyre blekkpatroner og oppdage at den bare fortsetter å tulle. :gaah:

Jeg trenger ikke noe avansert, bare en enkel hjemmeprinter som kan printe litt dokumenter og kanskje en gang i fremtiden, billetter. Pleier ikke printe så mye foto, men de fleste gjør vel det på en akseptabel måte også nå.

Pris: Gjerne ikke så mye over tusenlappen. Pris på blekkpatronene er også lurt å ta med i betraktningen. Og størrelse: Minst mulig. Helst ikke mye løse klaffer og deler.

Takknemlig for tips!


#2

Palmen sa for siden:

Nå fikk jeg Bertheussen-vibber :knegg:

Vi kjøpte en Epson da alt stengte ned i mars. Den kostet 3-4000 men toneren er slik at den vil vare i 5 år med vårt bruk (printe korpsnoter, litt jobbting og litt skoleting) og den blir da billigere og enklere enn rimelige printere ned dyrt blekk som må byttes ofte. Om du vil ha modellnr så si fra så kan jeg finne det.


#3

Charlie sa for siden:

Har HP Officejet 250 all in one som er superenkel å få i gang, men ser nå at den koster 3'+. Den er trådløs. Kjøper XL-patronene som varer lenge.


#4

C3PO sa for siden:

Jeg tenker også Bertheussen nå for tiden når man snakker skriver. Jeg skal ikke anbefale min skriver, siden jeg bruker kontorskriver. Men jeg ville si fra om at jeg har brukt litt forskjellig, og er fornøyd med skriverne fra HP - jeg har vært innom forskjellige modeller. Jeg har også en liten bærbar skriver fra dem som er god.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg fikk det selv, da jeg bestemte meg for å kaste den jeg har. :D



#7

Filifjonka sa for siden:

Jo, farger må jeg ha. :)


#8

kamp sa for siden:

Jeg hater min Canon mg3650 så unngå den..


#9

Filifjonka sa for siden:

Bra tips. :D Vært nok printerhat her en stund.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.