Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags hjemmekontorløsning har dere?

#1

Trulte sa for siden:

Her ser jeg ikke annen løsning enn å ha pult med 2 skjermer i stua. Har en penere kontorstol i hvitt, men uansett synes jeg det er kjipt å se på arbeidsplassen når jeg har fri.


#2

Blå sa for siden:

Jeg har en laptop, som jeg flytter med meg mellom spisebordet, sofaen og en stol på soverommet. Det er mulig at jeg skal få en ekstra skjerm. I så fall skal jeg prøve å lage en ståløsning oppå kommoden på gjesterommet. Jeg orker ikke tanken på ekstra skjermer i stuen. Der er det nok rot. :flau:


#3

Blondie sa for siden:

Jeg må bruke spisestua, det er det alternativet jeg har. Rydder bort hver dag og dropper ekstra skjerm. (Fysioterapeuten synes ikke det er en glitrende idé).

Jeg synes nesten det har vært noe av det mest utfordrende med pandemien, jeg føler at hele livet mitt bare er jobb. Det er veldig mye bedre enn å ikke ha jobb, selvsagt, men det er slitsomt å ikke ha noe pusterom.


#4

venla sa for siden:

Har en kontorpult med stor skjerm pluss dokking i stua. Svart pult og stol så det matcher litt med resten, men må bare leve med at jeg ser bort på plassen. For har ikke plass til å ha pulten i noen andre rom. Slår av skjermer når jeg er ferdig, så ikke jobben "lyser opp".


#5

Mikkeline sa for siden:

Jeg satt lenge på spisestuebordet, men det var ikke optimalt. Alle som hadde fri, hjemmeskole, pause stoppet for å prate, og det ble mye forstyrrelser. Det naturlige skillet mellom jobb og fritid forsvant helt for meg når jeg satt og så på arbeidsplassen på kveldstid.

Jeg valgte derfor å flytte ned på soverommet. Har pult med 2 skjermer. Det kommer sannsynligvis til å bli en permanent løsning da vi kommer til å jobbe litt hjemme og litt på kontor i fremtiden.

Ulempen er at det ofte ligger en mann og sover når jeg begynner arbeidsdagen, så videomøter er uaktuelt den første timen av arbeidsdagen :)


#6

Neket sa for siden:

Jeg sitter ved spisestuebordet, evt sofaen avhengig av arbeidsoppgaver. Har ekstra skjerm, setter den i et hjørne i stua til hverdags og inn på kontoret til mannen når det er ferie/helg. Har mulighet til å innrede kontorhjørne i kjellerstua, men jeg trenger litt lyd rundt meg, så foretrekker stua. Har på radio, og slår av en prat med de som skulle dukke opp. :knegg: Er ikke så mange da. Pus, mannen og kanskje kidsa.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter ved spisestuebordet på en spisestuestol. Jeg har en ekstra skjerm i tillegg til laptopen. Den ryddes til enden av bordet hver ettermiddag og helt bort fra bordet hver fredag.

Jeg har hatt hjemmekontor siden 12. mars, med unntak av noen få dager i vår/sommer. JEG ER SÅ LEI!

(Vi har ryddet plass til en pult med ekstra skjerm og ordentlig kontorstol i 2. etasje hvor mannen min har fått plass. Fordi han jobber en del på kveldstid også, så er det han som sitter på den (langt bedre) plassen. Vi startet koronaperioden med 3 stykker rundt samme spisebord, så det føles egentlig som en enorm forbedring at jeg nå har en hel etasje for meg selv.)


#8

star sa for siden:

Hvis unga ikke er her, så bruker jeg pulten på guttas rom og gamingstolen til minsten.

Hvis de er her så sitter jeg ved spisebordet. Og kan rullere på stoler hvis unga er på skolen. Er alle hjemme så blir det kjøkkenstol eller tripp trappen.
Har bærbar og ekstra skjerm.

Men jeg har bare hatt hjemmekontor nå i januar og det er nok bare påbud eller karantene som gjør at jeg havner på hjemmekontor igjen. Vi har god plass på jobben.


#9

meisje sa for siden:

Har pult med stor skjerm på kontoret vårt. Deler med mannen så noen ganger bruker jeg pulten på en av guttas rom. Har en enkel stol, det savnes å ha en bedre stol må jeg innrømme.


#10

IOA sa for siden:

Samme erfaring her, så med ny runde med hjemmekontor i høst flyttet jeg ned på lekerommet i kjelleren. Har et gammelt spisebord med plass til to skjermer, og en dårlig kontorstol. Det fungerer mye bedre enn å sitte i stua.


#11

Lavender sa for siden:

Jeg flyttet ned i August, da mannen og pappa brukte kaffemaskinen og jentungen laget Dalgona. Jeg holdt på å klikke, og barna var lei av å ha meg foran kjøleskapet.

IKEA pult som jeg kjøpte selv, kontorstol hentet jeg på jobb, bærbar i docking er skjerm en og jobbens digre skjerm nr to. Mousetrap tastatur. Litt kaldt til tider og litt lite dagslys, men i alt mye bedre.


#12

Maverick sa for siden:

Laptopen og jeg flytter oss mellom spisestuebord, kjøkkenøy og sofa. Det er ikke ultimat ergonomisk, men det er ikke krise heller. Jeg sitter sjelden stille lenge av gangen. Det er et større problem at jeg ikke har bra nok nett (selv om jeg har maxa ut på alt man kan maxe ut på), pga litt komplisert hus for routeren å fordele signaler i. Burde hatt en mesh-løsning. Effekten av det blir at jeg ikke får tatt digitale møter hjemmefra (bortsett fra de uformelle hvor jeg kan bruke mobilen og 4G), eller kjørt nettkrevende økonomiprogram. Da må jeg på kontoret.


#13

Engasjert sa for siden:

Jeg sitter i loftstua, som er (alt for) lite i bruk ellers. Har kjøpt hev-senk-pult på Ikea. Det har sveiv og er lite i bruk som stå-pult, men har i alle fall muligheten. Har laptop som skjerm en, og en 34-tommer som skjerm to. Tastatur og mousetrapper. Har relativt god kontorstol.

Fram til 16. mai satt jeg på spisebordet i stua, men hadde kontorstolen. Det var godt å flytte unne stua, sånn at jeg slapp å se på jobben etter jobb.


#14

Fintdethei! sa for siden:

I vår satt jeg på soverommet, og hatet det intenst. Jeg følte jeg tilbrakte all min tid på soverommet. I høst flyttet jeg opp på loftsstuen, og det er mye bedre. Jeg er avhengig av 2 eksterne skjermer, så må ha eget skrivebord. Jeg har en grei nok kontorstol fra IKEA. Problemet er vel at loftet er åpent ned til resten av huset, og jeg sitter tidvis konstant i teamsmøter. Alt i alt er jeg priveligert som har en egen arbeidsplass, som jeg kan forlate på ettermiddagen.


#15

Lavender sa for siden:

Jeg bruker den store skjermen, kan ikke skjønne hvordan jeg klarte meg med laptop.

Mav, jeg har fått kabel type 6K for å sette i routeren når jeg jobber mot serverer og bruker mye data, og blir hindret av tidsavbrudd.


#16

Malama sa for siden:

Desverre, jeg har en ekstra skjerm stående på enden av spisebordet. Bordet er større enn vi trenger, så siste stykket av det er hjemmekontor. Laptop og ekstra skjerm.

Mannen sitter med Laptop i sofaen, enda mindre optimalt.

Jeg ser frem til å rydde det vekk. Helt vekk.


#17

Strå sa for siden:

Helten og jeg har plassert pultene våre i hvert sitt hjørne på langveggen i stua. Midt mellom dem står en toseter sofa og et lite bord. Jeg har hevesenkepult fra gammelt av, begge har ekstern skjerm, dvs jeg har en vanlig stor, han har to slike pluss en extra bred. Vi har kontorstoler begge to. Leiligheten er på 53 kvm totalt.


#18

Maverick sa for siden:

Jo, men routeren må tydeligvis være i kjelleren og jeg gidder ikke sitte på vaskerommet og jobbe. :knegg: Eller ha digitalmøter.


#19

Lavender sa for siden:

Jeg bestilte over kabel lengre enn 25 meter til en av kollegaene mine. Kanskje det holder.;). Å være på kontor er ikke et alternativ hos oss.


#20

ingling sa for siden:

Jeg har hjemmekontor på soverommet. Mannen har sitt oppe, og det er for så vidt plass til meg, men det er veldig lite hensiktsmessig når begge har massevis av digitale møter. Jeg sitter i stuen innimellom for avvekslingens skyld, men på kontoret har jeg pult, to skjermer, docking og kontorstolen min som jeg hentet hjem i høst. Før det hadde jeg en litt enklere stol. Jeg klager ikke egentlig, vi har god plass og jeg har fått en fin hylle og litt bilder og greier rundt, men det blir fint å få ha kontor på jobben igjen snart.


#21

Addison sa for siden:

Jeg har kuppet rommet til min hybelboende studentsønn, dvs. det minste soverommet som han overtok fra minstesøster da hun overtok hans store, lyse rom i 1. etasje. Her har jeg to eksterne skjermer, eksternt tastatur, docking og laptopen som 3. skjerm. Grei pult, storebrors gamle, skråtak og takvindu gir ok dagslys. Klarer meg fint. Satt på hjemmekontor fra 13. mars til og med 18. mai, og nå fra 30. oktober og på ubestemt tid. Jeg gleder meg til hjemmekontor igjen blir noe man har fordi man føler for det, trenger det av praktiske årsaker eller bare har lyst. Som for min del da blir i snitt en til to ganger pr. måned. Kanskje.


#22

Maverick sa for siden:

Joda, jeg vet det finnes lange kabler, det er noen andre utfordringer med smale trapper og så videre. Kan legge ved plantegning om nødvendig. :knegg:


#23

Frøy sa for siden:

Jeg har hjemmekontor på gangen som familien bruker, har egen inngang for gjester. Her har jeg fått hjem den digre 42" buede skjermen min, dokkingstasjon også ble kontorstol levert på døren her sist mnd.


#24

Simone sa for siden:

Fram til jul satt eg ved spisebordet med svær ekstra skjerm som eg hadde tatt med heim frå jobb. Det var ikkje heilt optimalt fordi ingen i familien kunne lage seg mat eller tømme oppvaskmaskins mens eg hadde videomøter. To dagar før julafta køyrte eg skjermen tilbake til jobb fordi eg trudde eg skulle sitte på kontoret etter jul. Men sånn blei det ikkje! Eg nektar å innsjå at det kan bli langvarig, så eg har foreløpig ikkje henta den store skjermen heim igjen. No flyttar eg rundt med laptopen min som ein nomade. Vekslar mellom spisebordet og ungane sine rom. Når alle tre har komt heim frå skulen sitt eg i sofaen i stova.
Absolutt ikkje ideelt, og eg treng eigentlig den store skjermen. Så eg håpar virkelig at det blir slutt på obligatorisk heimekontor i Bergen neste veke.
Vi har ikkje plass til å sette opp ekstra skrivebord nokon plass, så det er ikkje mulig å få til ei bedre løysing her heime.


#25

Fersken sa for siden:

Jeg har hatt litt forskjellige løsninger siden 11. mars i fjor. Først satt jeg ved spisebordet, ekstra skjerm i tillegg til laptopen. Trådløst tastatur og mousetrapper. Rømte av og til inn på soverommet med laptop og headsett for møter.

Etter sommerferien flyttet jeg inn på soverommet til eldste. Hun var den eneste med pult og så delte vi på skjermen. Jeg brukte den til jobb, hun til sin gaming (Sims, Roblox).

Etter jul har jeg vært på Gut sitt soverom. Han fikk gamingPC til jul og da satte vi inn et gammelt kjøkkenbor i en krok og flyttet den ekstra skjermen dit. Fikk også ny kontorstol/gamingstol inn dit, og har nå en løsning jeg er greit fornøyd med.

Eldste fikk TV og PS3 inn på sitt rom i bytte for skjermen.


#26

veobra sa for siden:

Jeg tok med en skjerm da jeg dro hjem 12. mars. Det var lurt. Jeg satt ved spisebordet frem til nylig. Det var slitsomt for alle. Jeg måtte rydde bort hvet dag og satt midt i huset der alt skjer. Nå sittr jeg på et soverom med en skikkelig kontorstol. Nettet er dårlig der, selv med en sånn ekstra forsterker, men det er verd det for å kunne sitte bak lukket dør.


#27

My sa for siden:

Akkurat som Tjorven. Dvs jeg har mulighet til å ta guttungens gamingstol, den står i rommet rett inn fra spisestua, hvis jeg føler for det. Problemet mitt er at jeg sitter med ryggen mot vinduet, og det har perodevis vært veldig kaldt. Selv med full fyr i ovnen og relativt høy gjennomsnittstemperatur i rommet blir jeg likevel skikkelig frossen. Men nå har det heldigvis blitt mye mildere, så nå går det endelig an, og jeg bruker ikke lenger en hel sekk med ved om dagen.

I motsetning til Tjorven har jeg ikke hatt hjemmekontor så mye da. Det var i fjor vinter/vår, under karantene/isolasjon/lockdown, og en god del nå etter jul, men også da med noen uker på kontoret. Fra sommerferien og fram til jul var jeg full tid på kontoret.

Mannen har rigget seg til i kjellerstua, med god stol, pult og monsterskjerm. Greit at vi kan sitte i hver vår etasje, han snakker veldig mye (og høyt :mumle: ) i telefonen. Merkelig nok blir jeg ikke like fofstyrret av ungene når de kommer hjem fra skolen, selv om eldste setter seg i sofaen rett bortenfor meg og ser på Friends. Kan av og til bli litt kokko i hodet av guttungens frenetiske ordstrøm med gamingvenner over dischord i rommet ved siden av, men det stenges lett ute av et vanlig headset. Mannens telefonsnakking derimot, når han er i samme rom, er det ingenting som stenger ute. Så åpent kontorlandskap fungerer dårlg i heimen.


#28

Timar sa for siden:

Jeg har stablet en pult fra IKEA inn i en ledig krok på rommet til guttungen. Har hentet docking, skjerm og kontorstol fra jobben. Så arbeidsforholdene er greie nok. Det er også greit å ha jobben et sted jeg ikke henger så mye til vanlig.


#29

Gaia sa for siden:

Jeg sitter på en kontorstol, ved en smal pult med laptop og ekstra skjerm på soverommet, og der har jeg sittet siden sommerferien. Laptopen er god å skrive på, så det holder for mitt formål, så lenge jeg har en ekstra skjerm å ha alle støttedokumentene mine oppe. Fra mars til mai var det mannen som satt på soverrommet (som han har døpt fengselet). Da satt jeg på yngstes kontorstol ved spisestuebordet med to skjermer og frittstående tastatur.

Etter sommerferien byttet vi, siden mannen foretrekker å vagle på en barkrakk ved kjøkkenbenken, eller sitte i sofaen, med laptopen i fanget. fremfor å sitte på soverommet hele dagen. :knegg: Jeg syns egentlig det er helt greit å sitte på soverommet. Jeg gjør det om til kontor når jeg står opp, ved å legge på sengeteppe på sengen og gjøre pulten klar. Alt skrus helt av når jeg er ferdig for dagen, sånn at det ikke står og lyser, og så legger jeg et par pledd over det hele. Så lenge jeg har en god stol og mus tilgjengelig, så klarer jeg meg.


#30

Palmen sa for siden:

Jeg satt ved spisestuebordet på kjøkkenstol fram til september. Da ble jeg instruert til å kjøpe kontorstol av fysioterapeuten min.

Nå sitter jeg på pulten til minstemor, med laptopen i vinduskarmen og tastatur og mus på pulten. Det funker finfint. Godt med litt mer ro enn å sitte i spisestua - jeg forstyrra de andre og de forstyrra meg. Mannen har hele tiden hatt hjemmekontor i kjellerstua.


#31

Fløyel sa for siden:

Jeg har kontor, men der er det så rotete så jeg sitter i spisestuen. Vi er 3 stk med hjemmekontor og mye møter på Teams, så vi må flytte oss litt rundt for variasjon. Vi prøver å ha noen lunsjer sammen. Rydder spisebordet hver fredag.


#32

Teflona sa for siden:

Mannen har eget kontor hjemme og hadde det lenge før mars 2020. Jeg sitter ved spisebordet i stua hvis jeg har Teams-skole. Bruker laptop og får vondt i nakken. Heldigvis vært ganske lite teamsskole siden forrige vår, men har vært ganske mange møter hjemmefra.


#33

Hyacinth sa for siden:

Jeg har ikke hjemmekontor, og det bør jeg nok være glad for når jeg leser her. Det høres helt skrekkelig ut. Vi har heller ikke noen optimal (ikke litt engang) plass å være på. Jeg hadde forsåvidt hjemmekontor da alt var stengt i mars-april i fjor, og det var sykt stressende mentalt. Er svært takknemlig for å slippe.


#34

Magica sa for siden:

Altså, i mars/april var det helt unntakstilstand i heimen med hjemmeskole, hjemmekontor OG barnehagebarn hjemme. :knegg:

Nå har jeg hjemmekontor alene hjemme og jeg bruker spisebordet i stua. Liker det best.. Har en ekstra skjerm og sitter på pinnestol med ekstra pute bak i ryggen. Når jeg har webinar og lignende jeg må se på (men ikke delta så mye aktivt) så sitter jeg i en godstol.

Jeg kunne brukt soverommene til guttene men det har vært så kaldt der og det funker greit med spisebordet. Rydder vekk alt til middagstid.


#35

Kula sa for siden:

Vi har et rom ved siden av stuen som er innredet som bibliotek. Der har jeg innrettet meg med skjermer, pc og kontorstolen min.

Rommet har dør, og det er deilig å kunne "gå fra jobben" og lukke døren.

Mannen sitter i sofaen og jobber, det har han gjort i mange år, og synes det er helt topp.


#36

tink sa for siden:

Jeg sitter stort sett med lap-top i stua, spisebord og pinnestol. I perioder der hjemmekontor ikke er påbudt, men anbefalt tar jeg en til to dager på kontor hver uke - har også noen oppgaver som kun kan løses på stedet, og er takknemlig for at jeg kan klamre meg til disse innimellom.

Stort sett er jeg alene på hjemmekontoret, men sist uke da vgs hadde digital undervisning skiftet mannen og jeg på å trekke oss tilbake for dager med mye møter og aktivitet på teams. Da bruker vi helst gutterommet med ok pult og helt grei stol, når det er nød stikker jeg inn på det rosa pikerommet til verdens minste pult og rosa kontorstol i barnestørrelse.

Det har vært uaktuelt med ekstra skjerm, kontorstol og pult på grunn av plassmangel og fordi jeg mesteparten av tiden har vært et par dager innom kontoret.


#37

Strå sa for siden:

Jeg trives nå godt med hjemmekontor jeg da og er vant til det fra gammelt av. Men jeg er i den heldige gruppa, den som faktisk hadde et eget rom til slikt. Nå har begge kontorpulten på stua, men det er fordi vi mellombor noen måneder i min mors lille leilighet. Unga har flyttet hjemmefra for til dels lenge siden (noen av dem opptil flere ganger :knegg: )


#38

Snippa sa for siden:

Jeg trives også med hjemmekontor, men ikke som fulltidsløsning. Helst et par dager i uka, bare.
Hos oss har mannen hatt stor kontorplass i halve kjellerstua med absolutt alle fasiliteter siden 2007 eller noe sånt. Han jobbet i et internasjonalt firma med 2 ansatte i Norge tidligere, og de hadde kontor hjemme begge to. En gang i måneden på hovedkontoret i København. Heldigvis slipper jeg å sitte sammen med ham å jobbe, for han er også en fyr som snakker svært høyt og mye i telefonen. Jeg har et lite kontor, men med helt ok standard. Stor, buet skjerm (som jeg elsker! Mye bedre enn den på jobben), eksternt tastatur og mus, ok lyd og kamera og en god gamingstol. Skulle gjerne hatt litt større skrivebord, ellers er det egentlig ingenting å klage på.


#39

Strå sa for siden:

Helten ba om å få støydempende headsett da vi begynte å jobbe hjemme i fjor våres, han blei lei av å reagere på min prating, gjerne svarte meg også, og fikk beskjed om at jeg bare prata med meg selv. :flau: Jeg er kronisk på småprating med meg selv.


#40

Snippa sa for siden:

Mannen her er tilnærmet døv på ett øre, så digitale møter og telefon er ofte en utfordring for ham. Og meg :humre:


#41

Tallulah sa for siden:

Jeg sitter med laptop ved spisestuebordet. Jeg veksler mellom en spisestuestol som både er for høy slik at jeg ikke når helt nedi med fotsålen, og for lav, slik at jeg får skuldrene oppunder ørene, og en sitteball. Den er i perfekt høyde, men det er jo aktivt å sitte på den, så jeg blir for sliten av å bare sitte på den.


#42

Señora sa for siden:

Jeg har en god og stor pult i stua, der jeg har tatt med meg tre skjermer, tastatur, mousetrapper, mus og headsett, samt stolen min fra jobb. Jeg kjenner absolutt ikke på at jeg er på jobb hele døgnet, men markerer at arbeidsdagen er slutt ved å skru av dataen, samt slukke en skrivebordslampe. Jeg har kjøpt gulvbeskytter på Jysk.

Mangler ingenting, savner ikke kontorlandskap.


#43

Molly sa for siden:

Jeg er helt avhengig av store skjermer når jeg jobber pga oppgavene jeg har. Jeg hentet hjem to skjermer + docking + tastatur og mus den første helgen (14.-15. mars). Da satt jeg vet spisestuebordet og jobbet, og allerede etter to uker hadde jeg store problemer med nakke/skuldre. Da gikk jeg til innkjøp av en skrivepult og fikk en kontorstol sendt hjem fra kontoret. Fikk plassert pulten i det ene hjørnet av stuen. Og der hadde jeg arbeidsplass frem til desember.
Da vi skulle ha juletreet inn i stuen, flyttet jeg hjemmekontoret inn på soverommet. På samme tid ble de to skjermene byttet ut med en widescreenskjerm. Jeg har valgt å beholde hjemmekontoret på soverommet, for det er så deilig å slippe og se arbeidsplassen når jeg er i stuen. Godt å kunne lukke døren bak meg når jeg er ferdig på jobb.


#44

Hondacrv sa for siden:

Eg har eit kontor. For mange år sidan bygde me på huset, og sidan eg alltid har jobba mykje heime, vart det kontoret mitt. Då budde jo xmannen min også her, så det var trangere. No i desse tider føler eg meg heilt overpriviligert som har det rommet.


#45

Primrose sa for siden:

Jeg har skrivebord og ekstra skjerm på soverommet vårt. Det er et stort rom så vi har satt opp skillevegg mellom seng og skrivebordet. Det fungerer helt greit, men er litt kaldt nå på vinteren, så jeg veksler mellom å sitte der og på spisebordet ved peisen. Mannen sitter mye hjemme ellers også og har eget kontor på loftet.


#46

Malama sa for siden:

Jeg velger somregel ikke hjemmekontor om mannen har det, i alle fall ikke om han har mange møter. Da sitter han jo kontinuerlig og prater, og en ting er at de er slitsomt å høre, men det er minst like slitsomt å aktivt IKKE høre etter hva han sier! (det er jo ikke noe jeg skal vite, mye av det. Ledermøter, budsjettmøter etc) Så når han har lagt på og snakker med meg må han gjerne si fra noen ganger før jeg reagerer. Jeg velger gjerne å høre radio i headsett om han snakker mye "hemmelig", men stikker om mulig heller på kontoret.

Vi har ikke påbudt hjemmekontor, så jeg er der noen dager i uka. Vi vareirer litt sånn at vi ikke er så mange der, men overtidsdagene tar jeg på kontoret for å få mer effektivt utnyttet ettermiddagen.


#47

veobra sa for siden:

Jeg fikk headsett med støydemping til jul. Det er elt nydelig. Behagelig å ha på, god lyd og jeg slipper høre alt annet som skjer. For meg en ny verden. :knegg:


#48

allium sa for siden:

Jeg har hatt hjemmekontor siden 11.mars. Først satt jeg på det jeg til da hadde brukt, skrivebord under trappen. Men nå har jeg flyttet inn på rommet til hybelboeren. Det er en annen verden å kunne lukke døren til jobb når man er ferdig for dagen/helgen.

Jeg har stor skjerm og eksternt tastatur og har lånt kontorstol fra jobben. Men nå får vi alt vi trenger til fullt utstyrt hjemmekontor fra arbeidsgiver. De satser på utstrakt bruk av hjemmekontor videre også.

I motsetning til Malama liker jeg hjemmekontor på overtidsdager (98 timer hittil i år). Da kan jeg ta en lang pause utendørs midt på dagen. Men så har jeg ikke små barn, da.


#49

Adrienne sa for siden:

Jeg er heldig og har et eget rom i huset som er bare mitt. Egentlig var det tiltenkt å være mannen sitt hjemmekontor/ørlite gjesterom, men da korona traff ble det ryddet og gjort om til arbeidsplass til meg rimelig raskt. Her har jeg god kontorstol, bredt og fint arbeidsbord, stor skjerm, ekstern tastatur og mus, i tillegg til laptop. Neste steg er å skaffe meg et litt bedre webkamera, sånn at jeg slipper å stirre inn i den lille laptopskjermen når jeg har videomøter.

Det gjør underverker for trivselen at jeg har et sted som kun er jobbsted, for når dagen er over kan jeg lukke kontordøra og får ikke noen stadige påminnelser om alle ting jeg burde gjort.


#50

løve70 sa for siden:

Jeg bruker loftstua, laptop og stort sett reclineren ;) Mannen har rigget seg til i kjellerstua, så vi forstyrrer ikke hverandre.


#51

Anda sa for siden:

Vi hadde en kontorplass i loftsetasjen, ettersom jeg i ny og ne benyttet meg av hjemmekontor før korona også. Nå har jeg sittet her mer eller mindre i 51 uker, altså siden vinterferien i fjor. Rommet har ikke dør, så jeg hører alt som skjer i gang og stue. Har kjøpt ekstern skjerm og tastatur, og hentet rullemusen fra kontoret, samt kjøpt en IKEA kontorstol også. Laptopen med kamera er stablet på noen kommentarutgave-bøker, og jeg har holdt kurs for hundrevis derfra. :gal:

Ønsker meg kamera på toppen av skjerm, og noen dager på kontoret snart, kjenner jeg. Men jeg er glad jeg har jobb, altså.

Mannen sitter på kjøkkenet, og har rigget sin skjerm og tastatur der. Alle plager dermed ham med frokost, lunsj, kaffe og etter-skoletid-snack.


#52

My sa for siden:

Jeg har et håp om å få være på kontoret neste uke, når vi skal ha håndtverkere her til å pusse opp huset. Det blir vel avgjort i Formannskapet i dag om hjemmekontorpåbudet skal oppheves, og gå over til å bli en anbefaling.

Edit: Og der ser jeg at forslaget ble vedtatt. :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.