Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Såpekassetråden #3

#1

Maverick sa for siden:

Hvor SABLA vanskelig kan det være å starte en ny tråd da? VI TRENGER Å RANTE!


#2

Polyanna sa for siden:

Det er faktisk TREDJE tråd, men nevermind. :knegg:

Jeg har ventet på at noen skulle starte denne, for jeg ville følge opp ranten om munnbind med å toppe den med munnbind pluss HØREAPPARATER! Særlig når man har lue eller pannebånd i tillegg, noe man gjerne har i 10 minus. Å få de munnbindene på og rundt ørene uten å 1) miste apparatene og måtte av med hansker og mikke dem på plass under lua og 2) sette i gang den touch-aktiverte Siri som er i høreapparatene, som tror jeg snakker til henne, og begynne å gnåle til meg inne i ørene mine, slik at jeg helt bokstavelig faktisk har STEMMER I HODET, det er føkkings UMULIG! :gaah:

"Skal jeg ringe Ole?" NEI!!! "Jeg forstår ikke hva du prøver å si!" AAARGH!


#3

Maverick sa for siden:

TREDJE tråden? Hæh? Tiden flyr når man har det gøy.

OG JA! Munnbind med hva nå enn man må ha i ørene av dingsebomser (ekstra stress for høreapparat, I'll give you that), og luer av og luer på og propper faller ut og håret vikler seg og AAAARHG


#4

star sa for siden:

Hvor forbanna vanskelig kan det være Å UTSETTE ET MØTE????
Får jo fanken opp varsel i kalenderen før det starter. Sa kan vel de som sitter i et møte allerede BARE UTSETTE MØTET SOM SKULLE STARTET FOR 20 MIN SIDEN. :gaah:


#5

Serafin sa for siden:

Altså.
Når noen fra BUP skal på hjemmebesøk, der det bor SKOLEBARN, og de vil at ALLE skal være hjemme, er det da så INNMARI praktisk å ta det fra 1030 til 1130?
Det spolerer en hel skoledag det!

Hva om de hadde tatt det var 13 til 14? 09-10? Det er SÅ MANGE andre praktiske muligheter!


#6

Taien sa for siden:

Hvorfor i SVARTE HE#%[email protected]£ reagerer ikke treneren på at barn blir direkte kasta dritt til av lag"kamerater" hele treningen?! Og hvorfor i SVARTE [email protected]€£ kan ikke noen foreldre forstå at deres søte små ikke alltid er like søte og små utfor husets fire vegger?!

Nå er det n'te gang at M kommer hjem fra trening med tårer i øynene etter å ha fått høre hvor dårlig han er, hvor idiot han er, at han bare bør slutte, at det han gjør ikke teller..osv. Jeg er så drittlei!!


#7

Chablis sa for siden:

Ta det opp, denne var bare trist. :klemme:


#8

dharma sa for siden:

Har dere foreldrekontakt, så kan det tas gjennom den også.
Virkelig ikke grei oppførsel.:klemme:


#9

Fersken sa for siden:

Taien: Om lagleder eller trenere ikke vil ta tak i dette før det blir en ukultur i laget (sannsynligvis er det det allerede) så ta det opp med lederen for barnefotballen. :klemme:


#10

Taien sa for siden:

Det er ikke fotball, det er innebandy. Jeg har vært i konflikt med trener før i forbindelse med fotballen da M gikk der... og da ble det store bruduljer før det jeg la som krav ble godkjent av styret. Men vi har et meget anstrengt forhold etter dette, så jeg skal ikke ta det opp med han. Da blir jeg ufin og usaklig, og det vinner jeg null på.
Men et av de andre foreldreparene vil ta det opp, da sønnen deres dro hjem etter kun halv trening, for han reagerte så sterkt på hvordan M ble behandlet. (Han er et veldig forsiktig barn, så han klarte ikke gå mellom..selv om han hadde prøvd.)


#11

Taien sa for siden:

Foreldrekontakten er treneren... Ikke lett!


#12

millact sa for siden:

Har klubben et styre du kan henvende deg til?


#13

Fersken sa for siden:

Så fortvilende, Taien. :klemme:


#14

Strå sa for siden:

Hva menes med Såpekassetråd #2?? HÆ? HÆH? Kan man ikke telle eller. Og mer viktig, hvorfor I ALL VERDEN BLIR DET PLUSSGRADER NÅ? Jeg skal jo gå på skøyter på vintersportdagen til jobben. Men jeg lurer værguden og skal få det gøy med Stiga rattkjelke sammen med svigersønnen så BLÆH.


#15

Milfrid sa for siden:

MEN INN I HELVETE DA!!!! Nå har det vært kaldt og fint og sol og alt i ukesvis. Men den helgen vi skal til fjellet med 26 ungdommer så er det meldt 6 varme og pissregn helle helgen!!!!! Den planen om å være masse ute og gå på langrenn og renne slalåm høres plutselig utrolig realistisk ut. :snill:


#16

Taien sa for siden:

Nå driver trener med hersketeknikk og legger ut innlegg om at jeg er generaliserende og negativ! :sukk:
Jeg la ut et generelt hjertesukk på fb-siden der jeg skrev om hva M hadde kommet hjem og fortalt, og oppfordret alle foreldrene til å snakke med ungene om hvordan de snakker med hverandre og at ord kan gjøre uslettelig inntrykk.
Jeg har IKKE hengt ut enkeltbarn i det hele tatt.

Det var tydeligvis en stor feil. Så nå er jeg atter igjen det sorte fåret som er problemet. Akkurat som sist. Denne kampen orker jeg ikke nå.


#17

Pøblis sa for siden:

Hva i heite er det med alle - absolutt ALLE amerikanske TV-serier hvor folk bare "Ooops, der var jeg gravid, gitt". Voksne folk med store barn som har en affære - og ENDA ikke har skjønt det med prevensjon? Hvis man bor i et land hvor det er helt vanlig at abort blir sett på som mord? Herregud, er det mulig?

:gaah:

(Jeg ser på A million little things)

Man blir ofte gravid av å ha sex. Det er ikke rakettforskning.


#18

Blondie sa for siden:

Det blir barn ved bruk av prevensjon noen ganger også. :nemlig:

Når det er sagt, er den serien en blanding av litt hyggelig og veldig irriterende. Det er FRYKTELIG amerikansk såpeserie at alle problemer bare ordner seg fordi man snakker med vennene sine. :mumle:
(Jeg har blitt for gammel og bitter til å følge med på sånt, trur eg).
#21

Timar sa for siden:

USA er jo annerledes på så mange måter. Religion står sterkt, og jeg blir ikke overrasket om det mange steder ikke er akseptabelt at unge jenter bruker hormonprevensjon.

Jeg vil likevel tro at brorparten av disse abortene skjer blant de fattigste. Det er en veldig høy andel ungdomsgraviditeter i USA, og mange av disse ender (forhåpentligvis?) I abort.


#22

Nenne sa for siden:

Jeg vet. :nemlig: Men jeg ante ikke at det var så ille.

Det er jo helt forunderlig at alle disse abortmotstanderne også er prevensjonsmotstandere. Jeg skjønner at avholdenhet er gullstandarden deres, men at de ikke har ett eneste pragmatisk bein i kroppen? Så lenge de er av den formening at abort er for mord å regne, må da prevensjon være det minste av to onder?

Jeg glemte å rope! :p

:ropert: IKKE ETT PRAGMATISK BEIN I KROPPEN?


#23

Pøblis sa for siden:

Ja! :gaah: De får jo ikke lov å ha vanlig seksualundervisning i svært mange skoler/stater. Det er liksom abstinece eller marriage som gjelder. Og 1 av 4 viser jo hvor bra det funker.

Se på Norge, hvor mye aborttallene har gått ned - etter at unge kvinner fikk tilgang på gratis/rimelig prevensjon, og god informasjon.sykepleien.no/2019/03/historisk-lave-aborttall-i-norge

Og så slutter jeg meg til Nenne: :ropert: Vær nå litt pragmatiske!


#24

Billa sa for siden:

Helighet, for en fyr! Det er helt tydelig at det er fullstendig mangel på selvinnsikt eller evne til å ta en tilbakemelding, og jeg tenker at så lenge det du skrev bare får ligge - så leser de andre foreldrene det. Blant dem MÅ det være noen med hodet på rett plass og som tar den praten med barnet sitt. Så får treneren rante og fremstille seg selv som en tulling. Bare la det ligge nå, du :klemmer:


#25

Elisabet sa for siden:

Når klassekontaktene arrangerer utearrangement med bål og aking for 9. trinn og man får beskjed 2 dager før, og arrangementet er på kvelden når vinterferien faktisk har startet, selv om det var skole på dagtid. :dåne: Men kjenner til vedkommende fra tidligere skoler, og hun er bestandig sent ute som alt og tror at alle skal hive seg like mye rundt som henne, for det er jo så koselig. Det var kun de to klassekontaktene med sine fra ene klassen som hadde dukket opp av totalt tre klasser med 25 elever i hver klasse. Så tror ikke de helt traff målgruppa de hadde tenkt der annet enn seg selv. Men de skal bare ha på seg at de faktisk har prøvd og arrangere noe.


#26

Floksa sa for siden:

Tise! Hva er det for et konsept?!?
Legge ut klær og gjøre det mulig å handle bare med ett trykk? Dirkete fra kort? Hæ?!? Hæ?!?
Det ER jo begrenset hvor mange kjoler en kvinne trenger!!


#27

Taien sa for siden:

Helt sant! Og jeg lot det ligge. Tydeligvis har han fått noe mer pepper fra andre foreldre for neste trening ble innledet med en samtale alle unger og trenere, og det ble en god opplevelse for M. I tillegg hadde han som har vært verst, kommet til han på skolen med en ekte unnskyldning! Og da flere klassekamerater hadde spurt hva det gikk i, hadde gutten selv innrømmet hva han hadde sagt. Det står det jaggu respekt av i en alder av 11 år!


#28

Floksa sa for siden:

Høres ut som en trener som burde vært rapportert til NIF.
Men godt at han viser det offentlig da og bra at flere reagerer.


#29

Molly sa for siden:

Det var godt å høre, Taien! :klemme:


#30

rajraj sa for siden:

HVORFOR ER DET SALG I KLESBUTIKKENE!?!?

Jeg hadde nettopp klappet meg selv på skulderen for at jeg har kommet greit gjennom januar uten de store økonomiske utskeielsene, og så viser det seg at det selvfølgelig bare var fordi jeg har vært murt inne og ikke sett alle lokketilbudene i butikkvinduene. 10 minutter i sentrum (for å kjøpe nødvendige ting) og VIPS har jeg kjøpt en kjole jeg ikke trenger...

JEG ER BEDRE ENN DETTE!!!! :dramaqueen:


#31

Blondie sa for siden:

:knegg:

Min strategi for å unngå impulskjøp er å være raka blakk. Funker som fjell. :knegg:#33

Nenne sa for siden:

:latter:#35

sindrome sa for siden:

Den var fantastisk! Ikke minst sparket til Morten Wold, på slutten av episoden :knegg:


#36

My sa for siden:

Folk som setter kart inn i en rapport, roterer det, og dropper å tegne på nordpil KOMMER FAEN IKKE TIL HIMMELEN!

Ingen unnskyldning at rapporten ble laget på 70-tallet. De hadde himmelretninger da også.

:jobblei:


#37

Tjorven sa for siden:

JA! Korrekt nordpil er helt elementært innen kartografi.


#38

Maverick sa for siden:

La meg bare få komplimentere deg med en utmerket rant. :applaus:


#39

Maverick sa for siden:

I dag har jeg ikke så mye annet å si enn SYLVI FØKKINGS LISTHAUG!!!


#40

Tallulah sa for siden:

Hør, hør. :mumle:


#41

Nenne sa for siden:

Hva har hun gjort i dag da?


#42

Maverick sa for siden:

Hun er en HÆLVETES populist som akkurat når hun fikk snusen på makta føkker opp for kulturnæringa.

Og Raja er også en HÆLVETES populist, så nå har vi gått fra å diskutere politisk håndverk og forskrifter og innretninger til at to narsissister står og kaster overskriftsvennlige uttalelser i hodet på hverandre.

NNNGH!

www.nrk.no/norge/listhaug-angriper-kulturordningene-_-har-stemt-ja-til-alle-1.15387042


#43

Primrose sa for siden:

Jeg er fremdeles LEI av meg selv, men gir meg selv litt mer slækk når det kommer til hjernetåke etter at jeg fikk beskjed om lave D-vitaminnivåer. :plystre: Jeg vet jo at kroppen min har det veldig dårlig med for lave nivåer, jeg er helt klart ikke en av de som ikke merker sånt. Hvorfor sjekket jeg det ikke bare FØR JUL i stedet for å skylde på coronatilværelsen? :himle:

Listhaug og FAMILIEMEDLEMMER SOM FØLGER OG LIKER OG KOMMENTERER kan ta seg en bolle eller helst ET HELT BAKERI. :gaah:


#44

Maverick sa for siden:

Altså, her hadde man FrP på gli til å bli med på laget og fikse opp i KUD-faenskapet, og så kommer Sylvi seilende inn fra sidelinjen og føkker opp alt sammen.


#45

Polyanna sa for siden:

Angående nordpil: Jeg aner jo aldri hvor nord er, så lever helt fornøyd uten sånne på kart. Vi skulle i et bryllup nedi en liten by i Østfold en gang, og mine kartkyndige foreldre og enda mer kartkyndige fetter satt med det håndtegnede kartet vi hadde fått med invitasjonen, og fant POKKER ikke kirken. Jeg blandet meg ikke - dette var klart utenfor mitt ansvarsfelt. Men da vi hadde kjørt byen tvers igjennom flere ganger, så ba jeg om å få se kartet, og skjønte med en gang at vi skulle rett frem og så andre gate til venstre. det var jo helt opplagt: Bruden hadde tegnet kartet slik at man kjørte INN i byen fra nederst på kartet, og så fulgte hovedgaten RETT FREM (= OPP på kartet, selvsagt), osv. For meg - og bruden - var dette en helt åpenbar måte å tegne et kart på. :humre:

Foreldre og fetter var sjokkerte resten av dagen.


#46

star sa for siden:

De skal tydeligvis grave hovedveien forbi meg, men lenger ned. Og JEG FINNER IKKE MOE INFO!! De roper jo høyt om stenging her og der ellers, SÅ HVORFOR IKKE HER! :gaah:


#47

star sa for siden:

Holdt på å glemme. JEG FÅR IKKE LÅST BILEN!!! :mumle: Låsen likte tydeligvis kulda og ikke det våte været som er nå.
Og nei, kan ikke bruke trykkeren. FOR DA ULER ALARMEN NÅR DEN FINNER DET FOR GODT!


#48

Blondie sa for siden:

Ja! Herlighet, så jævlig uspiselig hun uttaler seg om kultursektoren. Må vi leve med dette fremover? :gaah:


#49

Agent Scully sa for siden:

Jeg sier ikke at det er gøy å føde uten partner ved sin side. Men livet er ikke over fordi fødselen ikke ble akkurat som du hadde planlagt! Ta deg i hop, kvinne!!


#50

Floksa sa for siden:

Tull.
Uten partner hadde jeg rett og slett nektet å gå inn på sykehuset.
Det nektet jeg før korona og det hadde jeg nektet under korona. Da hadde jeg lagt meg til utenfor sykehuset. Og jeg reiste hjem med partner. Og var klar til å forlate sykehuset fire timer etter fødsel da de prøvde å si at partner måtte gå. Ferdig snakka. Virkelig!
Å føde uten partner er for mange fullstendig krise. Helt og total krise.
Folk som mener kvinner bare skal ta seg sammen bør vurdere å selv ta seg en bolle. Med rosiner og sukat. Bakt på rug...


#51

Blondie sa for siden:

Ja. Dessuten er det jo fælt for den faren som går glipp av fødselen?


#52

Pøblis sa for siden:

:ropert: JAAAAAAAA!!!!! :fiskedask:


#53

Pøblis sa for siden:

:ropert: jeg er så inni HELVETES lei meg for at denne FORDØMTE pandemien får frm det verste i folk.

:hylgrine:
Nå FURTES og krangles det til og med her, i mitt favorittforum. :leppe: Om både studiepoeng, vaksinefordeling, hvem som har det verst og hvem som har sårest og lengst tær.

:ropert: Bare SLUTT med det!
:leppe:


#54

Toffskij sa for siden:

Stakkars Sylvi, grensene er jo stengt på ubestemt tid, så hvem andre har hun å gå løs på? :leppe:


#55

Pøblis sa for siden:

Det er sant, hun liker jo å sparke de som ligger godt nede fra før av. :nemlig:


#56

Addison sa for siden:

Hva er det med å dytte ting inn i skap så de kommer rasende UT AV SKAPET NÅR JEG ÅPNER DET?? HÆ?? :sint:


#57

Maverick sa for siden:

Det mest føkkings frustrerende er at FrP fikk servert PÅ GULLFAT en anledning til å kritisere Raja på noe som faktisk STEMMER, og GJØRE OM PÅ TING, men neida, det er ikke populistisk nok.

ARGH.


#58

Timar sa for siden:

Hva er greia med at svømmeopplæring STARTER med å gjøre ungene trygge i vannet??! Og så skal de bruke et år på å lære å flyte på ryggen og etter et år eller to til så kan de kanskje svømme litt på ryggen og crawle. Litt, gitt at de var badeklær på og basseng med 32 graders temperatur.

Det FUNKER IKKE!!! Sønnen min er så trygg og :sett gjerne inn andre passende uttrykk: at han jumper ut i basseng, men ikke har han lært at han må sjekke dybden og ikke kan han brystsvømming som jo er det eneste som funker når du plutselig ligger og kaver på dypet.

Så gratulerer, jeg har en sønn som ikke er redd for vann, men som fortsatt ikke kan svømme. Jeg er sikret høyt blodtrykk en god stund til, der altså!


#59

Millen sa for siden:

Kan ikke hundeeiere ta opp dritten etter bikkja si?
Lei av å se ned pga hundemøkk når jeg er ute.


#60

Milfrid sa for siden:

:gaah:

:gaah:

:gaah:

Det er det jeg her å si om den saken


#61

Floksa sa for siden:

Fordi målet med kursene ikke er at de skal lære å svømme, men å bli trygge i vann? Og akkurat som med alt annet man lærer må de forskjellige elementene være på plass i rett rekkefølge. Derfor får de heller ikke forsere kurs eller avansere. Om det er så lett å lære han å svømme bryst (en svømme metode som er lite effektiv og vanskelig å lære. Å flyte på ryggen derimot redder liv) kan du jo bare lære han det selv.
Hilsen svømmeinstruktør som hadde svært mange aha opplevelser på kurset og ser hvor viktig det er at de lærer de forskjellige tingene i rett rekkefølge. Og jeg er helt enig, de fryktløse ungene er de skumleste. Og enda viktigere at de lærer teknikkene riktig.


#62

Input sa for siden:

Har du selv født uten partner? I en tid som også er preget av kaos, frykt, unntakstilstand, isolasjon fra familie og venner, der helsestasjonen har sterkt redusert tilbud fordi helsesykepleiere er satt til andre oppgaver. Der jordmoren som tar i mot deg må holde seg på to meters avstand og ikke engang kan hjelpe deg med å finne papir når du hulkegråter av redsel og angst fordi da kommer hun for nærme, men senere skal hun sette inn kateter på deg mens hun er så tildekket at det er umulig å kjenne henne igjen. Der ingen av de legene og sykepleierne som er inne på operasjonssalen når du ligger der helt naken og er den eneste sårbare i situasjon kan vise ansiktet sitt og presentere seg ordentlig. Der barnet ditt blir tatt fra deg rett etter fødsel fordi du ikke kan være alene med det etter keisersnitt og siden partneren din ikke kan være der heller, må barnet være sammen med jordmor. Selv om du egentlig er frisk nok til å være sammen med det. Der du samtidig er redd for å bli syk, redd for at barnet skal bli sykt, redd for at partner skal bli syk, redd for kaostilstander på sykehusene, redd for fremtiden, for jobben din, for ungene dine og for livet.

Hvis du ikke har opplevd dette selv, synes jeg helt ærlig du skal HOLDE KJEFT. For da aner du virkelig ingenting om hvor liten, umyndiggjort, ynkelig, redd og alene man føler seg i den situasjonen. For det handler FAEN IKKE om at fødselen ikke blir som planlagt.


#63

liefje sa for siden:

Svømmeopplæring må starte med å skape trygghet i vann. Alt annet er farlig. Jeg har sett et eksempel på en gutt som lærte å svømme bryst men som var livredd for vann. Han svømte med en hals så lang som en giraff for å unngå å få vann i ansiktet. Min sønn som var en vannelsker fra fødselen omtrent, svømte sammen med denne gutten. Som gutter flest, inviterte han til lek, og den andre gutten fikk såklart litt vann i ansiktet. Resultatet var full panikk og hadde ikke vi foreldre vært ved bassengkanten, kunne det gått riktig ille.

Såklart hadde det vært fint om man hadde mulighet til å delta på et svømmekurs hvor man "rykket opp" etterhvert som man behersket de ulike tingene slik at alle fikk utbytte av kurset, men dette krever såklart ekstra ressurser.

Siden dette er en rantetråd, bør jeg vel avslutte med at jeg F... IKKE KLARER Å FINNE PÅ EN RANT AKKURAT NÅ.


#64

Input sa for siden:

Sønnen min går på et slikt kurs. De har flere grupper i vannet samtidig, og ungene blir flyttet når de er klare for det. Jeg har tatt det som en selvfølge at det var slik. Ulempen er at jeg ikke aner om han er på Selunge eller Delfin da (han er sikkert ikke på noen av dem, men det var de navnene jeg husket).


#65

Timar sa for siden:

Ok, jeg skal omformulere ranten:

Hvorfor POKKER skjønner ikke den ungen min at han drukner når han hopper ut i et basseng på dypet og ikke kan svømme godt nok??! :gaah: Mamma kan ikke ALLTID se alt!

And don't get me started på hvordan faren til ungene mangler fokus på sikkerhet. :mumle:


#66

Madicken sa for siden:

Begge mine har svømt seg gjennom gradene fra hval til hai på disse kursene, og rykket opp til neste nivå etter hvert som de var klare for det. Bra opplegg! Jeg trodde disse kursene var tilgjengelige veldig mange steder, Timar? :vetikke:


#67

Polyanna sa for siden:

Huff. :klemme:

Jeg har en niese som var sånn. Hun så et basseng, og hvis hun hadde badedrakt på så gikk hun RETT til kanten og hoppet uti, i blind tillit til at noen kom til å hoppe etter og nappe henne opp. :hehehe:

Det ga seg etter hvert. :nemlig:


#68

My sa for siden:

Min eldste datter var også slik. Hun var heller ikke villig til å øve på å lære å svømme skikkelig heller, for hun påstod hun kunne svømme, hun svømte jo som bare det, under vann. Hun fikk riktignok problemer med en gang hun måtte stikke hodet opp for å puste, men slike uvesentlige detaljer brydde hun seg ikke om. Prøvde vi å få henne til å svømme mer i overflata, og både puste og holde seg flytende samtidig, så ble hun bare irritert, for det var ikke mulig, og hun gadd ikke. Dessuten kunne hun det, hun hadde bare ikke lyst til å vise eller øve på det, hun ville heller hoppe fra kanten, leke i vannsklia og gjøre alt mulig annet. Så da de begynte med svømming på skolen i fjerdeklasse trodde jeg fortsatt hun knapt kunne svømme fra kant til kant i det lille bassenget. Så jeg ble ganske forundret da hun plutselig kom hjem med en lapp fra skolen om at hun hadde svømt 1000 meter, og at hun kunne ta med seg 30 kr på skolen og få utdelt en svømmeknapp. :sjokk: Jeg er fortsatt litt usikker på når og hvordan hun faktisk lærte det.

Men husker godt stresset den perioden da hun selv trodde hun kunne svømme, men ikke kunne det (mannen fikk skryt av en badevakt i Pirbadet en gang, fordi han reagerte så raskt og "reddet" et barn fra å drukne - mannen tok seg ikke bryet med å forklare at det var hans eget barn han fisket opp, som nok en gang så sitt snitt til å bykse uti med en gang faren snudde ryggen til).


#69

Input sa for siden:

Også vil jeg legge til en ting til når jeg er litt roligere. Når det rapporteres om en så MASSIV økning i fødselsdepresjoner som det gjøres for kvinner som fikk barn våren 2020, er det altså så ufattelig kjipt å snakke om å ta seg sammen. Fødselsdepresjoner har enorme konsekvenser for kvinner, barna, partneren, resten av familien og samfunnet. Det er helt skrekkelig at vi lot dette skje OG i så liten grad er villige til å ta ansvar for det. Det er direkte skammelig å snakke om at disse kvinnene må ta seg sammen.


#70

Polyanna sa for siden:

On topic: De navnene på disse ulike svømmekursnivåene, hvem er det som har kommet på dem? Pingvin, sel, hval, flyndre, hva pokker det er, det er jo TOTALT umulig å huske hvilke som kommer i hvilken rekkefølge, det er jo alle sammen ting som svømmer bra! Kunne det ikke vært enten etter størrelse, eller rett og slett TALL?!


#71

Madicken sa for siden:

Jeg tror det er rangert etter hvor fort/godt dyret/fisken svømmer: Hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel, sjøløve, delfin, hai. Høres dette logisk ut? Jeg skulle tro at pingvinen er raskere enn selungen, for eksempel, men hva vet vel jeg. :vetikke:


#72

Input sa for siden:

Helt enig! På grunn av korona har jeg måttet melde ungen på svømmekurs på nytt flere ganger det siste året (svømmeklubben måtte slette ALLE påmeldinger fordi de plutselig fikk halvparten av tildelt bassengitd f.eks.) og det er flaks hvis han er på riktig nivå, for å si det sånn... Legg til et usedvanlig knotete påmeldingssystem hos svømmeklubben.


#73

sindrome sa for siden:

Hvem (andre enn en svømmeklubb) vet hvor fort/godt dyr svømmer? Svømmer ikke alle sjødyr/fisker godt pr def?


#74

Madicken sa for siden:

Jo da, men det er da vitterlig noen som svømmer raskere enn andre.


#75

sindrome sa for siden:

Det må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har særlig innsikt i, men hadde vært fornøyd om jeg hadde et barn som svømte like bra som ett av dem, uansett hvor i hierarkiet dyret befant seg :knegg:


#76

Polyanna sa for siden:

Ja, men hvem vet sånt, da?? Folk er da ikke, sånn jevnt over, marinbiologer, alle sammen??

Sindrome: :knegg:


#77

My sa for siden:

Svømmer skilpadder fortere enn hvaler? :skeptisk:


#78

Fersken sa for siden:

HERREFRED, har dere ikke STUDIEPOENG da?

:knegg:


#79

Madicken sa for siden:

Nei, og jeg er som sagt heller ikke marinbiolog. Jeg er enig i at det med fordel kunne vært inndelinger etter et mer allmennvennlig system.


#80

Timar sa for siden:

Dette er jo helt feil sted, men nå fikk jeg endelig somlet meg til å melde ungen på nytt svømmekurs etter at alt utgikk med koronanedstenging. Så kan jeg heller rante om UBRUKELIGE nettsider!


#81

Nenne sa for siden:

VONDT I HODET! For ørtende dag på rad.


#82

Pøblis sa for siden:

:ropert: Det er FAEN så rotete her!


#83

Mex sa for siden:

Minstemann var slik. Og det er kjempe, kjempe, kjempe skummelt.
Han druknet nesten da han var 4. Det måtte HLR til før han pustet igjen.
Så man må passe på. Virkelig. Det tok bare 17 sekunder før han sluttet å puste. (17 sekunder er det alarmen i bassenget var stilt inn på)


#84

Blånn sa for siden:

Jeg var innom rommet til mellomste nå og fant: 6 glass, 5 tallerkener, 2 kniver og 1 gaffel... Og rotete i resten av huset også.


#85

Pøblis sa for siden:

Jeg har ikke vært innom rommet til hjemmeboende barn på måneder. Hun bor i en egen etasje og jeg bare orker ikke. ( :gaah: )

Men jeg har så mye ting. Alle de andre har så mye ting. Og klær. Og stæsj. jeg blir helt gal. :gaah:


#86

Taien sa for siden:

SLITEN og lei av alt! Og skulle ha gjort husarbeid for det ser JÆ%&@# ut!


#87

Luftslottet sa for siden:

:dakars: Samme her! :gal:

Og HVORFOR må jeg rote så mye SELV! Hæ?! Hæ! :leppe: :dramaqueen:


#88

star sa for siden:

Hvorfor har ikke min forgjenger printet ut fakturaene hen har laget og satt i perm med vedleggene? MEN HELLER LAGT ALLE VEDLEGGENE I EN HAUG??!!! Nå må jeg finne riktige fakturaer, printe de og parre de med vedleggene. :gaah: :mumle:
Får mange skritt til og fra printeren da.#90

Carrera sa for siden:

Kan noen kneble konspirasjonsteoretikere så de holder kjeft, for godt?? :gaah:

Titter i innom et par grupper på fb innimellom, bare for å få meg en god latter, men nå har jeg sett på en bruker, og du fader så mye møkk folk klarer å lire ut av seg... Og tro på det de selv skriver... Skremmende.

Foliehatter må være god butikk i disse dager :knegg:


#91

millact sa for siden:

her også! Jeg vil ikke rydde!


#92

tink sa for siden:

Hva er det med folk som ikke kan RESPEKTERE at andre også har et fag. Og som ikke ANERKJENNER at kollegaer med SOLID FAGBAKGRUNN kan gjøre en god jobb! Det handler om å få nok TID. Og dersom noen lurer så har vi alle en haug med vekttall, mens enkelte tydeligvis mener de skal bruke ALLE MAKTPOENGENE sine på å undergrave folk rundt seg.

:gaah:


#93

Mex sa for siden:

Håndverkere og tid. :gaah:
Hvis man sier at man skal komme rundt kl 8, betyr ikke det «en gang etter ni» .. :gaah:
HVA MED Å RESPEKTERE ANDRE FOLKS TID?????


#94

Nera sa for siden:

Hundeeiere som ikke plukker opp bæsjen etter hundene sine! Vi plukker alltid opp selv, men vi har også en valp som elsker å spise hundebæsj, og det er EKKELT :gaah: I går spiste han bæsj, og så gikk han inn og suttet på den nye genseren til frøkna. :mad:


#95

Luftslottet sa for siden:

:cool:

Jah, jeg hadde akkurat en rant om det samme i hundetråden, og gjentar den gjerne her. :gaah:

HVA ER DET MED FOLK som tror at bæsj magisk forsvinner når det er kuldegrader. DEN GJØR IKKE DET!

Den ligger på lur under snø og is smelter og er enda mer motbydelig og umulig å plukke opp når den dukker opp igjen og du har glemt at det var du som var en dritt og ikke gadd å plukke opp. Dessuten er det sånn at grøfter også blir fulle og ser ut som sammenhengende bæsj når ingen gidder å plukke opp i snø, og dette går hunder og unger rundt og vasser i. :eek:

Og hundeeiere som syns det er greit å la hundene sine bæsje MIDT PÅ ASFALTERT GANGVEI, der gamle, svaksynte og barnevogneiere går, de fortjener virkelig en egen stinkende krets i Dantes Inferno. Det går an å lære hunder hvor de får drite, og om det er uhell, så PLUKKER DU OPP! Og selv om bæsjen straks fryser fordi det er kaldt, betyr det ikke at den blir borte og iallfall ikke at det er GREIT!

Takk for meg. :gaah:


#96

Floksa sa for siden:

Jeg gidder FAEN meg ikke plukke opp bæsjen til bikkjene bare for at fisefine byfolk ikke skal bli æsjen på tittelottene!
Helvete heller, bikkjene springer da for faen LØSE og jeg kan jo ikke løpe etter dem med en JÆVLA pose heller!! Det bare dritt. Suck it up!!!

(Ok da, så bor jeg slik at hundene aldri driter der folk går uansett)


#97

Pøblis sa for siden:

:gaah:

:ropert: JA TIL KATTEDOER INNE i tettbygde strøk!

Jeg er så DRITT lei av at naboens katt bæsjer i to av mine bed, hvor mine hunder, på mine eiendom, innenfor mine gjerder, graver det opp og spiser det.

Ja, jeg har sagt fra den ene naboen - men "katten har ikke hatt innedo siden den begynte å være ute alene"-goddagmannøksekskaft. Den andre katten vet jeg ikke hvor bor.


#98

Fersken sa for siden:

Det er vel strengt tatt bare litt ekstra gjødsel hos deg det, Floksa. :humre:


#99

Taien sa for siden:

MØKKA STØVSUGER!!! Den tar bare litt av støv/guff på gulvet, og jeg må gå over minst tre ganger PLUSS med vaskefilla! Og NEI, det er ikke så mye dritt her, men med mann og barn som ikke kan tørke av seg på beina i yttergangen...:gaah:


#100

Luftslottet sa for siden:

:knegg: DET er lov.

Men om du går tur med hundene dine i et område med båndtvang og asfalterte gangstier, så har du å finne fram posen. :kjevle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.